פורום תרופות ייעוץ תרופתי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תרופות
    לילך
    13/06/2010

אני נוטלת גלולות פלורט כדי לטפל בשיעור ייתר, השבוע התחלתי לקחת אנטיביוטיקה בגלל דלקת באוזן, האם אני מוגנת ביחסי מין באותה מידה כמו קודם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תרופות

הוספת תגובה

• שאלה ללילך

צחי אשרוב
    14/06/2010

שלום לילך

אנא כיתבי לי איזה אנטיביוטיקה את משתמשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קסניקל
    סימה
    13/06/2010

מעונינת להתחיל טיפול בתרופה זו.
    התפרסמה ידיעה כי היא עלולה לגרום נזק לכבד.
    האם הידיעה מבוססת ? האם אתם ממליצים להשתמש בתרופה?
    משקלי 83 ק"ג 165 ס"מ ללא מחלות רקע.

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    קסניקל

הוספת תגובה

• קסניקל.

אילן ללבניקוב
    14/06/2010

סימה שלום רב,

לפי מידע מקצועי שקראתי הקסניקל עלול לגרום לתופעות לוואי בכבד.
    עדיין לא ברור כיצד עלולה התרופה להזיק לכבד, ומי מהנוטלים אותה נמצא בסיכון לפתח את התופעה המסוכנת. לפי דובר ה?FDA-? האמריקאי שאחראי על בטיחות התרופות: "אין לנו שום אפשרות להעריך מי מהמשתמשים עלול לפתח בעיות בכבד בעקבות השימוש בתרופה ומי לא?."?
    ה?FDA-? קרא לפציינטים המשתמשים בתרופה להיות ערים לאפשרות של פגיעה כזו ולפנות לרופא במקרה שהם מפתחים שתן כהה, גירוד בעור או עיניים צהובות.

בכל מקרה, מנסיוני עם הרבה מטופלים, ניתן בהחלט לרדת במשקל בצורה טבעית על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל איבחון מדויק והתאמה של תזונה נכונה וצמחי מרפא והעיקר ללא תופעות לוואי בלתי רצויות, אשמח לעמוד לרשותך גם ביעוץ הטבעי,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות משמי נות
    אליעזר
    13/06/2010

אישתי לוקחת את התרופות הבאות:
    פרוקור-ווזודיפ-דיובאן-דימיטון-דיוטיאזיד-נורמופרסאן-ליפיטור-איז יש תופעות לוואי לתרופות כמו השמנה או עליה ברמת הסוכר
    יש ליין שרמת הסוכר בסדר מאוזנת אך בבוקר יש רמה גבוהה 150-170 אך בסהכ מאוזן מאחר ובהמשך היום הרמה יורדת ל120 בערך
    תודה
    אליעזר

לקביעת תור
    סגירה
    תרופות משמי נות

הוספת תגובה

• יעוץ טבעי.

אילן ללבניקוב
    14/06/2010

אליעזר שלום רב,

כיוון שאישתך נוטלת מגוון של תרופות, יש לבדוק שאין אינטראקציה בין התרופות ואני ממליץ לה לעבור טיפול נטורופטי אישי, כיוון שהתרופות גורמות להרבה תופעות לוואי ובכללן נזק לכבד ולמערכת העיכול ןלכן הקושי בירידה במשקל ושינויים ברמות הסוכר בדם. הייתי ממליץ לה להגיע לקליניקה ולעבור טיפול טבעי הכולל ניקוי כללי של הגוף מרעלים וחיזוק מערכות הגוף כולל מערכת החיסון והעיכול ואיזון רמות הסוכר בדם בצורה טבעית.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי לחץ
    דוד רחל
    12/06/2010

אימי סובלת מפצעי לחץ בישבן כתוצאה משכיבה ממושכת בבית החולים. היא סובלת מכאבים נוראים אבקש בכל לשון של בקשה עיזרו לאימי איך להתגבר על הסבל.תודה מראש על שיתוף הפעולה.

לקביעת תור
    סגירה
    פצעי לחץ

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    13/06/2010

רחל שלום רב,

לטיפול בפצעי לחץ אני ממליץ לך על משחה הנקראת אוזון קר OZONE CARE. היא מצוינת לטיפול בפצעי לחץ ומניעתם,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב בין depalept chrono ל activeb
    אריאל
    12/06/2010

שלום,
    לי יש CP קל מלידה, לפני כשנתיים היו לי 2 פירכוסים ומאז אני משתמש בdepalept chrono במינון של 1000 מ"ג ביום למניעת פירכוסים. (ומאז לא היו פירכוסים ובכל בדיקה הרמת תרופה בדם תקינה)
    יש לי גם בעיה קשה של ריכוז וגם קצת של זיכרון במהלך הלימודים שלי, התייעצתי עם 2 אנשים שמתעסקים עם תרופות טבעיות וקיבלתי 2 המלצות בקשר לבעיית הריכוז:
    הראשון המליץ לי על ג'ינקו בילובה
    והשני המליץ לי על activebrain.
    הבעיה שלי היא ששניהם לא ידעו להגיד לי בוודאות האם תהיה הפרעה בין התרופה הטבעית לdepalept chrono
    הבעית ריכוז שלי היא קריטית לי מאוד מפני שאני נמצא בתחילתם של לימודים באוניברסיטה

האם אני יכול לשלב בין הdepalept chrono ואחת מהתרופות הטבעיות בראש שקט?

לקביעת תור
    סגירה
    שילוב בין depalept chrono ל activeb

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    14/06/2010

שלום רב,

למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין התרופה לתוספי המזון, אך הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי מסודר, שכן ניתן בהחלט לסייע לך בצורה טבעית ללא כל תופעות לוואי. מנסיוני עם הרבה מטופלים ישנם צמחי מרפא מצוינים לשיפור הריכוז והזיכרון אך אני ממליץ לעשות זאת באופן אישי ופרטני,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארקוקסיה
    אורן
    12/06/2010

שלום רב,
    אני בן 30, לפני כשנה התחלתי לסבול מכאבים חזקים בגב, ולאחר צילומים היה חשד לאוסטואיד אוסטאומה באיזור חוליה D5. הרופאים המליצו להימנע מהתערבות כירורגית. כדי להתמודד עם הכאבים אני לוקח כדור ארקוקסיה 90 מ"ג פעם בשלושה ימים ובנוסף כדור אספירין 325 מ"ג אחד בלילה. הטיפול הנ"ל נמשך כשנה. להבנתי שימוש ממושך בארקוקסיה עלול לגורם לתופעות לוואי בקיבה וכן ליצור בעיות לב וכליות. האם כדאי לשקול את החלפת השימוש בארקוקסיה בסלקוקסיב או אתופאן?
    תודה,
    אורן.

לקביעת תור
    סגירה
    ארקוקסיה

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    13/06/2010

אורן שלום רב,

כל התרופות שציינת עשויות לגרום לתופעות לוואי.
    בגלל שהסלקוקסיב מעכבת את הייצור של פרוסטאגלאנדינים (גורמי דלקת) בצורה ספציפית דרך קולטן סגולי (COX-2) סבורים החוקרים כי תרופה זו עשויה לגרום לפחות תופעות לוואי במערכת העיכול בהשוואה לנוגדי דלקת לא סטרואידיים מהדור הישן.

שימוש ממושך (מעבר ל 18 חודשים) בתרופות ממשפחת מעכבי COX2 סלקטיביים, מגביר את הסיכון להתקף לב או שבץ מוחי. בקבוצת הסיכון נמצאים: חולים עם הסטוריה של מחלות לב או חולים שעברו שבץ, חולים עם גורמי סיכון למחלות לב, כגון: רמות כולסטרול גבוהות, סוכרת ועישון.
    לגבי שינוי התרופה יש להיוועץ ברופא המטפל.

הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם אקופונקטורה קוריאנית(בכף היד) ו/או טיפול נטורופטי אשר מסייעים רבות בטיפול בכאב ובמצבך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופלודקס ואלכוהול
    דנה
    10/06/2010

שלום,
    אני מקבלת כבר 3 ימים טיפול באופלודקס נגד דלקת בדרכי השתן.
    1. הרופאה אמרה לי שאם אחרי 3 ימים יש שיפור אני יכולה להפסיק.. זה נשמע הגיוני? לא אומרים תמיד שאנטיביוטיקה אמורים להמשיך עד הסוף?
    2. הרוקחת אמרה לי שאין בעיה לשתות אלכוהול עם זה, אך על העלון רשום בפירוש שאין לשתות יין ומשקאות חריפים..
    עכשיו במשך השלושה ימים האחרונים שתיתי אלכוהול כי חשבתי שמותר...

לכן:
    1.האם אני יכולה להפסיק?
    2.האם באמת אסור לשתות עם זה?
    3. אם אסור ושתיתי יכול להיות שעשיתי נזק?

לקביעת תור
    סגירה
    אופלודקס ואלכוהול

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    13/06/2010

דנה שלום רב,

לגבי הפסקת השימוש בתרופה יש להיוועץ ברופא המטפל.

לא מומלץ לשתות עם האנטיביוטיקה אלכוהול.

למיטב ידיעתי לא עשית נזק לעצמך אלא שהתרופה ככל הנראה פעלה פחות מהדרוש,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרו לי , בבקשה
    שירלי
    10/06/2010

לפני כשנתיים וחצי לקחתי רואקוטן
    אף פעם לא הייתי שעירה או משהו כזה ,במיוחד לא בפנים
    תמיד היו לי פלומות בהירות שבקושי רואים
    לאחר שלקחתי את הרואקוטן התחילו לצמוח לי שערות על הפנים
    שערות ארוכות מהרגיל ואף חלק שחורות
    זה בולט וזה נורא מפריע לי...

חיכיתי כי חשבתי שאולי זה יעלם עם הזמן, אבל לא... כלום לא נעלם
    מה זה? מה אני אמורה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי , בבקשה

הוספת תגובה

• רואקוטן.

אילן ללבניקוב
    10/06/2010

שירלי שלום רב,

הרואקוטן (איזוטרטינואין), גורמת לרגישות לשמש, ועל כן חובה לשים קרם הגנה לפני כל חשיפה לשמש, אפילו הקצרה ביותר. תופעות לוואי נוספות: יובש באף ובפה, דלקת בשפתיים ויובש וקשקשים בעור מופיעים אצל רוב המטופלים עם איזוטרטינואין. אם מופיע כאב ראש המלווה בתסמינים כגון בחילה והקאה, כאב בטן עם שלשול או דם בצואה, או אם מופיע טשטוש הראייה, יש להיוועץ ברופא מייד.

שימוש ממושך באיזוטרטינואין הנלקח דרך הפה עלול להביא לעלייה ברמות שומנים בדם, ודבר זה מגביר את הסיכון של דלקת הלבלב ומחלות לב וכלי דם.

כמו כן, יש לבצע בדיקות תקופתיות של רמות שומנים בדם ושל תיפקודי הכבד.

לא ידוע לי על תופעת לוואי כגון זו שציינת של צמיחת שיער אך ייתכן וזה קשור לכך ולכן הייתי ממליץ לך לפנות לרופא עור שיבדוק זאת לעומק,

שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מטופלת ברדוקטיל כבר שבועיים...
    לובה
    10/06/2010

במשך שבועיים אלו התרופעה השפיעה לטובה ללא תופעות לוואי.. עכשיו אני בשבוע השלישי שבוע זה הוא שבוע לפני המחזור שבדרך כלל יש תאבון מוגבר אני מרגישה שהשפעת הרדוקטיל ירדה, האם זה קשור?? והאם השפעת הרדוקטיל תחזור איך שהייתה לפני? או יש סיכוי שהרדוקטיל כבר לא ישפיע עליי... תודה , אשמח מאוד אם תענו לי

הוספת תגובה

• רדוקטיל.

אילן ללבניקוב
    10/06/2010

לובה שלום רב,

הרדוקטיל (סיבוטראמין), עובד באמצעות עיכוב ספיגתם החוזרת של מעבירים עצביים (נוירוטרנסמיטורים) במוח. עיכוב זה מביא להעלאת רמת המעבירים העצביים במוח: סרוטונין, נוראפינפרין, ודופאמין. ההשערה היא כי הגברת רמת הסרוטונין תורמת להגברת תחושת השובע מאכילה, וכך גורמת למטופל לאכול פחות, ואילו הגברת רמת הנוראפינפרין מגבירה את קצב חילוף החומרים בגוף.
    אנשים הנוטלים סיבוטראמין יכולים להשיג 5 עד 10 אחוזים של ירידה ממשקלם ההתחלתי.

חשוב להקפיד גם על תזונה מאוזנת ולבצע פעילות גופנית סדירה בכדי לשפר את התוצאות ולהגביר את חילוף החומרים בגוף.

בדרך-כלל ניתן לראות ירידה במשקל כבר בחודש הראשון לטיפול. רוב הירידה במשקל נעשית בהדרגה במשך 6 עד 12 חודשים.

למיטב ידיעתי אין קשר בין המחזור לרדוקטיל.

חשוב לשים לב לאינטראקציה בין הרדוקטיל לתרופות הבאות:

מעכבי מונואמין אוקסידאז (MAOI) : השילוב של סיבוטראמין עם תרופות אלה עלול לגרום בלבול, חום גבוה, פירכוסים, הזיות, ועלייה מסוכנת בלחץ הדם. יש להימנע משילוב זה. יש להמתין לפחות שבועיים בין טיפולים.
    תרופות אחרות לדיכוי התיאבון : השילוב של סיבוטראמין עם תרופות אלה עלול לגרום לעלייה מסוכנת בלחץ הדם ובקצב הלב. יש להימנע משילוב זה.
    תרופות נגד הצטננות, שיעול ואלרגיה : מומלץ להימנע משילוב עם סיבוטראמין. יש להתייעץ עם רופא לפני השימוש.
    תרופות להורדת לחץ הדם : סיבוטראמין עלול להעלות את לחץ הדם, על-כן מומלץ לנטר בקפידה את לחץ הדם בזמן השימוש בסיבוטראמין.
    תרופות המעלות רמות סרוטונין, כגון נוגדי דיכאון ממשפחת ה SSRI, SNRI, נוגדי דיכאון טריציקליים וטטראציקליים, אגוניסטים לקולטן לסרוטונין, אלקלואידים של ארגוט, ליתיום, היפריקום, דקסטרומתורפאן : שילוב עם סיבוטראמין עלול לגרום לתסמינים כגון: אי-שקט, חרדה, בלבול, עלייה בחום הגוף, הזעת יתר. מומלץ להמנע משילוב עם סיבוטראמין.
    קטוקונאזול, סימטידין, אריתרומיצין : השילוב עם תרופות אלו עלול לגרום לעלייה ברמות סיבוטראמין בדם. יש להשתמש בזהירות.
    תרופות המשפיעות על קרישת הדם, כגון אספירין : בשילוב עם סיבוטראמין יש סיכון לדימומים לא תקינים, כולל דימומים מהקיבה. יש להשתמש בזהירות בשילוב זה.

שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

לובה
    10/06/2010

ואם אני אקח יחד עם רדוקטיל את תרפת הצמחים שיח אברהם מצוי ותסמונת קדם ווסתית - FEMO4 של חברת ברא שני אלה הקשורים למצבי ההפרעות לפני המחזור, זה אפשרי עם רדוקטיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ טבעי.

אילן ללבניקוב
    10/06/2010

לובה שלום רב,

אין מניעה לשלב בין הצמחים הנ"ל לרדוקטיל,

שבת שלום,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר בין אינסולין
    עדי
    07/06/2010

אם אני רוצה להחליף את האן פי אייץ' באינסולין לנטוס (כדי למנוע אירועי שיא) איך כדאי לעשות את המעבר?

לקביעת תור
    סגירה
    מעבר בין אינסולין

הוספת תגובה

• מעבר בין אינסולין-תשובה

צחי אשרוב
    09/06/2010

שלום עדי

כל שינוי שכזה בין אינסולין NPH לאינסולין LANTUS דורש התיחסות אינדיבידואלית של אנדוקרינולוג ודיאטנית בהתאם למצב הסוכרת, משך המחלה ופרופיל הפעילות והארוחות ביומיום ובימים החורגים מהיומיום.

באופן כללי בלבד: במעבר מאינסולין-NPH פעם ביום לאינסולין-Lantus אין צורך בהתאמת מינון. במעבר מ-NPH פעם ביום ל-Lantus יש להתחיל ממנה מופחתת ב- 20% ע"מ להימנע מהיפוגליקמיה.

בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רדיקטול
    MIKE
    06/06/2010

הי
    בת 37 , חמישה חודש אחרי לידה
    לא מצליחה לרדת במישקל
    אוכלת מאוזן
    1.61 71 קג
    מה ידוע על התרופה רדיקטול לנושא שלי
    נא צינו גם את כל התופעות לואי אם יש
    האם צריך מירשם רופא?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    רדיקטול

הוספת תגובה

• רדוקטיל-תשובה

צחי אשרוב
    09/06/2010

שלום רוית

לפי נתוני גובה\משקל שמסרת לי ,הBMI שלך הוא 32 מוגדר עודף משקל.
    הדבר קורה בשכיחות גבוהה אצל נשים אחרי לידה.

עלייך לזכור שהדרך הטובה ביותר לרדת במשקל היא פעילות גופנית+איזון תזונתי[הורדת הקלוריות שנצרכות] .

התרופה Reductil מותווית כטיפול תומך לבעלי BMI>30 או לבעלי BMI>27 עם גורמי סיכון נוספים. התרופה פועלת כמדכאת תיאבון במנגנון דרך מע' העצבים המרכזית. תופעות הלוואי הנפוצות הן: עצירות(11.5%), אבדן תיאבון(13%), יובש בפה(17.2%), כאב ראש(30.3%), נדודי שינה(10.7%), דלקת בלוע(10%) ודלקת באף(10.7%).
    תופעות הלוואי הפחות שכיחות מצויינות בעלון התרופה. יש לנטר קצב לב, לחץ דם במהלך הטיפול בתרופה ולדווח על דימומים וסומק בעור במידה ומופיעים. יש להימנע משתיית אלכוהול במהלך הטיפול בתרופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטרוקסין, חלב וברזל
    עירית
    06/06/2010

שלום רב, יש לי שתי שאלות, האחת, האם מומלץ שלו לשתות חלב בסמיכות לנטילת אטרוקסין. השניה, האם ניתן לקחת אטרוקסין יחד עם תוספי ברזל.

לקביעת תור
    סגירה
    אטרוקסין, חלב וברזל

הוספת תגובה

• אטרוקסין, חלב וברזל-תשובה

צחי אשרוב
    09/06/2010

עירית שלום

יש להפריד לפחות 4 שעות בין נטילת Eltroxin לבין סותרי חומצה בינהם חלב .

יש להמתין כ 4 שעות בין נטילת Eltroxin לבין תוספי ברזל.

בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הישנן תרופות להחלפת סטטינים?
    איליה
    05/06/2010

אחרי ניתוח ללב פתוח ובגלל כולסטרול וטריגליצרידים גבוהים אני מקבל כ-9 שנים סטטינים (בעיקר סימבסטטין) במינון 20 מג'/יום. בחצי שנה אחרון הרגשתי כאבים שריריים - כאב חזק בשריר ארבע-ראשי של הירך ופחות בשריר הסובך התלת-ראשי.
    לפני 10 ימים הפסקתיבהחלטתי לקבל סימבסטטין ומרגיש כרגע בהרבה טוב- לדוגמה, הולך מהר כמעט ללא כאבים.
    אך אני חייב ליטול תרופה נגד ליפידים גבוהים. אם יש התרופות מועילות לא פחות מסטטינים?

מודה לכם מאוד על התשובה.

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    10/06/2010

איליה שלום רב,

ראשית כל, חשוב ליידע את הרופא המטפל בכל שינוי במינון התרופתי שלך, כיוון שחשוב ביותר להקפיד על רמות הכולסטרול שיהיו תקינות בגוף ובעיקר לאלו הסובלים מבעיות לב וכלי דם.

ניתן כמובן לשלב יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה, פעילות גופנית והתאמה אישית של צמחי מרפא לאיזון רמות הכולסטרול בגוף ולחיזוק הלב ושמירה על פעילותו התקינה, אך יש לעשות זאת בקליניקה ולאחר איבחון נטורופטי והתאמה אישית בלבד.

אשמח לעמוד לרשותך,

שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יש התרופות מועילות לא פחות מסטטי

איליה
    13/06/2010

תודה רבה.
    בברכה, איליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    13/06/2010

איליה שלום,

ישנם סוגים שונים של תרופות למטרות שונות ובכללן גם להורדת הכולסטרול אשר פועלות בצורה שונה מהסטטינים אך מומלץ להיוועץ ברופא המטפל,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת אנטיביוטיקה
    עמעמי
    05/06/2010

שלום

חולה קוליטיס כיבית בן 43

בעקבות סטרפטוקוק בגרון קיבלתי פאן רפא 2גר' ליום
    אך לאחר 2 מנות המצב לא השתנה וניתן לי אוגמנטין 875
    אחרי 4 מנות המצב השתפר, החום ירד והמוגלה הופחתה
    אך במקביל, התחילו כאבי בטן ודימום ביציאות
    האם ניתן לחזור לפאן רפא?

לקביעת תור
    סגירה
    החלפת אנטיביוטיקה

הוספת תגובה

• החלפת אנטיביוטיקה-תשובה

צחי אשרוב
    09/06/2010

שלום עמעמי

אין זה מתפקידי להחליף בין סוגי אנטיביוטיקות.יש להיוועץ ברופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות לדיאטה שמכילות YOHIMBINE
    אדוה
    05/06/2010

האם כדורים שמכילים YOHIMBINE מסכונים? אני לוקחת את הכדורים כבר יומיים והתיאבון ירד בצורה משמעותית אך אני חשה כבדות בחזה,כמו כן האם ניתן לשלב YOHIMBINE עם רטלין?

הוספת תגובה

• תרופות לדיאטה שמכילות YOHIMBINE

צחי אשרוב
    09/06/2010

שלום אדוה

תופעות הלוואי של Yohimbine הן אצירת שתן, שיעול, סחרחורת, כאב ראש, עצבנות ,רעד, עלייה בלחץ הדם ובקצב הלב, בחילות והקאות, סומק בעור, נדודי שינה ותסמונת מאנית.

לא ידועה אינטראקציה בין Ritalin לבין Yohimbine.

ברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה