מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרחות בגבהיהודית03/04/2011
ברצוני לברר לגבי משחה/תמיסה דרמובט המליצו לי לשים את התמיסה על הגבה עקב הקרחות שנוצרו לי.
האם יש תופעות לוואי.מה עלול לקרות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרחות בגבה - תגובה
אילן ללבניקוב04/04/2011יהודית שלום,
למיטב ידיעתי לא אמורות להיות לחומר תופעות לוואי אך אם כן יש להיוועץ ברופא המטפל.
ניתן לשלב בטיפול גם טיפות טבעיות על בסיס צמחי מרפא אשר מחזקות את שורשי השיער ללא כל תופעות לוואי כמו גם למניעת נשירה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמנים לויטמיניםאיילת03/04/2011
בעקבות בדיקות הדם של בני (בן 9) - היו פרמטרים מאוד נמוכים והרופא הסביר שכבר עכשיו צריך להתחיל להשלים עם עם תוספים כמו של מולטי ויטמין מינרל של סולגאר שמתאים לילדים אז אני קוראת קצת וכתוב שצריך לקחת פעמיים ביום עם הארוחות השאלה שלי אם צריך טווח זמן מסוים ביניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמנים לויטמינים - תגובה
אילן ללבניקוב04/04/2011איילת שלום רב,
אני תמיד ממליץ להפריד בין נטילת הויטמינים לפחות 4 שעות בכדי לשפר את ספיגתם בגוף ולקחתם לאחר הארוחה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של רומטיב 500 ופמניטhava02/04/2011
שלום לרופא
שאלית לגבי השילוב של גלולת היון פמניט ורומטיב 500
האם שהשילב בסדר או שיש בעיה.
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של רומטיב 500 ופמניט - תגובה
אילן ללבניקוב05/04/2011חוה שלום רב,
טוב עשית שפנית אלי ליעוץ נטורופטי/רוקחי כיוון שיש אינטראקציה בין התרופות שאת נוטלת. צמח ההיפריקום עלול להפריע לפעילות הגלולה למניעת הריון ולכן מומלץ להשתמש באמצעי מניעה אחרים בזמן הטיפול בצמח ההיפריקום.
היו מקרים שבהם הצמח הפריע לפעילות הגלולות והמטופלות אכן נכנסו להריון ולכן חשוב לשים לב לכך בכדי להיות בטוחה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומדין וסדורלרותי02/04/2011
אני לוקחת קומדין לחודש (נשארו שבועיים)האם מותר לבלוע גם סדורל,יש לי כנראה דלקת בשלפוחית השתן
האם זה לא מתנגש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומדין וסדורל - תגובה
אילן ללבניקוב05/04/2011רותי שלום רב,
אין מניעה לשלב בין 2 התרופות הנ"ל.
חשוב לזכור כי הקומדין מתנגש עם מזון המכיל ויטמין K, ולכן יש להמנע מאכילת ירקות ירוקים, חסה, אבוקדו, סויה ומוצריו ותה ירוק. כיוון שמזונות אלו עלולים לגרום לתופעות לוואי בלתי רצויות למי שנוטל את הקומדין.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופן ודיכאוןאור01/04/2011
שלום,
הייתי רוצה לדעת האם יתכן שאטופן גורם לדיכאון? יש לי בתקופה האחרונה כאבים ובעבר הרופא נתן לי מרשם לאטופן 400 מיליגרם פעמיים ביום. השבוע חזרתי לקחת את התרופה ובמקביל אני מרגישה תחושת דיכאון שאין לה הסבר, התחלתי לתהות אם יש קשר.
אשמח לקבל התייחסות , האם להמשיך ליטול את התרופה או להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופן ודיכאון - תגובה
אילן ללבניקוב05/04/2011אור שלום רב,
האתופן (אתודולאק), היא תרופה נוגדת דלקת לא סטרואידית המשמשת לטיפול בתסמינים של דלקת פרקים ניוונית ולהקלה על כאבים עזים.
כמו לכל תרופה כך גם לאתופן תופעות לוואי משלה והן נובעות מהפרעות במערכת העיכול. תופעות לוואי נוספות כוללות סחרחורת ופריחה.
לא ידוע לי על דיכאון כתוצאה משימוש באתופן אך תמיד יש פעם ראשונה ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול.
בכל מקרה, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי מתאים ופורמולות של צמחי מרפא כולל קרם טבעי אשר משפרים פלאים את המצב ומונעים כאבים כמו גם משפרים את מצב הרוח בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה טמסולוסיןנתנאל01/04/2011
שלום קיבלתי מהאורולוג שאצלו אני מטופל לבצע בדיקת סטיסאורתרוסקופיה עם ביופסה הבדיקה צריכה להיתבצע ביום חמישי הקרוב בנוסף קיבלתי טיפול של חודש בטמסולוסין של טבע לטיפול בהשתנה מרובה התרופה עוזרת אך גורמת לי לסחרחורות ולירידה בחשק המיני + שפיכה מעטה דבר זה נורמאלי?
אני צרוך רטאלין זה אפשרי לשלב את זה עם טמסולין במקביל ? בתודה אביעד ... אני בן 24 ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה טמסולוסין - תגובה
אילן ללבניקוב04/04/2011אביעד שלום רב,
לגבי שילוב התרופות יש להיוועץ ברופא המטפל.
בכל מקרה, טאמסולוסין הוא חוסם קולטני אלפא הניתן פעם ביום לטיפול בהגדלה שפירה של בלוטת הערמונית (פרוסטטה). לעומת תרופות אחרות החוסמות את קולטני אלפא (פנוקסיבנזאמין, טראזוסין, דוקסאזוסין), טאמסולוסין גורם פחות לתופעת לוואי של תת-לחץ דם בזכות הספציפיות שלו לקולטני אלפא הנמצאים בבלוטת הערמונית ולא בכלי הדם.
לגבי תופעות הלוואי שלו, למרות שטאמסולוסין גורם פחות לנפילת לחץ דם מאשר תרופות אחרות, עדיין יש אפשרות לסחרחורת, שינוי בקצב הלב, ונפילת לחץ דם במעבר משכיבה לעמידה. מומלץ לא לעמוד או לשבת בפתאומיות. במידה ומרגישים סחרחורת יש לשבת עד אשר תחושת הסחרחורת תעבור. ניתן לקחת את התרופה גם לפני השינה. הסבירות לסבול מסחרחורות גבוהה יותר בתחילת הטיפול, לאחר עלייה במינון, בזמן פעילות יתר ובמזג אוויר חם, אך היא חולפת עם הזמן כאשר הגוף מתרגל לתרופה.
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין 2 התרופות.
הייתי ממליץ לך לעבור יעוץ נטורופטי בקליניקה, כיוון שניתן בהחלט לסייע לך גם בנושא מערכת השתן וגם בנושא הריכוז והזיכרון בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ולהתאים לך תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא יעודיות אשר משפרות פלאים את מצב הפרוסטטה ומחזקות את מיקוד והריכוז בצורה טבעית,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטראקציה תרופתיתאתי31/03/2011
שלום. אני נוטלת תרופה בשם בקלוסל 10, אשר גורמת לאי סדירות דופק (דופק מהיר). בעבר קיבלתי מרופאת המשפחה פרולול 10 לויסות הדופק, אולם אז השתמשתי בתרופה אחרת אשר גרמה לי אי סדירות בדופק.
האם כעת עם השימוש בבקלוסל, ניתן לשלב את השימוש בפורולול לשם הסדרת הדופק?
האם אין מניעה לשלב בין שתי התרופות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטראקציה תרופתית - תגובה
אילן ללבניקוב04/04/2011אתי שלום רב,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך בכדי למנוע תופעות לוואי מיותרות,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול תרופתי בעקבות זיהום בנרתיקנטלי31/03/2011
שלום
הייתי אצל רופאת נשים והיא איבחנה אצלי זיהום בנרתיק והמליצה על הטיפול הבא:
4 טבליות של tinidazole 500 mg באותו יום הבדיקה בערב לאחר האוכל.
למחרת 2 כדורים בבוקר ובערב של itraconazole 100 mg.
שבוע לאחר יום הבדיקה כדור אחד של flucanazole ויומיים לאחר מכן עוד כדור אחד.
שאלותיי הן:
- האם הטיפול התרופתי אינו מוגזם? כמות הכדורים? לבעיה כגון זיהום בנרתיק?
- בסופאר פארם נתנו לי protocide במקום tinidazole, האם זה בסדר לקחת אותו במקום מה שהיא רשמה?
- כנל נתנו לי polycutan במקום clotrimazole, האם אחד מחליף את האחר?
- האם התרופות בטוחות? האם הן יכולות לגרום לנזקים קשים? ראיתי בתגובות באינטרנט שהתרופה הראשונה יכולה לגרום לנזק במערכת העצבים.
- ממה יכול להיווצר הזיהום, יש לי חבר קבוע כבר 4 שנים ומעולם לא צצה לי הבעיה הזו, קיימתי יחסי מין רק איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול תרופתי בעקבות זיהום בנרתיק - תגובה
אילן ללבניקוב04/04/2011נטלי שלום רב,
התרופה פרוטוציד וטינידזול הן שמות גנריים של אותה התרופה כך שזה בסדר מה שקיבלת.
קרם הפוליקוטן מכיל את החומר קלוטרימזול אך הוא מכיל גם חומרים נוספים כך שהייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לפני השימוש בקרם.
התרופות נחשבות בטוחות לשימוש אך רק לפי הוראות הרופא.
הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה ועל ידי כך ניתן יהיה לדעת מה הסיבה האמיתית לחולשה של מערכת החיסון שלך ולהתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא אשר יחזקו לך את מערכת החיסון. יש צמחי מרפא מצוינים אשר מחסלים מהר וביעילות את הזיהומים בנרתיק וגם מונעים דלקות בצורה טבעית,
אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפגו ולחץ דם ?א.30/03/2011
שלום,
לקחתי כדורי הרפגו במשך חודש אחד, בין 1 עד 3 כדורים ביום
על פי המינון המומלץ על ידי היצרן.
תקופה קצרה לאחר מכן היתה אצלי עליה בלחץ הדם עד כדי צורך
לטפל בכדורים.
האם יתכן ויש קשר בין הדברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפגו ולחץ דם ? - תגובה
אילן ללבניקוב04/04/2011א. שלום רב,
לא ניתן לדעת בלי יעוץ נטורופטי מתאים אם יש קשר בין הדברים ולכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי ולעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה לדעת את הסיבה האמיתית ללחץ הדם. חשוב לבדוק שצמח ההרפגו מתאים לך לשימוש, כיוון שלא לכל אחד הוא מתאים, וזאת ניתן לעשות לאחר שאלות נוספות שיש לשאול אותך ועל ידי כך ניתן גם למנוע תופעות לוואי מיותרות,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים דיאנה ואנדרוקוראילנית30/03/2011
לרופא שלום יש לי מיספר שאלות לגבי אנדרוקור אני נוטלת אנדרוקור 50 לטיפול הורמונלי עכשיו אני הבנתי שאלכוהול אסור לישתות במהלך הטיפול כשלוקחים אנדרוקור וזה בסדר אני לא שותה אלכוהול ביכלל עכשיו השאלה שלי היא האים אפשר לאכול דברים חריפים כמו מרקים חריפים ודברים אחרים האים זה לא יפחית את הטיפול ולא ישפיע עליו? אודה לך אים תענה לי על שאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים דיאנה ואנדרוקור - תגובה
אילן ללבניקוב30/03/2011אילנית שלום רב,
מבחינת אלכוהול- לא מומלץ לשלב אותו בטיפול תרופתי ובכלל מומלץ שלא לצרוך אלכוהול רק בשמחות.
לגבי מאכלים חריפים לא נראה לי שזה אמור להפריע לפעילות התרופות אולי רק למערכת העיכול ולגרום לחומציות יתר בקיבה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הורמונלי תחליפי לדיאנה ואנדרו
דבי לוי09/01/2013שלום רב,
אני צורכת כבר 10 שנים דיאנה ואנדרוקור 50 מג עקב שחלות פוליציסטיות
ולאחרונה התגלה קריש דם ברגל שמאל ,
אני נוטלת בימים אלו קומודין וקלקסן לדילול דם
האם חובה להפסיק את הטיפול ההורמונלי והאם קיים תחליף לטיפול זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיקטלדורית30/03/2011
אני לוקח למיקטל 200 מ"ג ליום.
אני אמור להתחיל לקחת דוטאסרטייד (אבודרט).
מכיוון שאבודרט פוגם בזרע אני רוצה לפני כן להקפיא א ת הזרע. רציתי לדעת
1. האם למיקטל פוגם באיכות/כמות הזרע?
2. האם יש בעיה לקחת את 2 התרופות הנ"ל ביחד ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקטל - תגובה
אילן ללבניקוב30/03/2011אלעד שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין 2 התרופות.
לגבי תופעות לוואי יש להיוועץ ברופא המטפל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאלה29/03/2011
שלום
אשמח לשמוע לגבי תרופות שיכולות לעזור לי נגד עייפות שנפלה עלי בתקופה האחרונה( בערך מינואר) אני עייפה, מאוד לא מרוכזת, אני ישנה אבל מתעוררת כאילו מעולם לא נחתי.
אני לא שותה קפה ומנסה להמנע גם מתה עם קפאין אבל זה ככה כבר מעל שנתיים ככה ששינוים אמיתיים לא היו באמת בתקופה האחרונה, אני אשמח להבין אם גם ויטמינים כמו שקראתי הם אופציה עבורי ואם כן למי לפנות כדי לקבל יעוץ איזה מתאימים לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילן ללבניקוב30/03/2011דניאלה שלום רב,
מה שאת מתארת נשמע כעייפות כרונית או "מחלת היאפים" וסיבותיה יכולות להיות רבות ומגוונות.
הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה, כיוון שכך ניתן יהיה לדעת בוודאות מה הסיבה האמיתית לעייפות שאת חשה(חוסר ויטמינים, מינרלים, בעיות ספיגה ממערכת העיכול וכדומה). לאחר האיבחון האירידיולוגי המדויק ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית לפי מצבך כולל פורמולות צמחי מרפא מצוינות אשר מחזירות לך את החיוניות, המרץ והאנרגיה לחיים וללא כל תופעות לוואי,
אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קודיביס לשיעול וגלולות ?דניאלה כככ28/03/2011
אני נוטלת גלולות כ8 חודשים ,רופאת המשפחה נתנה לי קודיביס להקלה על השיעול
האם לקחת את התרופות האלה יחד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודיביס לשיעול וגלולות ? - תגובה
אילן ללבניקוב29/03/2011דניאלה שלום רב,
ראשית כל, יש לדעת באילו גלולות מדובר בשביל לבדוק שאין אינטראקציה ושנית חשוב להיוועץ ברופא המטפל שלך כדי למנוע תופעות לוואי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל פריפל 3*28/03/2011
שלום,
האם צריך לקחת ברזל פריפל 3 עם האוכל או בהפרש זמן מהאוכל?
האם צריך להפריד ממוצרי חלב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל פריפל 3 - תגובה
אילן ללבניקוב28/03/2011שלום רב,
ההמלצה היא להפריד ברזל לפחות שעתיים ממוצרי חלב וגבינות ולאחר הארוחה. בכדי לשפר את ספיגת הברזל בגוף מומלץ לשתות מיץ תפוזים או לאכול פרי הדר המשפר את ספיגתו בצורה ניכרת,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדניזון*28/03/2011
שלום,
האם יש מניעה להשתמש בסינטומיצין בזמן נטילת פרדניזון?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון - תגובה
אילן ללבניקוב28/03/2011שלום רב,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לפני כן כדי למנוע תופעות לוואי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)