מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיעררונית21/06/2011
אני מעונינת להתחיל בטיפולים להסרת שיער אבל יש לי בעיה מאוד גדולה
קוסמיטקאית אמרה לי שכדי להגיע לתוצאה של 90 אחוז אני צריכה לפחות לעשות 10 טיפולים וגם אמרה לי שאחרי שאני מסיימת את הטיפולים אני צריכה לעשות טיפולי תחזוקה
האם גם אחרי שעושים הסרת שיער בלייזר צריך לעשות טיפולי תחזוקה פעמיים בשנה?
או שזה רק אצל קוסמטיקאית שעובדת עם מכשיר IPL..?
הקוסמטיקאית עובדת עם מכשיר סופרנו בטכנולוגית SHR
יש לי התלבטות גדולה אם להתחיל בלייזר SHR או IPL SHR
אני לא יודעת מה הכי טוב יהיה עבורי
אני בהירה עם שיער שחור
אני לא רוצה לחתום קבע בטיפולי הסרת שיער
אני ממש חייבת עזרה ממכם שתיעצו לי מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
שי שחר21/06/2011שלום רונית
מי שיידע מה הכי טוב עבורך הוא רק מי שרואה אותך לייעוץ באופן אישי מאוד.
הקוסמטיקאית שדיברה איתך נהדרת, היא לא הבטיחה הבטחות ואמרה מה שאני גם אומר תמיד: אני לא שולל טיפולי תחזוקה לאחר סידרת טיפולים.,כמו כל דבר שיש לשמור ולטפח .
תדירות טיפולי תחזוקה משתנה כמובן מכיון שאנו לא יכולים לנבא מראש מה יהיה איתך לאחר סידרה של 10 טיפולים. אולי 2 בשנה,אולי 1 ואולי כלום. צריך לראות מה קורה במהלך הטיפולים כי גם כאן, מרחיקים כל פעם את הזמן בין טיפול לטיפול אם השיער מתעכב בצמיחתו.
בגלל שהסרת שיער היא לא ואני חוזר שוב:לא לצמיתות אלא לטווח ארוך, צריך להיות עם יד על הדופק לאחר שהישגתם דילול משמעותי ובמידת הצורך, אם פתאום תהיה איזו צמיחה ,לא ראויה, תבצעו טיפול משמר.
תתחילי בטיפולים ותוכלי לדעת די מהר "לאן הרוח נושבת"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיעררונית21/06/2011
יש מכשיר שנקרא SR בלייזר ללא כאבים?
קראתי על מכון שמנוהל בידי ד"ר שהם עושים טיפולים בלייזר במכשיר שנקרא SR
ורופאה מבצעת את הטיפולים
איך אדע אם זה לייזר או קרן אור?
אני לא רוצה שיעבדו עליי
מה אני צריכה לבדוק ולשאול שאני הולכת למכון הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
שי שחר21/06/2011שלום רונית
SR זה סוג של רובה צלפים ובטוח שלא התכוונת לזה.
SR הם גם ראשי תיבות לטיפולי הצערת עור(באנגלית)
הכי סביר שמדובר במכשיר שמסיר שיער בשיטת SHR שאמורה לפי הסברי היצרנים,לא לכאוב.
לפי מיטב ידיעתי במכונים הגדולים משתמשים בשיטה הזו בידית לייזר בפיקוח רופא ואצל הקוסמטיקאיות בידית IPL שפחות מסוכנת.
השיטה מיושמת במכשירים:ARIA, הרמוני וסופרנו, אני ממליץ שתבדקי במכון אם אכן אלו הם שמות המכשירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער במהלך נטילת תרופת פרופציהניר20/06/2011
האם נטילת תרופת פרופציה- propecia (לנשירת שיער ראש אצל גברים) משפיעה על הליך הסרת שיער בלייזר? האם במהלך נטילת התרופה ניתן לבצע הסרת שיער? האם ההליך יעיל? האם יש שיטת הסרה שעדיפה במקרה כזה?
האיזורים בהם אני מעוניין להסיר את השיער הם החזה והבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער במהלך נטילת תרופת פרופציה - תגובה
שי שחר21/06/2011שלום ניר
אני בודק ואחזור אלייך במשך היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במהלך נטילת תרופת פרופציה - תגובה
שי שחר21/06/2011שלום לך שוב ניר,
אין שום מניעה רפואית להשתמש בפרופסיה במהלך טיפולי הסרת שיער ונטילת הכדור גם לא אמורה להשפיע על תוצאות הטיפולים.
התרופה מכילה חומר פעיל המשפיע על DHT שהוא נגזרת של ההורמון הגברי טסטוסטרון.
התקרחות בגיל צעיר היא לרוב כתוצאה מרגישות יתר של זקיקי השיער בקידמת הראש לDHT והתרופה אמורה לדכא אותו. לדוגמא: באחורי הראש לזקיקים אין בעיה עם ההורמון הזה ולכן גם בד"כ לא מתחילה התקרחות משם.
לאחר כל זאת וכן מנסיוני הרב ועל סמך התייעצות עם רופא אני מוכרח לציין שבד"כ יש קשר מאוד הדוק בין הימצאות של רמת טסטוסטרון גבוהה בקרב גברים(וגם בקרב נשים) לבין שעירות יתר ויש מצב שעובדה זו היא שתשפיע על מהלך הטיפולים שלך כשמדברים על פרמטר של גנטיקה.
שיהיה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
ניר23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - תגובה
שי שחר23/06/2011העונג הוא כולו שלי
בהצלחה ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשירים20/06/2011
מבקשת יותר פרטים כל אחד אומר משהוא אחר.מעוניינת במכשיר אפילו יד שניה מה אתה אומר ? ובמיוחד לגבי מכשיר לאונרדו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר - תגובה
שי שחר20/06/2011שלום ים,
השאלה שלך קצת לא ברורה
איך אנחנו יכולים לעזור לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן בין טיפולי לייזרבודק20/06/2011
גבר בן 31, עשיתי טסט בפרופורציה בכתפיים לפני כשבועיים. נאמר לי שההפרש בין טיפול לטיפול הוא שלושה חודשים ושהשיער נושר לאחר חודש מהטיפול, ואז צומח שוב.
האם כך זה עובד בכל טיפול לייזר? אם כן זה בעייתי מבחינתי להסתובב עם שיער/זיפים במשך 3 חודשים כל פעם....
כבר עכשיו לאחר שבועיים יש זיפים קצרים מאד, חלק בקושי נראים- עדיין מתחת לעור, ופה ושם מעט שערות קצרות 2-3 מ"מ
יש פתרון? אני חשבתי שמדובר בחודש-חודש וחצי בין טיפול לטיפול...
האם כדאי לי להמשיך את הטסט רק באותו איזור כלומר עוד 2 טיפולים כל 3 חודשים למשל- ולשלם חלק יחסי? רק כדי לדעת איך אני מגיב לטיפולים?
אם זה יצליח אסיר בכתפיים ובאיזורים נוספים. אשמח לעצתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן בין טיפולי לייזר - תגובה
שי שחר20/06/2011שלום רב לך ה"בודק"
בעיקרון טיפולי לייזר מתבצעים אחת לשלושה חודשים וככל שמתקדמים בטיפולים ,עושים מירווחים יותר גדולים ביניהם,זאת במידה ויש עיכוב רב יותר בצמיחה בין טיפול לטיפול.
יתכן גם מצב הפוך ,שהצמיחה ממשיכה כהרגלה או שיש דילול מועט מאוד.
כמובן שכפי שאמרת, הכל משתנה בין מטופל למטופל.
לגבי מה שנאמר לך על זמן צמיחה וזמן נשירה, מנסיוני הרב אוכל לומר שזה משתנה ממכשיר למכשיר ומאדם לאדם ואפילו יש לי מטופלים שהתגובה אצלם משתנה מידי טיפול-שניים לסירוגין.
בכל אופן ,כדי לא להסתובב עם צמיחה לא אחידה וכדומה, אתה יכול לגלח את האיזור.
נכון,זה לא נראה הכי טוב, אבל הרבה יותר טוב מהזברה שיש לך על הגב.
באופן עקרוני אני לא מהמצדדים בטסטים ,למיטב הבנתי אתה מקבל פולס בנקודה מסוימת קבועה?אם כן, זה ממש לא מהווה אינדיקציה לתגובה בשאר האיזור.כי תמיד יש נקודות שהן יותר בעייתיות.קח זאת לתשומת ליבך.
חשוב לי מאוד לציין שתגובות השיער לטיפולים הללו משתנות גם מאיזור לאיזור.
לדוגמא: כתפיים נחשב איזור קשה לטיפול, חזה-בטן, בד"כ שיער שונה ותגובות יותר מהירות, וכו'.
מקווה שהצלחתי לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע בבקשהההרוני20/06/2011
שלום...אני התחלתי כבר כ10 טיפולים במכשיר SHR באזור כל הםנים והבית שחי
בבית שחי עדיין צומח לי קצת כשהבנתי שאחרי4 טיפולים כבר לא צריך לצמוח ובפנים יש שיפור קל אך לא משמעותי...
שאלתי היא שכעת אני שוקלת לעבור למכשיר ה4MP לעשות את כל הגוף או להשאר רק באזור הפנים אז..
א' האם 4MP זה כמו IPL רק בשם שונה??והאם הם אינפרא אדום??
ב' אם לא..מה מומלץ יותר??
ג' האם SHR(זה גם אינפרא נקרא?) אולי עדיף יותר?? כי הבנתי שהוא מוריד גם אזורים פלומתיים(שיש לי) והמכשירים האחרים שציינתי הנ"ל לא מתאימים לפלומתי ויכולים לעשות לי נזק באזורים מסוימים בגוף בקטע שיגדל יותר במקום לדלל....האם זה נכון???
ד' הבנתי שלמכשירים יש כמה סוגים..כמו לדוגמה 4MP בכמה ורסיות שונות...איך יודעים מה התת דגם ומה הכי טוב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע בבקשההה - תגובה
שי שחר20/06/2011היי רוני
ראשית, אני ממליץ מאוד להסתייג מכל ה"הבטחות" ו"נבואות השקר" שמבטיחים לך מטפלים לפני שעשית אפילו טיפול אחד. אף אחד אינו יכול להתיימר להכיר את תגובות השיער שלך מראש.
לדעתי 8-10 טיפולים בבית שחי שהביאו לדילול טוב, זה יפה,נסי להמשיך באותו המכשיר עוד 2-3 טיפולים.
הרי במילא לא ניתן להבטיח יותר מ-60-80 אחוז דילול.
4MP הוא בעיקרון מכשיר IPL וSHR הוא IPL כאשר יש לו גם ורסיות של לייזר.
איננו יכולים כאן בפורום להמליץ על מכשיר כזה או אחר,עלייך לגשת לייעוץ פנים מול פנים,ייראו את הנתונים ולפי זה יחליטו מה טוב עבורך
לגבי שאלתך על איזור הפנים: אני אישית לא מצדד בטיפולי לייזר/IPL בפנים. אבל אם כבר עשית כעשרה טיפולים ותרצי להמשיך,רצוי לעשות טסט עם מכשיר אחר שיותאם לך,באיזור קטן ולראות כיצד תהיה התגובה.
במידה וזה לא ישביע את רצונך ,כדאי לעבור לאפילציה שנחשבת יעילה ביותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לאפיאחת שיודעת:)20/06/2011
אפי, הטענה כי המכונות הן תחליף להסרת שיער בלייזר הן מגוכחות.
הטכנולוגיה על פיה מבוססות המכונות היא הבזקי אור חלשים, שלא יכולות להבטיח הסרה רצינית.
חוץ מזה - אין למכונות האלה אישור לא של FDA ולא של מכון התקנים הישראלי.
תחליטי בעצמך למה להאמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאפי - תגובה
שי שחר20/06/2011אחת שיודעת, שלום
רצוי לבדוק קצת לפני שמוסרים מידע לא מדויק לגולשים.
מכשיר ME של סינרון,שלמכשיריה מוניטין רב בארץ ובעולם עומד בתקן ישראלי SI 900, נבדק במכון חרמון ובמעבדות המאושרות ע"י האיחוד האירופי, וכן נושא תו CE.
המכשיר אינו מבוסס רק אור אלא גם אנרגית RF (חשמל) שאין במכשירים ביתיים אחרים.
בקשר להסרה רצינית או לא רצינית, רצוי שכל אחת ואחד יעשו את השיקולים שלהם ויפעלו בכובד ראש בנושא .
והעיקר,העיקר הבריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער על האףרונן19/06/2011
אחה"צ טובים....
כרגע אני בן 18 ... ואמנם באמת צריך לשים לב , אבל כשאני שם לב יש לי כמה שיערות על האף שהם שחורות וזה לא נקודות זה פשוט שיער ויש לזה כבר אורך וזה כל כך מטריד אותי... השאלה היא האם תוך טיפול או שניים באפילציה השיערות ייעלמו... אני לא יודע בדיוק מה כמות השיער על האף אבל אין הרבה... האם זה אפשרי להוריד מהאזור הזה?
מעבר לכך יש לי עוד שאלה...
האם שיער על השריר הדו ראשי זה הגיוני? יש לי שמה שיער שאותו כבר כן רואים... האם זה מעיד על איזשהי בעיה הורמונאלית האם שווה ללכת לרופא בשביל זה? וגם אם כן מה הוא כבר יוכל לעשות? להעלים לי את השיער.? אני כל כך טרוד מכל זה , כבר מתחיל אפילו לצמוח לי שיער על הכתפיים והבנתי ששיער על הכתפיים מסוכן להוריד עם לייזר כי זה יכול לעשות רע...
סליחה על שחפרתי...
ביי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער על האף - תגובה
יפעת אלקיים20/06/2011חן שלום
שיער על האף אפשר להוריד בעזרת טיפול אפילציה, נקודתי ומקומי
אי אפשר לעולם לדעת כמה טיפולים זה יקח, הסרת שיער זהו דבר אינדבידואלי
גיל 18 הוא גיל שהגוף עדיין לא מאוזן הורמונלית ולכן עדיין אתה רואה שינויים בשיעור הגוף
כתפיים זהו איזור הורמונלי ולכן "אומרים" שזה מסוכן, צריך לבדוק במכונים המוסמכים לעניין ולקבל חוות דעת שונות על המכשירים השונים ולקבל החלטה נכונה המתאימה לגוון העור שלך ולצבע השיער, אבל כדאי לדעתי להמתין קצת לאיזון הורמונלי טבעי.
תמיד אפשר להוועץ עם רופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער על האף - תגובה
שי שחר20/06/2011שלום חן,
כבחור מתבגר בן 18 ברור שתתחיל שעירות בגוף ואין לי מושג מדוע אתה מתפלא על כך.
לא נראה לי שזו בעיה הורמונלית,נהפוך הוא, אם לא היה גודל שיער בכלל,הייתי קצת מודאג.
אפילציה היא תהליך כמו כל שיטת הסרת שיער, לעיתים יש לעבוד מספר פעמים על אותה השיערה כדי למנוע ממנה לגדול, ותוכל לבדוק זאת כאן באתר עם חברתי המלומדה יפעת.
טיפולי הסרת שיער רצוי להתחיל בגיל 21-22 ולא בגיל 17.
אני לא ממליץ לגעת בלייזר בכתפיים ,לא כי זה מסוכן אלא בגלל שמדובר בשיער הורמונלי במיוחד שעלול בעקבות הטיפול לצמוח הרבה יותר.
אני ממליץ להמתין בסבלנות עוד כמה שנים ולראות לאן הרוח נושבת.
אם אתה ממש לחוץ בגלל הצמיחה הזו,אולי כדאי שתחשוב בינתיים על טיפולי שעווה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב !אליהו19/06/2011
יש לי מכשיר ליזר ביתי ורציתי לדעת האם מותר לגלח את המקום המטופל בין טיפול לטיפול בהוראות היצרן לא רשום לגבי זה אבל רשום שבועיים בין טיפול לטיפול בהתחלה
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב ! - תגובה
שי שחר19/06/2011שלום אליהו
בעיקרון,אחרי הטיפול,השיער צומח וחלקו נושר.מה שלא נושר ניתן לגלח אך בשום אופן אין למרוט בשעווה או בפינצטה. תניח לשיער לנשור ואז תוכל לגלח מה שלא נשר.
אל תשכח להיזהר מאוד מחשיפה לשמש במהלך הטיפולים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונה להסרת שיער ביתיתנטלי19/06/2011
רציתי לדעת איזה מכונה להסרת שיער ביתית יותר טובה הסילקין או המי כי היום אני טסה לחו"ל ובדיוטי פרי יש את הסילקין והיא יותר זולה מהמי ואני מתלבטת אם כדאי לי לקנות את הסילקין למרות שהמי לפי האפשרויות בה יותר טובות אני צריכה דחוףףףף תשובה כי אין לי יותר את מי לשאול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונה להסרת שיער ביתית - תגובה
שי שחר19/06/2011היי נטלי
איני מכיר אישית את המכונות הללו אולם בניגוד לסילקין, שעובדת בשיטת הבזקי האור,מכשיר ME משולב אור ואנרגית חשמל RF, למתן אנרגיה כפולה באיזור המטרה ומיוצר ע"י חברת סינרון שהיא אמינה מאוד.
לגבי תוצאות,הרי צוין כל הזמן שהן אינדוידואליות, וכן, אין לצפות מכל מכשיר ביתי שיהווה תחליף לטיפולי לייזר/IPL במכון.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על תשובתו שלי שי שחר
אפי19/06/2011"אין לצפות מכל מכשיר ביתי שיהווה תחליף לטיפולי לייזר/IPL במכון. "?!?!
אם הם לא מחליפים טיפולים במכון למה הם נועדו?
אנשים לא עושים אותם בשביל הכיף ולבזבז סתם כסף.
גם במכונים וגם מכשיר ה"מי" מצהירים על 80% הסרה לצמיתות. אולי טיפה יותר אבל גם זה אינדיבידואלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על תשובתו שלי שי שחר - תגובה
שי שחר19/06/2011שלום אפי
התשובה שלך היא בגוף השאלה: "הכל אינדוידואלי"
בהסרת שיער אין שחור או לבן וזו לא נוסחה מתמטית.
להשתמש במכשיר ביתי במקום במכשירים מאוד עוצמתיים במכון זה כמו להחליף מרצדס בסוסיתא, ולא, אני לא משוחד משום גורם.זו פשוט עובדה קיימת שאנרגיה של 5 ג'אול לא תהיה לעולם מסוגלת להחליף אנרגיה של 40 ג'אול או יותר.
מאחל לך בהצלחה בנסיונך לשווק מכשירים ביתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשובל19/06/2011
שלום מאיזה גיל אפשר לעשות לייזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שי שחר19/06/2011רצוי להתחיל בגיל 21-22 אולם יש להיזהר מלגעת באיזורים הורמונליים(כתפיים למשל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מכוניםשרית18/06/2011
שלום לכולם
קיבלתי 3 הצעות מחיר מחברות ידועות על הורדת שיער בלייזר
מבין השלושה קיבלתי גם מנטורפיל( עם הצעת המחיר הכי אטרקטיבית)
האם אפשר לסמוך על נטרפיל?..
מישהו עשה הסרת שיער בלייזר שם?? בכל מקרה על איזה מקום אתם הכי ממליצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מכונים - תגובה
שי שחר18/06/2011היי שרית
האם את יודעת באיזה מכשיר משתמשים בכל מכון שבו התייעצת ומה הכי מתאים לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שי
שרית18/06/2011כן. בלייט שיר יש לי גוון עור בהיר ושיער שחור אני פשוט לא רוצה לבחור במכון שאין לו אחריות...לכן אני מבקשת אם אפשר המלצות מכאלה שעברו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שי - תגובה
שי שחר18/06/2011שרית שלום
כפי הידוע לי הלייטשיר מניב תוצאות טובות.
אולם, מספר הסתייגויות חשובות לי אלייך ואל שאר הגולשים:
מה זה מכון עם "אחריות"? האם את מצפה שיועצים שלא מכירים אותך, שלפני שטיפלו בך ולפני שעשו אפילו טיפול אחד יבטיחו לך כל מיני הבטחות שעלולות להתברר כהבטחות סרק?
האם את מצפה שבמסגרת "אחריות" יאמרו לך שהם מבטיחים לך טיפולים עד שלא יישאר שיער? ואם יישאר שיער אחרי 20 טיפולים,כמה שנים יהיו לך עוד זמן וכוח להמשיך
בטיפולים ?
האם את חושבת שאם כמה גולשים יכתבו לך כאן שהטיפול שלהם היה מאוד מוצלח, זה יהווה אינדיקציה להצלחה בטיפול שלך? ואם אותם גולשים הם נציגים ממומנים של מכוני הלייזר?
חברים יקרים:
חשוב להבין שאתם לא הולכים כאן לחנות חשמל,קונים טלויזיה ומקבלים אחריות במידה והמכשיר מתקלקל.
הסרת שיער אינה מוצר,כל תוצאה בטיפולים הינה אינדוידואלית לחלוטין ותלויה בכל מיני פרמטרים שכבר טרחתי מספר פעמים לציין אותם כאן.
לי אישית מאוד חשוב באיזה מכשיר ישתמשו ואם הוא מתאים ספציפית עבורי,
חשוב לי ביותר מי מטפל בי (לא איזו ילדה שמשלמים לה 20שח לשעה כדי שתעביר עלי מכשיר לייזר כמו רובוטית)
חשוב לי היחס שמקבל כל מטופל ומטופל במכון אליו הוא הולך
חשוב לדעת שכאשר תצטרכו טיפול בעוד שלושה חודשים, לא יידחו אתכם בכמה שבועות וייקבע לכם טיפול בזמן ,כי הזמן הוא פרמטר מאוד חשוב באפקטיביות של הטיפולים
ההצעה הכי פרקטית שלי היא לגשת למכון לייעוץ ולאחר מכן לשוחח שם עם מטופלים ולשמוע חוות דעת על כל הדברים שציינתי כאן. אלו הם הדברים החשובים באמת לדעתי.
שיהיה בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילטוריתאלדר18/06/2011
שלום
אני בן 32, התחלתי לא מזמן טיפולי לייזר באזור הגב והכתפיים,
אני מעוניין להסיר שיער בכפות הידיים ולדלל בידיים
הבנתי שהשיטה המומלצעת זה אפילציה?
1. מה לדעתכם השיטה המומלצת לטיפול
2. האם מישהו יכול להמליץ לי על מישהו מקצועי.
עור שלי בהיר ושיער שחור כהה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילטורית - תגובה
שי שחר18/06/2011היי עומר
מניסיוני כמטפל אוכל לומר שאיני מבין מדוע הכיוון הוא אפילציה ולא לייזר או IPL
המכשירים עובדים יפה מאוד באיזור הידיים.רק לא מומלץ לטפל בתקופת הקיץ.(גם אם תבחר באפילציה). אם החששות שלך הן בגלל אופן הצמיחה שבין טיפול לטיפול,תבצע את הטיפול החל מנובמבר כשניתן כבר ללבוש חולצה ארוכה, וכמו כן מותר לך לגלח בין הטיפולים ,ואז הצמיחה הלא אחידה לא תיראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילטורית - תגובה
יפעת אלקיים19/06/2011שלום רב
אפילציה היא שיטה טובה להסרת שיער לצמיתות - זה נכון
היא שיטה טובה וישנה ובעלת "תעודת ביטוח" במידה ואתה מטפל אצל אפילטורית טובה מוסמכת שיודעת מה לעשות.
אבל
היא שיטה הידועה לשמצה ברמת הכאב שלה, אלא אם אתה מורח משחה מאלחשת אשר מטשטשת את הכאב.
היא שיטה הנחשבת לפחות טובה לדילול מכיוון שכדי להעלים את השערה לגמרי צריך לטפל בה מספר פעמים- ואף אחד לא יוכל להגיד לך כמה טיפולים. וצריך לחזור ולטפל באותה שערה שוב ושוב - כך שלדילול זה פחות טוב.
להסרת כל השיער - זה אפשרי.
חוץ מזה ישנם מכשירים אשר יכולים לטפל בשיער שחור על עור בהיר יותר מהר מאשר אפילציה אבל צריך לבחור טוב טוב את המכשיר המתאים לך, ללכת ליעוץ בכמה מקומות ולהחליט על פי הנתונים שתקבל.
יש המון חומר באינטרנט לגבי מכשירים שונים שייעצו לך כך שתוכל תמיד לבדוק שוב לפני שתחליט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימצוןאורן18/06/2011
כשמחמצנים שיער שלא ירד בשעווה גודל שוב ?.
האם מספיק לחמצן אותו רק פעם אחת ולא לגעת שוב?.
מישהי ניסתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימצון - תגובה
שי שחר18/06/2011שלום יובל
השאלה שלך לא אינה ברורה כל כך.
אני מבין שאת מסירה בשעווה, לא ציינת באיזה איזור בגוף
ברור ששיער שמחמצנים ועושים עליו שעווה גדל שנית והוא גדל בצבעו הטיבעי
מקווה שעזרתי,בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחימצון - תגובה - תגובה
יפעת אלקיים19/06/2011אם הבנתי נכון, עשית שעווה ולא כל השערות נשלפו אז חימצנת את מה שנשאר על הגוף.
אם כך, שיער שחימצנת יחזור להיות שחור כמו שהוא היה אחרי שלשה ארבעה שבועות מהניסיון שלי, הוא יחזור להיות שחור לאט לאט.
לא כדאי לחמצן שיער אחרי שעווה באופן מיידי מכיוון שהנקבוביות פתוחות.
עדיף לחכות לפחות יום אחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיעררונית18/06/2011
מה ההבדל בין שיטת SHR לטכנולוגית אלוס שעובדת על גלי רדיו
אני מעונינת לעשות הסרת שיער סביב הפיטמות ולא יודעת מה עדיף מבחינת כאב ותוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
שי שחר18/06/2011שלום רונית
שיטת SHR:
העיקרון העומד מאחורי טכנולוגיה זו הוא "פוטותרמוליזיס לא סלקטיבי"- שפרושו חימום שאינו בררני באמצעות האור.. עיקרון זה מקנה פתרון אולטימטיבי להסרת שיער ללא כאב וללא כוויות, בעזרת הבזקי קרן אור מהירים בשטף נמוך.
האנרגיה מוחדרת בהדרגה דרך שכבת העור העליונה (אפידרמיס) ומחממת באופן מבוקר את זקיקי השערה ואת שכבת העור התחתונה (דרמיס). תהליך החימום המבוקר גורם להקרשת החלבון בזקיק השערה ולניתוק כלי הדם מהזקיק. שערה שאינה מחוברת לכלי דם לא תצמח יותר, וזאת מבלי לפגוע בשכבת העור העליונה.
טכנולוגיית SHR היא מקור אור רב עוצמה (AFT) רחב פס או לייזר דיודה הפועל בתדירות והספק ממוצע גבוהים ובאנרגיה נמוכה. חום הפעולה אינו מורגש, מאחר וראש הידית הבא במגע עם העור, מקורר בטמפרטורה של מינוס 5 מעלות, המאפשרת לבצע הסרת השיער ללא צורך באלחוש, או כל פעולה אחרת ומפחיתה את הסיכון לכוויות.
טכניקת in-motion- (בתנועה)טכניקת טיפול ייחודית, אשר בשילוב עם טכנולוגיית SHR מבטיחה חוויה בטוחה, מהירה וללא כאב.
שילוב זה פותר גם את הבעיה השכיחה של פסיחה על אזורים בעת הטיפול, ומאפשר כיסוי מלא של האזור המטופל,שתוצאתו היא גוף חלק ונטול שיער.
.בנוסף, בניגוד לטכנולוגיות אחרות, המפיקות אנרגיות גבוהות והספקי שיא גבוהים, הגורמים לאי-נוחות ,כאב ועלולים לסכן את עור המטופל. ייחודה של טכנולוגיית SHR בא לידי ביטוי בכך, שהיא מאפשרת טיפולים, בכל סוגי העור מבהיר עד כהה, בכל סוגי השערה וברוב צבעי השערה, בכל אזורי הגוף וללא הגבלה ביציאה לשמש לאחר הטיפול.
טכנולוגית -SHR פועלת במכשירי ה-SHR ARIA, HARMONY XL SHR SPAו – SOPRANO XL – דיודה,
לגבי מכשיר ה-ELOS,המכשיר משלב אנרגית אור וחשמל(RF),ליותר אפקטיביות בטיפול,ובעל ראש קירור לבטיחות ,יעילות,ותוצאות מכסימליות מוגברות.הקירור מאוד מסייע מבחינת הכאב .האנרגיות של המכשיר מתחילות ב-18ג'אול עד 40 ג'אול
אנרגית החשמל נועדה להוסיף חימום לזקיק ולנתקו מכלי הדם המזינים את השיערה בכדי שלא יגדל שנית.
ענין הכאב הוא אינדוידואלי,את מציינת איזור שהוא גם רגיש וגם בעל סיכוי להיות עם שיער הורמונלי שעלול להתעורר במהלך הטיפולים.
מנסיוני עם מטופלים בנים,אני יכול לציין שהאיזור סביב הפטמות הוא אחד הקשים לטיפול כיון שהשיער שם חזק מאוד ואסור במהלך הטיפול לגעת בפטמות כי הן כהות.
אף אחד איננו יכול לנבא תוצאות ואני מציע שאולי תעשי טסט בכל אחד מהמכשירים ואז אולי יהיה לך קל להגיע להחלטה.
בהצלחה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
יפעת אלקיים19/06/2011שלום רונית
מניסיון רב שלי, שיער מסביב לפטמות מומלץ לעשות באפילציה - טיפול נקודתי ויסודי המטפל בכל שערה בנפרד.
הכאב בטיפול הוא אינדיבידואלי אך יש את פיתרון משחת האמלה - משחה מאלחשת.
מניסיון שלי, אחרי שמורחים אמלה, הטיפול לנשים בהסרת שיער מסביב לפטמות לא כל כך כואב כמו שחושבים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)