סכרת 25 שנה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת 25 שנה

היי אני עם סכרת 25 שנה לפני 5 שנים הורדתי 35 קילו מאוזן משוקלל 3 חודשים 4.9,בהתחלה הזרקתי זלוטופי 50 וקרוב לעוד 5 כדורים אחרי שרזיתי אני מזריק רק 29 יחידות ותמיד נמצא בדיאטה או אורח חיים של פעם בשבועיים מאפשר לעצמי פחממות הכל בלי לחשוב גם שבאותו יום הסוכר עולה ל 170,אחרי כל זה השאלה אתמול הזרקתי ואני בתוך השבועים של הדיאטה הייתי רק עם 9 פתית לאורך כל היום וגבינה והסוכר פשוט ירד משעה 9 בבוקר ל 65 ואני מעלה אותו קצת סוכר פחמימה קטנה עולה ועוד פעם יורד מה יכול להיות פעם ראשונה ב 5 שנים שאני בדיאטה קורה,היום לא הזרקתי רציתי לראות מה קורה עם הסוכר ברוך השם אני כל היום סביב 90 100 מה יכול להיות אתמול שפתאום קרה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת 25 שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לגיל

ד''ר מאיה איש שלום
    02/01/2026

האם ערך של 65 הוא ממד סוכר מהאצבע או מגלוקומטר? בעקרון הטרגלודק בקסולטופי משפיע עד יומיים לכן אולי זו הסיבה שהסוכר לא עלה אחרי שדלגת על הזרקה אחת
    איני יודעת מה משקלך אבל אם יש עדין עודף משקל אפשר לשקול לפצל את הקסולטופי לטרגלודק בהזרקה יומית ולאוזמפיק פעם בשבוע. את הטרגלודק אולי אפשר להוריד מתחת ל29. ואת האוזמפיק להעלות בהדרגה לפי צורך עד 1 מג. מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו