מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ריכוז אחרי נטילת וולבוטריןישראל04/09/2012
אני לא בטוח אם השאלה מתאימה לפורום.
לקחתי וולבוטרין למשך כחודש וחצי במינון 300 מ"ג והוא גרם לי לבעיות ריכוז. בזמן שאני צופה במשהו אני לא מרוכז והמחשבות נודדות. אני בלי וולבוטרין כבר כמה שנים והריכוז לא חזר לעצמו. ניסיתי ריטלין וזה לא עזר. מה עצתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ריכוז אחרי נטילת וולבוטרין - תגובה
טלי אנגור05/09/2012השפעות לוואי העיקריות של וולבוטרין הם יובש בפה, כאבי ראש, עצירות, שלשול, בחילה, הקאה, חרדה,עצבנות, חוסר שינה, שינוים בתאבון, סחרחורות, קושי בהרדמות, הזעת יתר, עייפות, פיהוקים, השתנה מרובה או קושי במתן שתן, ירידה בתפקוד מיני, הזיות.וולבוטרין לא אמור לגרום לבעיות ריכוז, ממליצה ליטול אומגה 3 באופן קבוע לשיפור בעיות זיכרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפסט 180קרן03/09/2012
כמה זמן ניתן לקחת טלפסט ברציפות? האם התרופה עלולה להזיק בצורה כלשהי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלפסט 180 - תגובה
אילן ללבניקוב04/09/2012קרן שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את הטלפסט לתקופה רציפה אך יש לעשות זאת תחת פיקוח רפואי,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס ואוורל מדבקה בן זמניתגילה03/09/2012
אני בת 42 וסובלת מתופעות גיל המעבר התחלתי לקחת את המדבקות אוורל ויש לי חרדות קשותאני לוקחת סיפרלקס האם זה בסדר לקחת אותם ביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס ואוורל מדבקה בן זמנית - תגובה
אילן ללבניקוב04/09/2012גילה שלום רב,
אין מניעה לקחת את 2 התרופות יחדיו,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אקסלוןאורנה02/09/2012
האם מדבקות אקסלון יכולות לגרום לפריחה בגוף? הכוונה היא לא רק במקום בו מודבקת המדבקה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות אקסלון - תגובה
טלי אנגור03/09/2012המדבקה בהחלט עלולה לגרום לפריחה בגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין b12בוי02/09/2012
תוך כמה זמן מתחילים בערך להרגיש את השפעתו של ויטמין הb12 ? שבועיים שלושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין b12 - תגובה
טלי אנגור03/09/2012השפעת הויטמין ניכרת תוך שבוע מיום נטילתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ציפרודקס מכיל קורטיזון?נעמי02/09/2012
מצאתי משהיא שיכולה(בעזרת משחה שהיא רוקחת) לעזור לי בפיתרון לפיסטולה שחוזרת ונשנית.
אבל, כדי להתחיל בטיפול התבקשתי לברר אם טופלתי בזמן האחרון בעזרת קורטיזון.
בעלון המצורף לציפרודקס לא מוזכר קורטיזון..
בנוסף לאנטיביוטיקה קיבלתי משחה המכילה, לפי העלון המצורף- קורטיקוסטרואידים, האם זה אומר שטופלתי בקורטיזון?
אודה לכל עזרה
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ציפרודקס מכיל קורטיזון? - תגובה
טלי אנגור03/09/2012קורטיזון = סטרואידים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ציפרודקס מכיל קורטיזון? - תגובה - תגובה
אילן ללבניקוב04/09/2012אין בציפרודקס קורטיזון,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה אפשר לקחת אנטיביוטיקהזוהר02/09/2012
אם אני לוקחת באופן קבוע יוטירוקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה אפשר לקחת אנטיביוטיקה - תגובה
טלי אנגור03/09/2012איזה אנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוגמנטין 875 מ"ג
זוהר03/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר אוגמנטין עם יוטירוקס??
זוהר03/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר אוגמנטין עם יוטירוקס?? - תגובה
אילן ללבניקוב04/09/2012זוהר שלום רב,
אין מניעה לשלב בין השניים,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה אפשר לקחת אנטיביוטיקה - תגובה
אילן ללבניקוב04/09/2012זוהר שלום רב,
אין מניעה לקחת את האוגמנטין עם היוטירוקס,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשרי לקחת חצי כדור של אטקנד +דקלה02/09/2012
אבא שלי סובל מלחץ דם וכאשר הוא לוקח את הכדור הנ"ל לחץ הדם שלו יורד מהר מאד ולנמוך מאד. עד כדי התעלפיות וסחרחורות.
רופא המשפחה טוען שאין אפשרות לקחת חצי כדור האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשרי לקחת חצי כדור של אטקנד + - תגובה
אילן ללבניקוב02/09/2012דקלה שלום,
באופן תיאורטי ניתן לחצות את הטבליה לפי הקו המסומן באמצע הכדור, אך לגבי המינון יש להיוועץ ברופא המטפל כיוון שככל הנראה אביך זקוק לכדור שלם ולא לחצי ואת זאת יכול לקבוע אך ורק הרופא המטפל,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה ליעוץ !!!!!מאירה01/09/2012
שלום רב,
אני לוקחת ביום שלושה סוגי כדורים . 40 מ"ג רסיטל בבוקר גלולות מסוג פלורנט בתשע בערב וברזל (פוריק הריון ) 100 מ"ג אחרי ארוחת צהריים .
האם מותר לערבב בין כדורים אלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה ליעוץ !!!!! - תגובה
אילן ללבניקוב02/09/2012מאירה שלום,
אין מניעה לשלב בין התרופות הללו לברזל ובכל מקרה את עושה הפרדה של מספר שעות כך שאין אינטראקציה ביניהן,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמקומביןמור31/08/2012
שלום , קיבלתי מרשם למשחה "דרמקומבין" לטיפול בגרד בפי הטבעת.
בעלון למשתמש כתוב שאין להשתמש במקרה של הרפס.
אני סובלת מהרפס גניטלי שכרגע הוא במצב"רדום" (אין לי פצעים) האם אני יכולה להשתמש במשחה או שיש סיכון כלשהו?
אשמח לתשובה,תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמקומבין - תגובה
טלי אנגור03/09/2012יש להיוועץ ברופא העור לפני השימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבולק לאחר לידהמאיה31/08/2012
שלום,
אני שבוע לאחר לידה, עם תפרים שעוד כואבים
וסובלת מעצירות
האם ניתן לקחת לבולק למרות שאני מניקה??
(ניסיתי גם את הדרכים הטבעיות של שזיפים יוגורט וכו ואין שיפור)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבולק לאחר לידה - תגובה
טלי אנגור03/09/2012לא מומלץ ליטול תרופה זו בזמן הנקה - יש להיוועץ ברופא המטפל לפני נטילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'מפיקס ורסיטל...30/08/2012
שלום רב!
התחלתי טיפול תרופתי ברסיטל במינון שהשתנה עם הזמן וכיום עומד על 40 מ"ג ביום (בעקבות התקפי חרדה).
אני רוצה להפסיק לעשן. נרשמתי לסדנה של קופת חולים וקיבלתי מרשם לכדורי צ'מפיקס.
התייעצתי עם הפסיכיאטרית שלי והיא אמרה שאסור לי לקחת את כדורי הצ'מפיקס כי זה יכול להחזיר את התקפי החרדה.
לעומת זאת, המנחה בסדנה אמר שזה לא פוגע בטיפול של רסיטל.
רציתי לדעת אם אני אקח את הכדורים יכולים לחזור התקפי החרדה או שאפשר לקחת את הכדורים ללא חשש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ'מפיקס ורסיטל - תגובה
טלי אנגור03/09/2012בכל הקשור לתרופות מסוג זה יש לפעול לפי הנחיות הרופא המטפל בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מפרקים, ברכיים, מפשעותטליה30/08/2012
שלום, יש לי כאבי מפרקים חזקים מאוד, עשו לי צילומים ואולטראוסנד ומצאו כי יש לי שינויים ניוונים ובריחת סחוס, אני קיבלתי את התרופה סלקוקס 200 עם מרשם רפואי, שמעתי כי כדור זה מכיל לקטוז אני סובלת מלקטוז, האם עלי לקחת את התרופה או לפנות שוב לרופא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מפרקים, ברכיים, מפשעות - תגובה
טלי אנגור03/09/2012נא היוועצי עם הרופא בשנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטוגרד והמטומותר א30/08/2012
שלום
לפני מספר חודשים התחלתי להשתמש בפיטוגרד של טבע להורדת כולסטרול.
פיטוגרד מכיל פיטוסטרולים ואומגה 3 בכמות :DHA 465 EPA 185 לשתי קפסולות.
הכולסטרול אכון ירד אך עם זאת בכל מכה קטנה שקבלתי מיד הופיעה המטומה.
הפסקתי לקחת את הפיטוגרד.
האם יתכן קשר? האם מינון אומגה 3 הוא גבוה ויכול לגרום להמטומותבגלל דילול דם?
תודה
ר.א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטוגרד והמטומות - תגובה
אילן ללבניקוב04/09/2012שלום רב,
האומגה 3 עשוי לגרום לדילול יתר של הדם ובכך לדימומים ולכן יש לבדוק כל מקרה לגופו ולהיוועץ במומחה לתרופות וצמחי מרפא בכדי למנוע תופעות לוואי של האומגה 3 עם תרופות/צמחי מרפא אחרים,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונה גלולותרינת30/08/2012
היי!
אני בת 16 והייתי אצל גניקולוגית שרשמה לי גלולות וזה פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות...היא נתנה לי פליים ואמרה לי לחכות למחזור ואז לקחת ומשהו שהיא אמרה שצריך לקחת כל יום באותה שעה ואמרה לי לחשוב מתי הכי נוח לי...
אני לא יודעת מתי הכי נוח לי בבוקר זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם ראשונה גלולות - תגובה
אילן ללבניקוב30/08/2012רינת שלום,
אין חשיבות לזמן לקיחת הגלולה, מה שחשוב זה שתיקחי אותה בכל יום באותה השעה וגם בבוקר זה בסדר, העיקר חשוב לא לשכוח לקחת אותה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)