פורום תרופות ייעוץ תרופתי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטה קל + D + מינרלים
    שמעון
    28/03/2011

רופא המשפחה נתן לי מרשם לקחת 2 כדורים יחד ויטה קל + די לפי תשובת בדיקת צפיפות העצם שעשיתי. בבית המרקחת בקופ"ח הכללית אמרו לי שיש לי הנחה בגלל המרשם שקיבלתי אך לעומת זה יש אותו תרופה רק בתוספת מינרלים וזה עולה בהרבה יותר. שאלתי" האם תוספת המינרלים מאד משמעותית לגוף אם אקנה כי זה עולה יותר ורופא המשפחה כתב לי רק ויטה קל + D? מה דעתכם אם המינרלים מאד משמעותיים אם לא אקנה את התוספת הזה?? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטה קל + D + מינרלים

הוספת תגובה

• ויטה קל + D + מינרלים - תגובה

אילן ללבניקוב
    29/03/2011

שרית שלום רב,

אני ממליץ לקחת את הפורמולה המשופרת של הסידן, כיוון שהיא מכילה ויטמינים ומינרלים החיוניים לספיגת הסידן וזה עדיף מהפורמולה הרגילה,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרואידים במחלת הנשיקה
    יעקב
    27/03/2011

היום הייתי בבית חולים לצורך מעקב מחלת הנשיקה. הרופא שבדק אותי נתן לי מרשם לפרדניזון 20mg פעמיים ביום.(המחלה בדעיכה רק הגרון עדיין מאד כואב ויש חום נמוך)
    אמרו לי שלא כדאי לי לקחת את התרופה. מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    סטרואידים במחלת הנשיקה

הוספת תגובה

• סטרואידים במחלת הנשיקה - תגובה

אילן ללבניקוב
    30/03/2011

יעקב שלום רב,

מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים שסבלו ממחלת הנשיקה, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי הכולל איבחון אירידיולוגי שלאחריו מותאמת לך תזונה אישית כולל פורמולות צמחי מרפא מצוינות, אשר מחסלות מהר וביעילות את הוירוס הגורם למחלה, תוך חיזוק מערכת החיסון והעיקר ללא כל תופעות לוואי.

על ידי צמחי מרפא חזקים(כמו אוניה דה גאטו, אכינצאה ועוד נוספים) ניתן בהחלט לטפל במחלת הנשיקה ולמנוע את חזרתה ללא כל תופעות לוואי,

אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

0528077713

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופטלגין
    לילי
    27/03/2011

האם אופטלגין מסוכן לבריאות ?

לקביעת תור
    סגירה
    אופטלגין

הוספת תגובה

• תראי

רונית כוכב
    28/03/2011

כאשר נוטלים כל סוג של תרופה אנו חושפים את עצמנו לסוגים שונים של תגובות אלרגיות לחומרים מסויימים שיש בתרופות מסויימות - אפילו לקטוז או פלסטיק...
    אופטלגין היא תרופה ידועה שאנשים משתמשים בה במשך שנים
    כשלי יש כאבים אני נוטלת אותה ותודה לאל הכל טוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי - תגובה

אילן ללבניקוב
    29/03/2011

שלום רב,

אופטלגין היא תרופה טובה וחזקה ולכן יש להשתמש בה במידה, כמו בכל תרופה אחרת שנוטלים - רק מתי שצריך ולפי ההוראות. כפי שכולנו שמענו בחדשות, גם לתרופה פשוטה לכאורה כמו הנורופן, עלולות להיות תופעות לוואי משמעותיות ואף מסוכנות ולכן אניתמיד ממליץ להיוועץ ברופא המטפל או ברוקח מומחה לפני שנוטלים תרופות כלשהן, ואפילו כמו אקמול או אופטלגין.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב תרופות
    שלומי
    27/03/2011

שלום
    אימי בת 85 סובלת מכל מה שניתן :)
    לחץ דם סכרת לב תיפקוד כליות גידול מקומי בכיס השתן שכרגע מטופל בשטיפות BCG
    לאחרונה לחצי הדם שלה גבוהים ורציתי לדעת:
    איזה כדור פחות משפיע על תיפקודי כבד דיוואן , קדקס
    האם יש קשר בין הכדורים שהינה נוטלת לעליה במשקל
    האם יש איזה שהיא בעיה אחרת בקומבינצית התרופות שלה

בוקר
    דיוואן 80
    פוסיד 40
    מיקורפרין 100
    גלוקורייט 2.5
    ציפרלקס 5
    אומפרדקס

ערב
    פוסיד 40
    סימבקור 20
    גלוקורייט 2.5
    ליריקה 300
    קדקס לפי לחץ הדם

לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תרופות

הוספת תגובה

• שילוב תרופות - תגובה

אילן ללבניקוב
    30/03/2011

שלומי שלום רב,

ישנן מספר אינטראקציות בין תרופתיות בתרופות שאימך נוטלת אך הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי כיוון שישנן שאלות נוספות שיש לשאול לפני שנותנים מענה לשאלתך הקשורות באורח החיים ובהיסטוריה הרפואית של אימך. על ידי יעוץ רוקחי/נטורופטי מתאים ניתן יהיה לעשות לה סדר בתרופות מבחינת זמני נטילה ומניעת אינטראקציות מיותרות ולאחר מכן להתאים לה תזונה אישית כולל צמחי מרפא אשר מונעים את תופעות הלוואי של התרופות ומחזקים את מערכות גופה הזקוקות לחיזוק(עיכול, נשימה, לב וכדומה),

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

0528077713

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטו
    נילי
    26/03/2011

שלום, אני קיבלתי לפני 4 ימים תרופה בשם אסטו נגד חרדות ובעיות שינה, התחלתי לקחת אותה ועדיין אני לא נרדמת בלילה ,הרופא אמר לי שיש לכדור השפעה רק אחרי שבועיים,
    רציתי לשאול אם יכול להיות שיעברו לי התופעות כמו קושי להירדם והחרדות בלי שאקח תרופה זאת? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אסטו

הוספת תגובה

• אסטו - תגובה

אילן ללבניקוב
    30/03/2011

נילי שלום רב,

ראשית כל, הגוף שלנו הוא הרופא הכי טוב של עצמו והוא יודע טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום מה טוב לנו לבריאותנו, כך שבדרך כלל התופעה של קשיי הירדמות אמורה להיפתר מעצמה עם הזמן. לעתים יש צורך בחיזוקים מן הטבע כדוגמת צמחי מרפא ו/או הומיאופטיה אשר משפרים בצורה מהירה ויעילה את איכות השינה ומשרים שינה ללא כל תופעות לוואי.

מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידולוגי מדויק ולמצוא את הסיבה האמיתית לקשיי ההירדמות שלך ולאחר מכן ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים אשר מסייעים לישון בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי שינה טובה ועמוקה,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת כדורים
    שראל קצ'קה
    25/03/2011

אני די מתקשה לבלוע כדורים ולאחרונה רופא יעץ לי לקחת כדור מסוים כך שאני צריך להתגבר על הבעיה הזאת.
    אני ניסיתי לבלוע את הכדור עם אוכל כמו שהוא יעץ לי לעשות אבל גם זה הרגיש לי לא נוח, אבל ידעתי שאני חייב לקחת אותו אז השארתי את הכדור בפה למקרה ואני אולי כן יצליח, אחרי בערך דקה בלי שסמתי לב הכדור כבר נמס לי בפה ונותרו רק חתיכות קטנות שלו שאותם כבר בלעתי.
    השאלה שלי היא עם ההשפעה של הכדור תעבוד גם עם אני רק ייתן לו להינמס לי בפה?
    אם זה משנה שם הכדור הוא רואקיוטן

לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת כדורים

הוספת תגובה

• לקיחת כדורים - תגובה

אילן ללבניקוב
    30/03/2011

שראל שלום רב,

את הכדורים מומלץ לבלוע עם מים כיוון שכך ספיגתם ממערכת העיכול טובה יותר.

הייתי ממליץ לך להיוועץ עם הרופא המטפל לגבי אופן נטילת הכדור והמשך הטיפול,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלקסן ואופטלגין
    יסמין
    25/03/2011

שלום,

לאחר ניתוח בקרסול שנשבר אני מזריקה מדי יום קלקסן 40 מ"ג. בלי קשר אני לוקחת פרוזאק כל יום 20 מ"ג. השאלה שלי היא האם אני יכולה לקחת אופטלגין בשילוב של שלושתם? הרופאה שלי אמרה שכן אבל ראיתי בהוראות שאסור ליטול אופטלגין יחד עם תרופה לדילול דם. מה יכול לקרות?

תודה,
    יסמין

לקביעת תור
    סגירה
    קלקסן ואופטלגין

הוספת תגובה

• קלקסן ואופטלגין - תגובה

אילן ללבניקוב
    05/04/2011

יסמין שלום רב,

לאופטלגין יש אינטראקציה עם תרופות אחרות:

נוגדי קרישה בלקיחה דרך הפה: הנטייה לדימום עלולה להתגבר. יש להשתמש בזהירות בתרופות אלה יחד עם אופטלגין ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ-אצטיל-ל- N-Acetyl-L
    חן
    25/03/2011

שלום,

אני סובלת מהפרעת הנקראת טריכוטילומניה. לאחרונה קראתי מאמר שפורסם כאן באתר BeOK על מחקר שנערך בארה"ב שגילה כי גלולה המכילה את חומצת האמינו "אצטיל-ציסטאין-N" יכולה לשפר מאוד את התסמינים מהם אנשים כמוני סובלים מאוד.
    במחקר מדובר על טיפול במינון של כ1200 מ"ג .

אני לא יודעת אם פניתי לפורום הנכון, אינני יודעת למי עלי לפנות, רציתי לדעת איך בדיוק להתחיל טיפול מהסוג הזה, האם מתחילים ישר במינון כה גבוהה או שבהדרגתיות?
    ומהם הסיכונים האפשריים בטיפול מהסוג הזה? אילו נזקים (אם בכלל) ידוע שזה יכול לגרום? תופעות לוואי כלשהן?
    בנוסף, רציתי לדעת האם בכלל אפשרי לשלב טיפול כזה עם הכדורים שאני מטופלת בהם כעת; אני נוטלת 300 מ"ג wellbutrin ביום, ולפעמים גם 40 מ"ג ריטלין LA או 36 מ"ג קונצרטה - בשל דיכאון שאני סובלת ממנו בשנה האחרונה, וADD. האם קיים איסור/אזהרה כלשהו/י בשילוב מהסוג הזה?

אני מאוד אודה לכם על תגובתכם, או אם תוכלו להפנות אותי לגורם שאוכל להתייעץ איתו בנושא, כאשר העלתי את הנושא הזה בפני הרופאה שלי, הפסיכיאטרית, היא לא כ"כ ידעה במה מדובר, לא היה לה שום מידע בנושא שיכל לעזור לי להבין אם כדאי לי להתחיל בטיפול כזה, אם זה בכלל אפשרי מבחינת השילוב..ולכן לא ידעתי למי עליי לפנות...הנחתי שזה מאחר שהטיפול בו אני מתעניינת הוא סוג של תוסף תזונה, תחום שאינו קשור לרופאה שלי, ואולי לכן לא היה לה שום מידע שיכלה לתת לי, לייעץ לי בעניין..

המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    נ-אצטיל-ל- N-Acetyl-L

הוספת תגובה

• נ-אצטיל-ל- N-Acetyl-L - תגובה

אילן ללבניקוב
    05/04/2011

אלה שלום רב,

תופעה זו מוכרת וידועה בספרות המקצועית. על ידי איבחון אירידיולוגי ניתן לדעת מה הסיבה האמיתית לתופעה ולאחר מכן להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא כולל ויטמינים ומינרלים אשר מסייעים לפתור את הבעיה בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי.

טיפול פסיכולוגי בשילוב עם היפנוזה נמצא יעיל במקרים לא מעטים.

כמוכן נבדקת יעילותם של טיפולים תרופתיים, כגון מחקרים שנעשים על טיפול בחומצה האמינית נ-אצטיל ל-ציסטאין (N-Acetyl L-Cystein) והתוצאות ההתחלתיות הן טובות.

אני ממליץ לך על יעוץ נטורופטי כיוון שיש לבדוק נושאים נוספים המשפיעים על התופעה ועל ידי איבחון מדויק הטיפול הטבעי הוא נכון יותר ומותאם לך באופן אישי,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

0528077713

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים להגדלת חזה
    lior
    24/03/2011

הכדורים להגדלת חזה הנמכרים בארץ טוענים שהם טבעיים ישנם איזה שהם סיכונים לנטילתם?נזק בלתי הפיך?

לקביעת תור
    סגירה
    כדורים להגדלת חזה

הוספת תגובה

• כדורים להגדלת חזה - תגובה

אילן ללבניקוב
    05/04/2011

ליאור שלום רב,

לא ידוע לי על כדורים שיכולים להגדיל את החזה ואם כן אז הייתי ממליץ לך להיוועץ ברוקח מומחה בצמחי מרפא לפני השימוש כיוון שחשוב לבדוק באילו צמחים מדובר ושלא יגרמו לתופעות לוואי מיותרות,

אשמח לסייע לך בכך אם תרשמי לי את המרכיבים של הכדורים הללו,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי מגנזיום
    אורלי
    24/03/2011

שלום יש לי פריצת דיסק ולוקחת כדורי ארקוקסיה להקל על הדלקת, בלי קשר או עם קשר נתפסים לי המון שנים מאז ומתמיד שריר בכף הרגל או באצבעות ואמרו לי לנסות מגנזיום, האם יש בעיה עם השילוב של 2 הדברים? או שלא מפריע שאקח מגנזיום ובמקביל לגב אקח ארקוקסיה?

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי מגנזיום

הוספת תגובה

• לגבי מגנזיום - תגובה

אילן ללבניקוב
    04/04/2011

אורלי שלום רב,

למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים אך מומלץ להיוועץ ברופא המטפל לפני כן,

הייתי מליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה בכדי לבדוק מה הסיבה האמיתית לבעיות השרירים והפרקים שלך, על ידי איבחון מדויק ניתן לדעת אילו ויטמינים ומינרלים חיוניים חסרים לך ולהתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא לחיזוק רקמות החיבור והעצמות כמו גם למניעת דלקות,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

0528077713

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה פן-רפא וי-ק
    אפרת
    24/03/2011

אני נוטלת אנטיביוטיקה זו ותהיתי האם ניתן לשתות איתה אלכוהול, והאם זה מוריד את השפעת הגלולות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אנטיביוטיקה פן-רפא וי-ק

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה פן-רפא וי-ק - תגובה

אילן ללבניקוב
    30/03/2011

אפרת שלום רב,

אני תמיד ממליץ כאשר לוקחים אנטיביוטיקה , לא לשלב אלכוהול כיוון שהוא עלול להפריע לפעילות התרופה ולהפחית את יעילותה,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדוויל לילדה בת שמונה
    רונית
    24/03/2011

האם מומלץ לתת אדוויל לילדה בת שמונה שסובלת מכאבים במיפרקים בידיים וברגליים?
    או שלא?
    איזה תרופה מומלצת להקלה על הכאבים?

לקביעת תור
    סגירה
    אדוויל לילדה בת שמונה

הוספת תגובה

• באופן כללי

רונית כוכב
    25/03/2011

עדיף לתת אקמולי ולא נורפן
    הרבהה יותר בטוח לשימוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קומדין ואינטחביוטיקה
    גדי
    23/03/2011

בן 75. מטופל בקומדין 5מ'ג ליום.. עומד לעבור עקירת שיניים בגלל דלקת חמורה ורשמו לי מוקסיפן 500מ'ג X פעמים3 ביום עד עבור הדלקת.האם בתקופה בה אני לוקח אנטיביוטיקה להמשיך לקחת קומדין 5 או להקטין את הכמות או להפסיק לחלוטין.לפי הפרסומים אנטיביוטיקה גורמת לעליה של INR בגלל פעולה מול ויטמין K .
    מה לעשות כאשר הרופא המטפל לא ידע להדריך אותי.

לקביעת תור
    סגירה
    קומדין ואינטחביוטיקה

הוספת תגובה

• קומדין ואינטחביוטיקה - תגובה

אילן ללבניקוב
    29/03/2011

גדי שלום רב,

טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שישנה אינטראקציה בין המוקסיפן לבין הקומדין ובעיקר בגיל מבוגר. שילוב כזה עלול לגרום לדימומים ולהגברת פעילות הקומדין.

ראשית כל, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי שימוש נכון ב-2 התרופות בכדי למנוע תופעות לוואי מיותרות.

שנית, חשוב לבדוק את ה-INR לעתים קרובות ולהתאים לפי הצורך את השימוש בקומדין, בעיקר בתחילת הטיפול באנטיביוטיקה ובסיומו.

חשוב לשים לב ולגשת לרופא במקרה ומתפתחים שינויים בהרגשה כגון: כאבי ראש, דימומים, נפיחות, סחרחורות ועייפות, דימומים בעת ציחצוח השיניים, שתן בצבע אדום או צואה שחורה.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

בכל מקרה, חשוב ליידע את הרופא המטפל לגבי שילוב התרופות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוגמנטין 875 בהריון
    אלה
    23/03/2011

שלום,
    אני בשבוע 16+5 וקיבלתי אוגמנטין בעקבות דלקת בשיניים
    האם זה בטוח
    ומה המינון במומלץ?
    נתנו לי 2 ליום
    אשמח לתשובה
    אלה

לקביעת תור
    סגירה
    אוגמנטין 875 בהריון

הוספת תגובה

• אוגמנטין 875 בהריון - תגובה

אילן ללבניקוב
    29/03/2011

אלה שלום רב,

למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת אוגמנטין בזמן ההריון אך תמיד מומלץ להיוועץ ברופא המטפל לפני כן,

שבוע טוב ובריא ובהצלחה,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים דלקת לשתן -שאלה דחופה
    מורן
    23/03/2011

יש לי דלקת בשתן שמלווה בכאבים עזים בבטן
    הרופא נתן לי "צפוויט פורטה 500" 20 כמוסות
    האם יש תרופה טבעית במקום הכדורים (עדיין לא התחלתי) ואם אני לא יקח זה יעבור או שעלול להחמיר ?

תודה מראש
    מורן

הוספת תגובה

• כדורים דלקת לשתן -שאלה דחופה - תגובה

אילן ללבניקוב
    23/03/2011

מורן שלום רב,

אם הרופא החליט שמצבך דורש אנטיביוטיקה אז יש להישמע להוראותיו וניתן במקביל לחזק את מערכת החיסון ולשפר את הטיפול הרופאי על ידי צמחי מרפא בעלי פעילות אנטי-דלקתית ואנטי-בקטריאלית. מומלץ לשלב בטיפול פורמולה טבעית לחיזוק מערכת החיסון ולמניעת דלקות כמיו גם כמוסות מרוכזות של חמוציות. בכל מקרה את צמחי המרפא מומלץ לך לקחת גם לאחר האנטיביוטיקה לתקופה של חודשיים לפחות,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה