מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוקסיפן 500 3פעמים ביוםש04/07/2010
שלום
קיבלתי טיפול תרופתי לדלקת בדרכי השתן מוקסיפן 500 3פעמים ביום
האם בהנחייה כזו הכוונה כל שמונה שעות או שלוש פעמים במהלך היום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב05/07/2010שלום רב,
הכוונה ב-3 פעמים ביום היא בוקר, צהריים וערב כלומר אם לוקחים כדור ראשון ב-8 בבוקר, את השני לוקחים ב-2 בצהריים ואת השלישי לוקחים ב-8 בערב. ניתן לסטות כשעה בין השעות הנ"ל.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- q10 לקחת?רחלה04/07/2010
שלום אני חולת פריקינסון מטופלת בכדורים.ראקויפ סילאנג'לין ודופיקאר לאחרונה התחלתי לקחת סופר q-10 האם זה טוב????????? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיו 10 ופרקינסון.
אילן ללבניקוב05/07/2010רחלה שלום רב,
קואנזים Q10 (קו Q10) או ubiquinone הינו מולקולה אשר מסייעת לפעילות של אנזימים בגוף, אשר מסייעת בתהליך ייצור אנרגיה בתאי הגוף באברונים הקרויים מיטוכונדריה. בנוסף יש לו פעילות נוגדת חמצון. נטילה של קואנזים Q10 כתוסף מזון הינה בטוחה ונוהגים לקחת אותו במגוון מצבי חולי. התפקיד של קואנזים Q10 נבדק במחלת פרקינסון ותצאותיו של ניסוי חשוב פורסמו בירחון היוקרתי Archives of Neurology בשנת 2002: בניסוי פאזה 2 נבדק הטיפול ב-80 חולי פרקינסון בשלבים בינוניים בקואנזים Q10 באחד מ-3 מינונים (300,600,1200 גר ביום) לעומת פלצבו. תוצאות הניסוי הצביעו על השפעה מיטיבה בקבוצה שטופלה ב-1200 מ"ג ביום על התקדמות המחלה.
ניתן לשלב בטיפול הרגיל גם תוספת של קוQ10, כאשר המינונים המקובלים נעים בין 100 מ"ג ביום ל-200 מ"ג ביום.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת אינסוליןעדי04/07/2010
האם תוכלו להמליץ לי או לספר איך ואיזה אינסולין קצר מתאים יותר עם אינסולין לנטוס
אמרו לי שהשילוב של אפידרה עם לנטוס הוא הטוב ביותר אבל הבנתי שיש גם נובו
מה עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ רפואי.
אילן ללבניקוב05/07/2010עדי שלום רב,
לגבי מינון ושימוש באינסולין אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלך המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום וכך גם יכול להתאים לך את התרופה באופן מדויק,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמה !
עדי08/07/2010אבל לא התעניינתי במינון, התעניינתי בהתאמה של אינסולינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ רפואי.
אילן ללבניקוב08/07/2010עדי שלום,
לגבי התאמה של התרופה הנכונה ובכללה אינסולין יש צורך להיוועץ אך ורק עם הרופא המטפל,
שבת שלום,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותצמחוני03/07/2010
שלום רב
לפני כחודש לערך התחלתי טיפול ב esto . מינון 10 מ"ג.
הנני סובלת מכאבי ראש חזקים ביוחד , הפסיכאטר ציין כי אם אני נוטלת אדוויל עליי לקחת בנוסף פמוטידין לקיבה .
ברצוני לדעת אילו תרופות בטוחות לנטילה לטיפול בכאבי ראש , שאינן מצריכות בנוסף שימוש פמוטידין ( בטוחות לקיבה )
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב05/07/2010שלום רב,
לטיפול בכאבים ניתן לקחת אקמול או אופטלגין. אני ממליץ להגיע לקליניקה ולקבל יעוץ נטורופטי ועל ידי כך ניתן יהיה לדעת בוודאות מה הסיבה לכאבים הללו ולטפל בהם בצורה טבעית על ידי התאמה של צמחי מרפא ותזונה נכונה והתוצאות מהירות וטובות וללא כל תופעות לוואי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HRTשוש02/07/2010
אני לוקחת הורמונים חילופייים כבר למעלה מ-10 שנים. השתמשתי במדבקות אוורל 50 ובמדבקות קונטי תקופה ארוכה מאוד.לפני 5 שבועות החלפתי לאויאנה-EVIANA במטרה להקטין את כמות האסטרוגן והפרוגסטרון. בכמה הכמות של האסטרוגן והפרוגסטרון באויאנה קטנה לעומת האוורל והקונטי?התחלתי להרגיש שוב גלי חום- וברצוני לדעת האם "המאמץ" כדאי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים טבעיים.
אילן ללבניקוב05/07/2010שוש שלום רב,
"אביאנה" הינו תכשיר מהדור החדש עם 50% פחות במינון האסטרוגן ו-80% פחות במינון הפרוגסטרון בהשוואה לאקטיבל ולאוורל - תכשיר מהדור הקודם. על כן מינון ההורמונים באביאנה מוגדר כמינון אולטרא נמוך.
בכל מקרה, אני מאוד ממליץ ללב בטיפול גם יעוץ נטורופטי. אשר מנסיוני עם הרבה מטופלות על ידי צמחי המרפא ותזונה נכונה ניתן בהחלט לטפל בבעיות גיל המעבר בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. הטיפול הטבעי עובד באותה המידה כמו התרופות ואף מונע את התופעות הללו בצורה טובה ומהירה, אשמח לעמוד לרשותך בכך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן שימוש ברדוקטיל....ממשיכה...01/07/2010
רדוקטיל--אופן שימוש?
מתי הכי מומלץ לקחת את הכדור--מבחינת שעות ביום,
ומבחינת אוכל? (אחרי אוכל?לפני אוכל?)
המון תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדוקטיל.
אילן ללבניקוב02/07/2010שני שלום רב,
רדוקטיל היא תרופה ממשפחת התרופות המעכבות ניצול חוזר של חומרים
המשפיעים על פעילות המוח - סרוטונין, נוראפינפרין ודופאמין. התרופה
עובדת במנגנון דומה לתרופות נוגדות דיכאון, אך כיוון שהיא נתגלתה
כבעלת השפעה חזקה על דיכוי תיאבון, שימושה המרכזי הוא לירידה במשקל.
תופעות לוואי שכיחות כוללות עצירות, כאב ראש, יובש בפה, עליית לחץ
דם, הזעת יתר, עלייה בקצב הלב, וקושי בשינה. התרופה נמצאה כיעילה
בירידה במשקל ובשמירה על משקל נמוך לאורך זמן, אך כיוון שיש לה
תופעות לוואי, היא ניתנת רק לאנשים בריאים עם עודף משקל ניכר,
בשילוב עם תוכנית לפעילות גופנית ודיאטה, והיא אסורה לבעלי יתר לחץ
דם בלתי מאוזן, מחלות לב, לאחר שבץ מוחי ובשילוב עם תרופות מסוימות.
בדרך כלל לוקחים את הכדור פעם ביום בלי קשר לאוכל ועדיף בבוקר.
מנסיוני עם הרבה מטופלים, ניתן בהחלט לסייע בירידה במשקל על ידי התאמת תזונה נכונה, פעילות גופנית קבועה ויעוץ נטורופטי אצל מומחה בתחום שיתאים לך פורמולות ייחודיות של צמחי מרפא אשר מגבירות את חילוף החומרים בגוף, מורידות תיאבון ושורפות שומנים בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. הדבר הכי חשוב בטיפול, זה לדעת מה הגורמים שחוסמים את הירידה במשקל, ועל ידי טיפול בשורש הבעיה ניתן לאפשר לגוף לחזור לפעילות התקינה שלו, כלומר חילוף החומרים יעבוד בצורה אופטימלית ויסלק מהגוף את הרעלים והפסולת ויאפשר לכבד לנקות הגוף ולשפר את שריפת השומנים, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש מתמשך בצינקודשירה30/06/2010
אני נוהגת למרוח את עכוזו של בני זה חודשים ארוכים מדי לילה בלילה בצינקוד בזמן ההשכבה למשך הלילה. לא מזמן הובא לידיעתי כי מריחה מתמשכת של צינקוד אינה בריאה. האם זה נכון?
לתשובתכם המהירה אודה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב02/07/2010שירה שלום רב,
למיטב ידיעתי אין למשחה זו תופעות לוואי המחייבות התייחסות כלשהי, אך בכל מקרה רצוי לעשות הפסקות ולעבור למשחה נוספת כדי שהגוף לא יתרגל אליה. אני ממליץ לך על קרם קלנדולה של חב' WELEDA לתינוקות הוא מצוין לאיזור החיתול והוא על בסיס טבעי כך שאין לו תופעות לוואי והוא מחדש את העור ומרגיע אותו בצורה מהירה וטובה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרולטנטלי30/06/2010
נוירולוג המליץ לי על אלטרולט למניעת מיגרנה. בעלון כתוב שאסורה שתיית אלכוהול וחשיפה לשמש - האם האיסור מוחלט או שמדובר על המלצה בלבד? האם חשיפה לשמש או שתיית אלכוהול מסוכנת כאשר נוטלים את הטיפול? בנוסף, רשומות תופעות לוואי רבות, מה באמת משמעותי מבחינת התדירות בטיפול בקבוצת תרופות זו? (אמיטריפטילין שייך לטריציקלים על פי העלון). תודה רבה על הייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרולט-תשובה.
אילן ללבניקוב02/07/2010נטלי שלום רב,
אחד השימושים של אלטרולט הוא לטיפול במיגרנה. את יכולה לקרוא אודות התרופה באינדקס התרופות באינטרנט, כולל תופעות הלוואי שלה, ולהחליט האם את רוצה לנסותה לתקופה מסוימת ולראות אם היא עוזרת לך. מובן שאין זה הכרחי שתקחי דווקא תרופה זו. תוכלי להתייעץ עם הנוירולוג לגבי אפשרויות טיפול אחרות.
לגבי אלכוהול - לא מומלץ לשלב אלכוהול עם תרופות כיוון שהוא עלול לשנות את פעילות התרופה בגוף ולכן יש להמנע משילוב זה.
בכל מקרה, מנסיוני עם הרבה מטופלים ניתן להתגבר על תופעת המיגרנה ולמנוע אותה על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים אשר מטפלים בבעיה בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי והעיקר מונעים אותה, אשמח לעמוד לרשותך,
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות !!ניצי30/06/2010
טוב אני צריכה שמישהו יענה לי בצורה טובה
אני בת 17 וחצי רוצה לקחת גלולות ועדיין לא לקחתי אף פעם אני יודעת שרופא נשים בוחר אבל אני שאלתי חברה שמשתמשת והיא אמרה שהיא לוקחת פליים מההתחלה ושהגלולות האלה טובות לה אני רוצה לשאול אם זה יכול להתאים גם לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב01/07/2010ניצי שלום רב,
המלצתי אליך היא קודם כל להיוועץ ברופא המטפל שלך המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום ויודע איזה סוג של גלולות מתאימות לך באופן אישי,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליתיום בהריוןטלי30/06/2010
שלום רב,
אני נוטלת 750 מ"ג ליתיום ביום ומתכננת הריון. המרכז הטרטולוגי בירושלים ממליץ לי להיכנס להריון עם ליתיום בידיעה שקיים סיכום של 1% למום בלב של העובר. רופא פסיכיאטר נוסף המליץ לי להישאר במינון הנוכחי של הליתיום ולנסות להכנס להריון מאחר ובמחקר שערכו עם חמישים נשים בהריון שלוקחות ליתיום רק לאישה אחת היתה הפלה בחודש החמישי להריון וההריון הבא היה תקין למרות שהמשיכה לקחת ליתיום. אני קראתי בפורום של המרכז הטרטולוגי שניתן לקחת בהריון 150 מ"ג ליתיום ולהוסיף לזה במקביל גם למיקטל שהמינון המקסימלי שלו שלא פוגע בעובר הוא 200 מ"ג וכך בעצם אין צורך להפסיק את הליתיום (הסבירו לי שאם מפסיקים את הליתיום ובעתיד אני אצטרך להתחיל לקחת אותו שוב ההשפעה שלו עליי עלולה לא להיות טובה כמו שהיתה) ואז אין שום סיכון לעובר. אני מאוד חוששת לקחת ליתיום בהריון במינון הנוכחי והשאלה אם כדאי לקחת סיכון ולנסות לקחת ליתיום במינון נמוך מאוד בשילוב עם למיקטל ולראות לפני שאני נכנסת להריון איך אני מרגישה ורק אז לנסות להכנס להריון.
אשמח לשמוע את דעתכם.
בנוסף לכך, האם יש קשר בין משקל הגוף למינון התרופה כיון שרזיתי בשנה האחרונה 12 ק"ג.
בתודה מראש,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב01/07/2010טלי שלום רב,
לגבי מה שקשור בהריון והנקה אני תמיד ממליץ לפנות לרופא המטפל המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,
בהצלחה ושבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור פרבסטאטין -תןפעות לוואידוד29/06/2010
שלום,
אני לוקח את הכדור הנ"ל 20 מ"ג,לפני זה לקחתי סימבקור.מאז כמה ימים שאני לוקח את הרשום מעלה,אני מרגיש כאבים ברגליים ובאזור האגן.כמו כן ההליכה שלי קצת קשה.
אני בן 60 ובריא בדרך כלל.
האם כדאי להחליף את הכדור?האם הוא לא מתאים לי?
אודה לתשובתך
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ נטורופטי.
אילן ללבניקוב01/07/2010דוד שלום רב,
ככל הנראה חולשת ועייפות השרירים שאתה חש היא כתוצאה מהתרופות שאתה נוטל ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי האפשרות של החלפת התרופה בכאלו שאינן גורמות לתופעות הלוואי הללו. ניתן בהחלט לסייע לך לשמור על רמת תקינה של כולסטרול בדם על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר עובדים מצוין וללא כל תופעות לוואי וגם מטהרים את הכבד מהרעלים ומחזקים את הלב והגוף בכלל,
אשמח לעמוד לרשותך בכך,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחיידק הברוצלההמאם29/06/2010
בתי בת 6 נדבקה בחיידק הברוצלה כתוצאה מחלב עזים לא מפוסטר וגילוי המחלה היה כחודש וחצי לאחר אכילת המוצר ומייד התאשפזה..אחרי אישפוז מאז 8/6/10 היא עודמת להשתחרר כאשר המלצות הטיפול הן רפמבין בשילוב עם דיקסולין למשך 5 שבועות . הרופא מציע לנו להחליף הדוקסלין בריספרים בטענה כי הדוקסלין לתקופה זו יש לו תופעוך לוואי לא נעימות בעתיד בשיניים של הילדה ...... השאלה שלי ככל הידוע האם ריספרים הוא תחליף טוב לדוקסלין ומטפל בחיידק ביעילות בנסיבות ??? והאם נכון שהדוקסלין מסוכן לעתיד מבחינת תופעות הלוואי הנ"ל ?.?וגם לכמה זמן מומלץ הטיפול האם לעוד שלושה שבועות או חמישה???
תודה מראש על התשובה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ נטורופטי.
אילן ללבניקוב01/07/2010שלום רב,
לגבי שימוש בתרופה יש להיוועץ ברופא וכך גם לגבי תרופה חלופית.
דוקסילין(דוקסיציקלין), הוא חומר אנטיביוטי מקבוצת הטטראציקלינים. פעולתו ממושכת יותר מאלה של תרופות אחרות מקבוצה זו, ולכן ניתן לקחתו פעם ביום. משתמשים בו בעיקר לטיפול בזיהומים של דרכי הנשימה, בלוטת הערמונית, מערכת המין ועוד. דוקסיציקלין גורם פחות מטטראציקלינים אחרים לשלשול כתופעת לוואי. ספיגתו אינה מושפעת בצורה משמעותית מהמזון, וניתן לקחת אותו עם הארוחות, דבר שמפחית את תופעות הלוואי כגון בחילה או קשיי עיכול. שלא כמו טטראציקלינים אחרים, דוקסיציקלין בטוח בשימוש לאנשים הסובלים מליקויים בתיפקוד כלייתי. בדומה לטטראציקלינים אחרים, דוקסיציקלין עלול לגרום כתמים בשיניים מתפתחות, ולכן השימוש בו אינו מומלץ לילדים קטנים ולנשים הרות. דוקסיציקלין עלול לגרום לדלקת ולכיבים בוושט ועל כן מומלץ ליטול אותו בעמידה או בישיבה זקופה עם לפחות שתי כוסות מים.
לגבי הרספרים, התרופה נפוצה בשימוש למניעה ולטיפול בזיהומים בדרכי השתן, ולטיפול בזיהומים של דרכי הנשימה, מערכת העיכול, העור והאוזן. כמו-כן משתמשים בקו-טרימוקסאזול לטיפול בדלקת הערמונית, בזיבה ובדלקת ריאות הנגרמת על-ידי פנאומוציסטיס קאריני. משך הטיפול תלוי בסוג הזיהום, ואין להפסיקו לפני תום הזמן שנקבע על-ידי הרופא, כיוון שהזיהום עלול לחזור. תופעות הלוואי של קו-טרימוקסאזול הן שילוב של תופעות הלוואי הנגרמות על-ידי שני המרכיבים של התרופה, וכוללות בעיקר פריחה, בחילות והקאות, ולעיתים נדירות כאב בלשון, הפרעות בדם וצהבת. כמו כן, חל איסור להשתמש בקו-טרימוקסאזול במקרה של חוסר באנזים G6PD, בעקבות סיכון מוגבר להמוליזה.
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל כדי לקבוע מה התרופה המתאימה לה ביותר,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי כדורי הרגעהדנה28/06/2010
אני בת 22, ולאחרונה נמצאת בתקופה מאוד לחוצה בחיים, פסיכומטרי, התחלת עבודה חדשה, חוב לבנק שאני צריכה לכסות, הרבה בעיות משפחתיות, שני הוריי חולים ואני מטפלת בהם ועוד הרבה שמסביב, בקיצור בימים האחרונים אני כבר בסוג של התמוטטות, אני מוצאת את עצמי צועקת הרבה, בוכה הרבה ופשוט רוצה להישאר בחדר ולא לצאת ממנו.
היום הרגשתי שהמצב בלתי נסבל בגלל הבלאגן שגרמתי עם ההתנהגות שלי ולא יכולתי להירגע, לקחתי כדור לוריוון מהתרופות של אמא שלי ולאט לאט ירדה כל ההסטריה והייתי רגועה והייתי מסוגלת לעשות את כל הסידורים בצורה נורמלית,
אני מחפשת כרגע פיתרון קבוע על מנת שאני אצליח לתפקד בצורה כזאת, אני מרגישה שכל הזמן זה היה צריך להיות ככה, רציתי לדעת אילו תרופות אתם חושבים שיתאימו למצבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ נטורופטי.
אילן ללבניקוב29/06/2010דנה שלום רב,
אני מבין מאוד את מצבך הפיזי והנפשי, זה בהחלט מובן כתוצאה מכל מה שעובר עליך וניתן כמובן לעזור לך בתורה טבעית וללא תופעות לוואי. הייתי ממליץ לך להגיע לאיבחון אירידיולוגי ועל ידי כך ניתן יהיה להתאים לך את התזונה המתאימה לך באופן אישי בהתאם למבנה המולד שלך כמו גם את הפורמולות הייחודיות של צמחי המרפא אשר מסייעות רבות בחיזוק הכח הנפשי, בהרגעה טבעית ובהחזרת האנרגיה, שמחת החיים והחיוכים לחייך. הצמחים גם עוזרים מאוד בשיפור הריכוז והזיכרון לסטודנטים ולאלו הזקוקים לחיזוק פיזי ונפשי כאחד,
אין צורך להתחיל בתרופות כימיות, כיוון שצמחי המרפא(המכילים חומרים פעילים באותה מידה) עושים את העבודה בצורה מהירה ויעילה וללא כל תופעות לוואי וניתן להחזיר לך את האנרגיה הטבעית שלך, אשר נמצאת אצלך מלידה אך בגלל המצב שנוצר זקוקה לחיזוק טבעי כדי לאפשר לה לבוא לידי ביטוי בחייך,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותדליה28/06/2010
לפני חודש רופא העלה לי את המינון לסימבקור מ-20 ל-40 .מאז אני מרגישה כובד ברגליים כאשר אני קמה בבוקר,כמו כן בימים האחרונים מרגישה בגוף תחושה כאילו ראומטיזם.לפעמים הרגשה של חוסר יציבות.
לפני חודש התחלתי ליטול גם מיקרופרין 100
מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב28/06/2010גלי שלום רב,
מנסיוני עם מטופלים רבים הנוטלים תרופות להורדת הכולסטרול כגון משפחת הסטטינים, התופעות של כאבים וחולשת שרירים ידועה ומוכרת ולכן הייתי ממליץ לך ליידע את הרופא המטפל על כך ולבדוק אפשרות של תרופה חלופית שאינה גורמת לך לתופעות לוואי אלו. אני ממליץ לשלב בטיפול גם עיוץ נטורופטי אשר מסייע רבות בהורדת הכולסטרול בדם ושמירה על הלב ולחץ הדם תקינים בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. אני ממליץ לך להוסיף כמוסות אומגה 3 על בסיס צמחי כמו פישתן, יש לקחת כמוסה אחת פעמיים ביום לאחר הארוחה וניתן גם לקחת את האנזים קיו 10 במינון של 60 מ"ג, כדור אחד ליום, אך יש להפריד בינו לבין האספירין הפרש של 4 שעות לפחות, אשמח לעמוד לרשותך באיבחון וביעוץ נוספים,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקסיוויט פורטהאחד27/06/2010
שלום, האם מוקסיוויט פורטה היא אנטיביוטיקה יעילה להתמודדות עם מחלות מין שמצריכות טיפול אנטיביוטי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב28/06/2010שלום,
מוקסיויט(אמוקסיצילין), הוא חומר אנטיביוטי מסוג פניצילין. הוא משמש לטיפול במיגוון של זיהומים הנגרמים ע"י חיידקים הרגישים לתרופה, אך הוא יעיל במיוחד לטיפול בזיהומי אף אוזן וגרון, זיהומים בדרכי הנשימה, דלקת שלפוחית השתן, זיבה לא מסובכת, וזיהומים מסויימים בעור וברקמות רכות.
לגבי התאמת התרופה למחלה יש להיוועץ אך ורק ברופא המטפל,
שבוע טוב והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)