מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרודקס,מקסידקס דחוףry22/03/2011
אני עושה ניתוח לייזר מחר והביאו לי מרשם לכל מיני טיפות עיינים שאיתם אני צריכה להגיע לניתוח. ועכשיו שמתי לב שבמקום מקסידקס הרוקחת נתנה לי סטורדקס. זה אותו דבר או שאני צריכה לרוץ לקנות עכשיו מקסידקס?? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרודקס,מקסידקס דחוף - תגובה
אילן ללבניקוב28/03/2011שלום רב,
2 התרופות מקסידקס וסטרודקס הן זהות אך מיוצרות על ידי יצרנים שונים, כלומר אלו תחליפים גנריים של אותה התרופה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספירין.בתיה22/03/2011
שלום רב,
לפני כשנה עברתי ארוע מוחי קל מאד מאד, ממש מינורי.
נכון להיום אני נוטלת אספיריין במינון של 100 מ"ג, לפי מאמרים רבים שאני קוראת,הבינותי שאספירין יכול גרום לדימומים במוח, אי לכך שאלתי היא האם התרופה לא מסוכנת ? מצד אחד היא אומנם מעכבת הצמדת טסיות אך מצד שני אני עלולה לעבור משהו חמור לא פחות.
האמת שאני מאד חרדה ומאד פוחדת, מה דעתך ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספירין. - תגובה
אילן ללבניקוב30/03/2011בתיה שלום רב,
זה ידוע כי צריכה של גלולת אספירין אחת ליום מקטינה את הסיכוי ללקות בהתקף לב.
טרומבוקסנים הם שומנים הנמצאים בטסיות הדם (תרומבוציטים). הם תורמים להצטברותן של הטסיות ועל ידי כך לקרישת הדם, וכן להצרת כלי הדם (וזוקונסטריקציה, Vasoconstriction), דבר שגם הוא תורם לקרישת הדם. דיכוי ייצורם על ידי האספירין תורם, אם כך, לדילול הדם. רוב התקפי הלב נגרמים כתוצאה מקרישי דם תועים, הנתקעים בעורקים צרים וחוסמים את מעבר הדם לשריר הלב.
אספירין ניתן גם לאנשים שלקו בשבץ מוחי, מטעמים זהים. עקב פעילותו של האספירין לדילול הדם ולמניעת קרישה, עלול להיווצר מצב של דימום יתר (מפציעות, למשל).
אני ממליץ לך להישמע להוראות הרופא המטפל המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום כיוון שהוא בדק אותך והחליט שמומלץ לך ליטול את האספירין לבריאותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פלייםתמר22/03/2011
התחלתי לקחת לפני 3 חודשים גלולות פליים כי אני סובלת מ- PMS בצורה די חריפה.
שילשום הרופא רשם לי אנטיביוטיקה כי יש לי דלקת בגרון ושכחתי לשאול אם זה בסדר לשלב את זה עם הגלולות. (אני גם מקיימת יחסי מין עם חבר שלי).
אם תוכל לענות לי בהקדם, תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פליים - תגובה
אילן ללבניקוב30/03/2011תמר שלום רב,
ידוע שתרופות מסוימות עשויות לפגום ביעילות הגלולות. עם זאת, מחקרים חדשים לא מראים שנטילת אנטיביוטיקה פוגמת ביעילות הגלולות. בכל מקרה יש צורך להתייעץ עם הרופא או הרופאה המטפלים לגבי כל תרופה שאת נוטלת.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקסשרון22/03/2011
נוטלת ציפרלקס כחודשיים והחלה אצלי נשירת שיער. ידוע לי שציפרלקס עלול לגרום לנשירת שיער, האם יש איזושהי דרך למנוע נשירה זו? אציין שכל בדיקות הדם שלי שקשורות לשיער יצאו תקינות (ברזל, ויטמינים וכ"ו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תגובה
אילן ללבניקוב30/03/2011שרון שלום רב,
ככל הנראה נשירת השיער אכן נובעת כתוצאה מהתרופה שאת נוטלת אך ייתכן וישנן סיבות נוספות לכך ולכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה בכדי לתקן את תופעות הלוואי שלה. על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ניתן לדעת מה הסיבה האמיתית לנשירת השיער( חוסר ויטמינים, מינרלים, תרופות, זרימת דם לקויה לקרקפת וכדומה).
על ידי איבחון מדויק ניתן להתאים לך תזונה אישית לפי המבנה הגנטי שלך כמו גם פורמולות צמחי מרפא יעודיות אשר מחזקות את שורשי השיער ומונעות נשירה ללא כל תופעות לוואי. מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים, ישנה פורמולה מיוחדת של סרום לשיער על בסיס שמן ארגן ושמנים נוספים אשר מחזקים מאוד את שורשי השיער ואף מצמיחים שיער בצורה טבעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בעקבות שימוש בבנזמיצין טופיקלשלומית22/03/2011
שלום רב,
לפני 3 ימים התחלתי להשתמש בבנזמיצין טופיקל ג'ל ואתמול גיליתי שזה עשה לי פריחה על עור הפנים, אדמומיות והפך חלקים בעור לגבשושי ולא נעים. כמובן שמיד הפסקתי את הטיפול, אך האם יש לדאוג?
האם הפריחה תפוג בזמן הקרוב?
אשמח לעצה,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בעקבות שימוש בבנזמיצין טופיקל - תגובה
אילן ללבניקוב27/03/2011שלומית שלום רב,
ראשית כל אין צורך לדאוג, זה לא עוזר ורק גורם למתח ולסטרס ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא עור לגבי המשך הטיפול והחלפת התרופה לכזו שאינה גורמת לך לאלרגיה.
ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי בקליניקה הכולל תזונה אישית, צמחי מרפא מצוינים לשיפור מרקם העור וטיהורו מרעלים וקרמים טבעיים המחזירים את העור הבריא והגמיש,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירספיר20/03/2011
שלום, רציתי לדעת אם המשחה דרמקומבין עוזרת לפצעונים על הפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר - תגובה
אילן ללבניקוב21/03/2011ספיר שלום רב,
המשחה דרמקובמין מכילה חומרים אנטיפטריתיים ואנטיבקטריאליים ולכן אם הפצעים מקורם בחיידקים זה עשוי לעזור,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות ל-g6pdנילי19/03/2011
שלום ,אני רגישה ל- g6pd , ואני רוצה להתחיל לקחת כדור שינה נייטול כדור שהוא ללא מרשם של רופא, האם אני אוכל לקחת אותו ? אשמח לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות ל-g6pd - תגובה
אילן ללבניקוב21/03/2011לילי שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את הכדור אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לפני כן,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוקטורנו ביחד עם אדוילדודי19/03/2011
שלום אני לוקח באופן קבוע כדור נוקטרנו לפני השינה רציתי לדעת אם אני יכול לקחת ביחד איתו כדורי אדויל לשיכוך כאבים או שהשילוב אסור??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוקטורנו ביחד עם אדויל - תגובה
אילן ללבניקוב21/03/2011דודי שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקהחני18/03/2011
מאחר ועלי לטול כמויות לא מבוטלות של אנטיביוטיקה רכשתי גם אצידופולוס.
אודה על הנחייתך כמה זמן אחרי נטילת האנטיביוטיקה לקחת את האצידופולוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה - תגובה
אילן ללבניקוב21/03/2011חני שלום רב,
את האצידופילוס יש לקחת כשעה לאחר נטילת האנטיביוטיקה בכדי למנוע אינטראקציה ביניהן, כמו כן, מומלץ להמשיך עם האצידופילוס לפחות שבוע לאחר סיום האנטיביוטיקה בכדי להחזיר את הפלורה הטבעית של הקיבה ולשמור על פעילותה התקינה,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, ניפידיפיןא.16/03/2011
רקחו לי ניפידיפין+ ISDN בסוף אוקטובר 2010 לטיפול בפיסורה.
לצערי אני נאלצת לחזור לתרופה ושמתי לב שאין שום מדבקת תוקף על הקופסה (פלסטיק קטנה של בית המרקחת עצמו).
עד מתי התרופה יכולה להישמר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, ניפידיפין - תגובה
אילן ללבניקוב17/03/2011שלום רב,
הייתי ממליץ לך לחזור לבית המרקחת שבו רכשת את הג'ל ולבקש מהם שירשמו לך על האריזה את תאריך התפוגה שלו כדי שתוכלי לדעת עד מתי ניתן להשתמש בג'ל בביטחה,
חג פורים שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לאלרגיהטל16/03/2011
שלום
אני באמצע השליש הראשון להריון וסובלת מאלרגיות
רציתי לדע אילו תרופות נגדת אלרגיה ניתן לקחת
שאינן מסקנות את העובר
תודה מראש
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות לאלרגיה - תגובה
אילן ללבניקוב17/03/2011טל שלום רב,
לגבי שימוש בתרופות בזמן ההריון יש להיוועץ אך ורק ברופא המטפל שלך כדי למנוע תופעות לוואי מיותרות,
חג פורים שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת קצת על ויטמיניםנחמה15/03/2011
אני מבינה שבתקופה האחרונה הויטמינים והרפואה האלטרנטיבית ממש נכנסה לאופנה.
אני מתחילה לברר קצת על ויטמינים מפני שאחרי בדיקות הדם האחרונות שלי שיצאו לא משהו הרופא שלי המליץ לי לקחת קצת ויטמינים בנוסף לאכילה בריאה.
אני לא כל כך מאמינה בכל הדברים האלה.
מצאתי איזה פוסט של מישהי שכותבת על ויטמינים ועל האכויות שלהם.
תוכל להגיד לי אם זה באמת רציני? או שסתם עובדים עלינו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לדעת קצת על ויטמינים - תגובה
אילן ללבניקוב16/03/2011נחמה שלום רב,
הרפואה הטבעית קיימת בעולם כבר אלפי שנים, עוד בתקופת יוון העתיקה ומצרים היו משתמשים בצמחי מרפא לריפוי מחלות וגם בסין משתמשים בה כבר שנים רבות. בארץ, תחום הרפואה המשלימה התחיל להתפתח כבר לפני 30 שנה אך צובר תאוצה בשנים האחרונות ויותר ויותר אנשים מאמינים בצמחי המרפא כתחליף טוב לתרופות ללא תופעות לוואי.
מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים בקליניקה, ניתן לעזור כמעט לכל סוג של מחלה על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן להתאים למטופל תזונה אישית וצמחי מרפא אשר מחזקים את מערכות גופו הזקוקות לחיזוק.
הרבה אנשים שניסו טיפול תרופתי ונגרמו להם תופעות לוואי החליטו לנסות את צמחי המרפא והתוצאות לא איחרו להגיע והעיקר לא נגרם להם כל נזק כיוון שלצמחי המרפא אין תופעות לוואי,
שבוע טוב ובריא ופורים שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשים עזרהדוד197715/03/2011
רציתי לשאול בבקשה באם אשה מושתלת שנוטלת פרוגדף 5*2 ביום אימורן 150 מ"ג ופרנדיסון 20 מ"ג האם יש בעיות או קשיים להכנס להריון או לעבור הפריה מחוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשים עזרה - תגובה
אילן ללבניקוב16/03/2011דוד שלום רב,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל כיוון שהוא מכיר את המטופלת טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטרלייןשני15/03/2011
בעלי קיבל סרטרליין 50 מ"ג (גרים בארה"ב) אחרי שהתלונן שהוא עצבני מידי, מתוח ולא רגוע באופן קבוע. לצערינו, אחרי מספר שבועות, עדיין אין שיפור משמעותי. השאלה, האם זו לא תרופה נגד דיכאון? בעלי לא מדוכא, לכן התרופה לא מרגיעה אותו? האם אתה יכול לומנר לי איזו תרופה נותנים בארץ, לאנשים הסובלים ממתח ועצבנות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטרליין - תגובה
אילן ללבניקוב15/03/2011שני שלום רב,
לוסטרל (וכן סרנדה, זולופט או סרטראלין שהינם התחליפים הגנריים) משתייכת לקבוצת התרופות נוגדות הדיכאון ממשפחת ה - SSRI, מעכבת ספיגה חוזרת של סרוטונין, הכוללת גם את פרוזק (פרוזאק) או ציפרלקס. יחד עם ציפרלקס, לוסטרל נחשבת כטובה במיוחד לטיפול בדיכאון קליני (מאז'ורי, חריף), פאניקה, הפרעות טורדניות (גם בילדים, אך מצריך התייחסות מיוחדת), כפייתיות ואובססיביות, בחרדה ומתח וכן בתסמונת קדם ויסתית.
ככל הנראה הרופא החליט שזו התרופה המתאימה לבעלך, אך אם את אינך בטוחה תוכלי לחזור לרופא ולהיוועץ בו לגבי המשך הטיפול או החלפת התרופה. אין תרופה אחת מקובלת אלא לפי החלטת הרופא בהתאם לצרכי המטופל,
ניתן כמובן לשלב בטיפול גם צמחי מרפא מצוינים המונעים מתח וסטרס בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי אך יש לעשות זאת תוך יעוץ נטורופטי בקליניקה,
שבוע טוב ובריא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלתי מיום 07.03.11 צמחי מרפאנועה14/03/2011
בשילוב ויטמינים.
אילן שלום לך,
בהמשך לשאלתי מיום 07/03/11 (מצרפת אותה בסוף ההודעה כדי להזכיר לך) ובהמשך לבקשתך לרשום את צמחי המרפא על מנת שתוכל לענות, להלן הרשימה של הצמחים:
Sheng Di
Bie Jia
Nu Zhen Zi
Gou Qi Zi
Ji Xue Teng
Dang Gui
Han Lian Cao
Chuan Niu Xi
Gu Xa
He Huan Pi
Xiang Fu
Gan Cao
Gou Teng
אני מקווה שלא טעיתי ברישום. אני אמורה לקחת 2.5 גרם שלוש פעמים ביום ורוצה לקחת בתוספת:
אבץ, סלניום, ויטמין E, ו- Q10
להלן ההודעה המקורית שלי:
ערב טוב,
אני מעוניינת להרות לילד שני, בת 41 ויש לי FSH גבוה יחסית (שקפץ פתאום...)
הרופא שלי המליץ לי לקחת DHEA ו- Q10 על מנת לשפר את המצב.
במקביל התחלתי טיפול בדיקור סיני ובצמחי מרפא אצל מדקר המתמחה בנושא...
המדקר הציע לקחת גם ויטמין E, ברמה של 400 יחידות ליום וביקש לא לקחת את ה-DHEA בינתיים כי מהניסיון שלהם, זה לא עובד טוב יחד עם הטיפול בצמחי מרפא ולא משיג את התוצאות הרצויות.
במקביל הזמנתי גם:
אבץ
וסלניום
שקראתי שהם שניהם חיוניים לפוריות.
אז יוצא שאקח:
Q10
ויטמין E
אבץ
סלניום
צמחי מרפא סיניים.
כרגע, אמנע מלקחת את ה-DHEA.
אשמח אם תאמרו לי האם בכל החומרים שאני אמורה לקחת, יש חומרים שסותרים אחד את השני, עלולים להזיק ואם בכלל אני לוקחת יותר מידי...
תודה מראש על תשומת הלב.
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלתי מיום 07.03.11 צמחי מרפא - תגובה
אילן ללבניקוב15/03/2011נועה שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב את הויטמינים והמינרלים עם צמחי המרפא ולכן אני ממליץ לך להיוועץ במטפל שלך לגבי מינונים והמשך הטיפול,
בהצלחה רבה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)