מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- q 10דוד22/11/2010
כמה זמן רצוי ליטול q 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר q 10 - תגובה
אילן ללבניקוב24/11/2010דוד שלום רב,
ראשית כל, את האנזים קיו 10 רצוי לקחת לאחר יעוץ עם איש מקצוע(רופא/רוקח/נטורופט), כיוון שיש לו הרבה אינטראקציות עם תרופות ותוספים אחרים ולכן חשוב לשים לב לכך בכדי למנוע תופעות לוואי מיותרות. ניתן לקחת את האנזים תקופות ממושכות של מספר חודשים אך רצוי לעשות הפסקה יזומה כל חודשיים של מספר ימים בכדי שהגוף לא יתרגל למוצר ולתת לגוף לחזור לאיזון הטבעי בזמן המנוחה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתית מיץ אשכוליות יחד עם תרופותצפורה22/11/2010
אני לוקחת תרופה נגד כולסטרול [ליפיטור] ונגד לחץ דם,
בעלי סוכרתי מקבל תרופות להורדת רמת הסוכר בדם [לא אינסולין]
האם מותר לנו לאכול או לשתות מיץ אשכוליות לא יחד עם התרופות אלא בנפרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתית מיץ אשכוליות יחד עם תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב24/11/2010שולמית שלום רב,
באופן עקרוני כל אדם השותה מיץ אשכוליות באופן קבוע ונוטל תרופות קבועות, עליו להתייעץ עם הרופא המטפל או הרוקח, לגבי תגובות בין- תרופתיות. בעיקרון, אני ממליץ לכל מי שנוטל תרופות באופן קבוע שיימנע משתיית מיץ אשכוליות. ניתן בהחלט לעבור לפרי הדר אחר כמו תפוזים או לימונים.
ראשית כל, ניתן בהחלט לסייע לך ולבעלך בצורה טבעית על ידי יעוץ נטורופטי ולהתאים לכם תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא שעובדות מהר וביעילות והעיקר ללא כל תופעות לוואי לשמירה על רמות כולסטרול וסוכר מאוזנות בדם כולל איזון לחץ הדם לאורך כל החודש.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מתחילה התרופה להשפיערותי22/11/2010
המדובר באקסלון במדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי מתחילה התרופה להשפיע - תגובה
אילן ללבניקוב24/11/2010רותי שלום,
תחילת ההשפעה תלויה במספר גורמים הקיימים בעור ולכן זה אינדיבידואלי, אך בדרך כלל לוקח כשעה עד לתחילת ההשפעה על הגוף,שעה. ייתכן שיחלפו מספר שבועות עד שההשפעה החיובית תורגש במלואה.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלאביקסליאור22/11/2010
שלום,
לפני 10 שנים לקיתי בהתקף לב, ומאז אני לוקח 100 מ"ג אספירין.
לאחרונה עשיתי MRI מוח, והתגלו מס' רב של מוקדי אות חריג על רקע מחלת כלי דם קטנים.
הבדיקה הנירולוגית הייתה ללא ממצא. הנירולוג המליץ שאקח פלאביקס. הוא כתב שיש לי קונרים קטנים מפושטים.
השאלה שלי: האם ניתן לקחת את הפלאביקס לכל החיים, או שהוא מוגבל בזמן מבחינה בריאותית, למשל לשנה?
האם לא ניתן, בגלל תופעות הלוואי של הפלאביקס, להגדיל ,כתחליף לפלאביקס, את מינון האספירין?
בתודה,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלאביקס - תגובה
אילן ללבניקוב24/11/2010ליאור שלום רב,
ראשית כל, לא ניתן לקבוע לאיזה משך יש לקחת את הפלאביקס דרך האתר כיוון שיש צורך במעקב רפואי ולבדוק כל מקרה לגופו.
במחקר שנערך בחולים הסובלים מבעיות לב ואשר קיבלו פלאביקס לתקופה של מספר חודשים נמצא כי בקבוצת החולים שטופלו 90 יום ופחות בפלביקס, שיעור התמותה היה גבוה פי שתיים מזה שבקרב המטופלים 91 - 180 יום. ממצא זה היה נכון לגבי שתי קבוצות החולים.
המסקנה המתבקשת היא שעד שהממצאים יאושרו או יבוטלו יש לתת לחולים בקבוצת סיכון זו טיפול מתמשך בפלביקס מעבר ל - 90 יום ובעיקר אם אינם בעלי נטיה לדמם.
מבחינת הסבילות לתופעות הלוואי פלאביקס דומה לאספירין, עם פחות נטייה לדימומים ממערכת העיכול לעומת אספירין. בניגוד לכך, שכיחות מיקרי הנויטרופניה (ירידה במספר הנויטרופילים, סוג של תאי דם לבנים) היא מעט גבוהה יותר מאשר עם אספירין, למרות שנויטרופניה חמורה נדירה בשתי התרופות.
כך שאני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שיבדוק איזה טיפול אתה צריך לקבל ויפקח על משך הטיפול המתאים לך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן להשיכ רת המשחה המקורית?דווה21/11/2010
כשטיילתי בהודו התחלתי להשתמש במשחת השיניים המוצלחת של ויקו (Vicco). אין בה פלואוריד וכיאה למסורת האיורוודה הארוכה היא טבעית ומיוצרת מצמחים בלבד. יתרון נוסף עבורי, היא אינה מקציפה כ"כ כמו המשחות האחרות (אני שמה דוגמית על המברשת ועדיין כמעט נחנקת מרב קצף תוך כדי צחצוח..).
לפני שטסתי חזרה קניתי אריזה של 150 גרם שעלתה לי 7 שקלים.
לאחר כחצי שנה התחלתי להתעניין אם אפשר לרכוש אותה בארץ, לפני שהיא תיגמר לי או לארגן שמישהו שטס יקנה לי. מצאתי את המשחה בחנות הטבע המקומית ב-25 שקלים עבור 100 גרם.
המחיר פחות הפריע לי מהעובדה שלמשחה יש פשוט טעם שונה!
בדיקה מעמיקה יותר העלתה שיש לה גם גוון שונה וכל זה נובע מהרכב שונה!
אז נהיה יסודיים ונבצע השוואה מלאה:
אריזה: על האריזה של המשחה המקורית מצוין "Ayurvedic Medicine For Gums And Teeth", בעוד שעל האריזה של המשפחה שקניתי בארץ מצוין "Herbal Toothpaste" יחד עם הכיתוב "Export Pact" וההבטחה The Original Vicco.
אריזה אחורית: במקורית כתוב שהיא טבעית, חסכונית ו-VEGAN (טבעונית), לעומת זאת לייצוא לא חייבים לשמור על העניין הטבעי וציינו שהיא לא נוסתה על בע"ח ושאינה מכילה רכיבים מהחי. ולמה אינה טבעית? כי בסטף רשימת המרכיבים (יש אפילו נקודה!) ישנם עוד כמה מרכיבים שנוספו לאריזת הייצוא - Flavor, Sodium Saccharin ...
מה הפלא שאין להן את אותו הטעם - זה אינו מוצר זהה, למרות הטענה שמדובר בויקו המקורי. אם מקורי משמע מאותו בית החרושת, אז זה "מקורי" אבל רובנו חושבים שמקורי משמע אותו המוצר, וכאן מדובר בשני מוצרים שונים.
כך ששילמתי 25 שקלים (מחיר מופקע לכל הדעות) עבור כמות קטנה יותר של מוצר שבו אינני חפצה! יש שלל מוצרים מערביים מקוריים עם טעם וסוכר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן ניתן להשיכ רת המשחה המקורית? - תגובה
אילן ללבניקוב22/11/2010דווה שלום רב,
ככל הנראה 2 המשחות מיוצרות באופן שונה(כפי שציינת הוסיפו חומרים למשחה הנמכרת בארץ) ולכן הטעם שונה, מה שחשוב הוא שהן מכילות את אותם החומרים הפעילים(צמחי המרפא) אשר חיוניים לפעילות הטבעית של המשחה. אם הטעם אינו מפריע לך וצמחי המרפא הם זהים אז ניתן להשתמש בה ללא חשש. בכל מקרה, את המשחה המקורית(עם הטעם המקורי) תוכלי להזמין מחו"ל ,
שבוע נפלא ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לאפטותקרן20/11/2010
שלום ניצן
ראיתי אתמול בשידור החוזר של התוכנית של פרופ קרסו
שהמלצת על משחה מהודו שטובה להמות דברים ביניהם אפטות.
אשמח אם תחזור על שמו של המשחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה לאפטות
קרן21/11/2010אורקורט E"
מקווה שעזרתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להשתמש בspasmex בזמן נהיגהאלי20/11/2010
שלום רב. אני בן 57 ומתחיל טיפול בspasmex אני נהג מקצועי ועובד נהג תובלה מה תופעות ליואי של התרופה והשפעות באורח חיים היומי ואם מותר לשליו אותה עים תוסף תזונה כמו סו פלמטו לטיפול בערמונית בברכה אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר להשתמש בspasmex בזמן נהיגה - תגובה
אילן ללבניקוב24/11/2010אלי שלום רב,
ראשית כל, כל הכבוד לך על כך שאתה מתעניין בתופעות הלוואי ועומד על המשמר בגלל אופי עבודתך והסכנות הכרוכות בכך והלוואי וכל מי שעוסק בעבודה המצריכה עירנות וראייה טובה היה פונה ליעוץ רוקחי, כיוון שכך ניתן למנוע הרבה תופעות לוואי בלתי רצויות ואף להציל חיים.
התרופה SPASMEX אכן עשויה לגרום לתופעות לוואי כגון: טשטוש, הפרעות ראייה ועוד ולכן הייתי ממליץ לך להפנות זאת לתשומת ליבו של הרופא המטפל שלך כיוון שזה עלול לגרום לסכנות בלתי רצויות בכביש וחשוב לשים לב לכך בכדי למנוע נזק מיותר.
ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי מתאים בקליניקה שבו מוצאים את הסיבה האמיתית לבעייתך ולאחר איבחון מדויק ניתן להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים כדוגמת הסו פלמטו, אכינצאה, אוניה דה גאטו וכדומה אשר מסייעות לך בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי ואשר יאפשרו לך להמשיך בעיסוקך ללא חשש ובביטחון שלא יגרם כל נזק מיותר,
אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליוויטשושי20/11/2010
מומחה עור רשם לי פוליוויט לשלושה חודשים בעקבות נשירת שיער. בסופר פארם הודיעו לי שמזמן אין מולטיויטמין זה אצלם. האם יש תחליף לפוליוויט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליוויט - תגובה
אילן ללבניקוב24/11/2010שושי שלום רב,
בין הסיבות הבולטות לפגיעה בבריאות השיער ולנשירה חריגה ניתן לציין נטייה גנטית, הפרעות בזרימת הדם לאזור זקיקי השיער, הפרת האיזון ההורמונלי, מחלות מסוימות, תזונה שאינה מאוזנת, דיאטה קיצונית, ואנמיה קשה המתפתחת עקב חסר בברזל או בוויטמין 12-B. לכן, חשוב להגיע ליעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן לדעת בוודאות אילו ויטמינים ומינרלים חסרים לך ומה הסיבה האמיתית לנשירה. חשוב לשלב בטיפול גם שמפו ומרכך אורגניים שאינם מכילים SLS וחומרים משמרים. בקליניקה ניתן להתאים לך באופן אישי צמחי מרפא אשר מונעים נשירה ואף מחזקים את שורשי השיער.
יש הרבה מוצרים טבעיים המכילים ויטמינים וכולם טובים.
אני ממליץ לך על מולטי ויטמין לחיזוק השיער הנקרא מולטי הייר של חב' SUPHERB, זהו מוצר מצוין וטבעי אשר מכיל את כל הויטמינים והמינרלים החיוניים לחיזוק שורשי השיער בצורה טבעית. מומלץ לקחת כדור אחד ליום לאחר הארוחה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "קרסטור ו וטימין D....rina19/11/2010
שלום רב האם תופעות לוואי של קרסטור עשויות להיות כאלה המשפיעות והמורידות את רמות ויטמין D..? תודה רבה לתגובה המהירה . שבת שלום !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרסטור וויטמין D.
אילן ללבניקוב24/11/2010רינה שלום רב,
ייתכן ויש אינטראקציה ביניהם, אך יש צורך בבדיקות נוספות אצל הרופא המטפל כדי שיוכיחו זאת.
חומר הגלם הבסיסי לייצור ויטמין D בעור ע"י השמש הוא כולסטרול. תרופת הקרסטור מיועדת להורדת הכולסטרול ולכן ככל הנראה יש ירידה ברמות הויטמין D בגוף.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידן +ויטמין D,ויטמין D נוזלי , Q10rina19/11/2010
שלום רב, אני בת 57לפני כחודש התחלתי לקבל קרסטור 10 מ"ג פעם ביומיים עם Q10 עקב כולסטרול גבוהה (380) וזאת לאחר דחייה של שנתיים לא לקחת תרופות ניסיתי להורידו בדרך טבעית וכנראה שהכבד מייצרו . לאחר חודש עשיתי בדיקות דם ולתדהמתי וטימין די היה נמוך מאוד הרופאה התקשרה והודיעה שעלי לקחת ויטמין די נוזלי 5 טיפות כל יום בצירוף כדורי סידן +ויטמין D. מזה שנים לוקחת כל בוקר אלטרוקסין . ואני מאוד מאוד חוששת מההרכבים הללו , אני אוכלת ירקות ותפוחי עץ אוכל ביתי . ברבעון האחרון הסרתי ממשקלי 11 ק"ג ויש לי גם נשירת שיער והדיאטנית של קופ"ח המליצה לי לקחת מולטי ויטמין ונראה לי שהתרכובות הכימיות הללו צריכות להלקח באופן מסודר וברור שנדע מי בעד מי . .... אשמח לעצתך . שבת שלום rina
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן +ויטמין D,ויטמין D נוזלי , Q10 - תגובה
אילן ללבניקוב24/11/2010רינה שלום רב,
קודם כל, חשוב לוודא לפני שלוקחים תוספי תזונה וצמחי מרפא שאין אינטראקציות בין תרופתיות/צמחי מרפא ואת זה ניתן לעשות רק בקליניקה.
אני תמיד ממליץ להגיע ליעוץ נטורופטי כיוון שכך ניתן לקבל את התמונה השלמה מבחינה בריאותית וישנן שאלות נוספות החשובות לפני מתן היעוץ הנטורופטי ובעיקר כאשר לוקחים תרופות נוספות או צמחי מרפא. בכל מקרה, ניתן בהחלט לסייע לך גם בנושא הכולסטרול(גם אם הוא מיוצר בכבד), וגם באיזון בלוטת התריס כולל נשירת השיער וחיזוק הגוף בצורה טבעית ומניעת מחלות בעתיד,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה ללא מרשם + גלולותניצן19/11/2010
שלום,
אני לוקחת באופן כמעט קבוע טיפות בשם "פלורמל", לטיפול בפצעים בפה (אפתות), שיש לי באופן כרוני .
שמתי לב שכתוב על הבקבוק שיש להוועץ עם רופא לגבי לקיחת הטיפות כשנוטלים תרופות מרשם..
האם הכוונה גם על גלולות? האם יש סכנה מבחינת יעילות הגלולות? (כשקניתי את התרופה בבית המרקחת הרוקח לא שאל אותי שם דבר בנושא..)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה ללא מרשם + גלולות - תגובה
אילן ללבניקוב24/11/2010ניצן שלום רב,
הפלורמל מיוצר מדבש רפואי מיוחד אשר יוצר על ידי דבורים שהוזנו בתערובת של דבש וצמחי מרפא, הידועים בתכונותיהם האנטי-בקטריאליות והאנטי פטרתיות. אל הדבש הרפואי הוספה תערובת של צמחי מרפא וחומרים כגון: תמציות אקליפטוס, מרווה, פרופוליס.
הכיתוב שיש להיוועץ ברופא או רוקח הוא כיתוב קבוע על מוצרים טבעיים ותוספי תזונה ולו רק בגלל השימוש הנרחב בצמחי מרפא ללא יעוץ רפואי או רוקחי ולכן חשוב להתייעץ עם איש מקצוע בכל מקרה של שימוש בצמחי מרפא או תוספים טבעיים.
אין מניעה לשלב את הטיפות עם תרופות ובכללן גם גלולות כיוון שאין אינטראקציה ביניהם.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
ניצן25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיסיל - SSRIאנונימוס18/11/2010
שלום,
רציתי לדעת האם אפשר ליטול כדורי למיסיל (עבור פטריות ברגליים.ציפרוניים) עם תרופות ממשפחת ה SSRI (ציפרלקס).
בעלון התרופה של כדורי למיסיל יש ניסוח (אני לא זוכר אותו בדיוק), ש-"מזהיר" מפני תגובות בין תרופתיות עם SSRI.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיסיל - SSRI - תגובה
אילן ללבניקוב24/11/2010שלום רב,
למיטב ידיעתי אין אינטראקציה בין התרופות הנ"ל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משכך כאביםיוסי18/11/2010
שלום,
אני צריך לקחת משכך כאבים אולי כמה שבועות כנראה עד חודש, לפי הצורך, אחרי טיפול שיניים רציני. יש לי גסטריטיס ולא רציתי לקחת אטופן אחרי שקראתי את העלון שלו. אין לי כאבים חזקים ואקמול עושה את העבודה. האם אפשר להישאר עם אקמול שכנראה פחות מזיק, או שיש משכך כאבים יותר מומלץ למי שיש לו בעיה במערכת העיכול.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משכך כאבים - תגובה
אילן ללבניקוב22/11/2010יוסי שלום רב,
הייתי ממליץ לך, אם הכאב הוא נסבל ואינך זקוק לתרופות חזקות כמו האתופן, להיצמד לאקמול או לאדוויל/נורופן ולשלב בטיפול גם טיפות הומיאופטיות הנקראות טראומיל של חב' HEEL. יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום למניעה לפני הארוחה בקצת מים, לטיפול(במקרה של כאב) לוקחים 10 טיפות כל 3 שעות בקצת מים עד לשיפור בהרגשה,
שבוע טוב ובהצלחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב פסיכוטי ודיכאוןקרן17/11/2010
שלום,
אני לוקחת סוליאן 500 מ"ג ביום-200 בבוקר ו300 בערב
וכמו כן אני לוקחת ויאפקס נגד דיכאון 150 מ"ג ליום
ברצוני לשאול האם קיימת תחלופה טבעית לתרופות או תוסף טבעי לתרופות שאפשר יהיה להפחית במינון של התרופות?
האם התרופות יכולות לקצר את משך החיים?
כמו כן יש לי גלי חום, ממה הם יכולים לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מראש
קרן18/11/2010אני מקווה מאוד שתעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב אתם תקוותי היחידה
קרן21/11/2010אתם תקוותי היחידה להפחית במינון התרופות הקונוונציונליות ולהשתמש בתרופות טבעיות.
שמעתי שאומגה 3 עוזר כטיפול בדיכאון ומצב פסיכוטי. האם זה נכון?
אם כן, כמה כמוסות אומגה 3 לקחת ביום-את הרגיל וכמה את המחוזק (יש לי את שתי החפישות-גם הרגילה וגם המחוזקת. והאם חוץ מאומגה 3 יש עוד דברים טבעיים שיכולים לעזור?
תודה מראש,
שבוע טוב, קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב פסיכוטי ודיכאון - תגובה
אילן ללבניקוב22/11/2010שלום רב,
ניתן בהחלט לסייע לך בהחזרת האיזון הטבעי של הגוף מבחינה פיזית ונפשית על ידי יעוץ נטורופטי אך לשם כך יש להגיע לקליניקה כיוון שיש לעשות איבחון אירידיולוגי מדויק, ורק לאחריו ניתן יהיה לשלב בטיפול תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא ייעודיות, אשר יתקנו את נזקי התרופות וימנעו תופעות לוואי בעתיד.
לתרופות אכן יש תופעות לוואי אך הן מצטברות ועשויות להופיע לאחר מספר שנים אם בכלל. גלי החום ככל הנראה לא קשורים לתרופות אך ניתן לבדוק זאת על ידי יעוץ טבעי.
אני תמיד ממליץ לפנות ליעוץ נטורופטי כיוון שכך ניתן לסייע לך בצורה טבעית וללא אינטראקציות בין התרופות לצמחי המרפא,
אשמח לעמוד לרשותך,
שובע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
קרן22/11/2010היכן נמצאת הקליניקה של יעוץ נטורופתי?
מה נעשה במסגרת האבחון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם
קרן22/11/2010והאם תוכנית תזונה אישית תעזור להתמודד עם דיכאון ומצב פסיכוטי או רק תעזור כנגד תופעות הלוואי שלהם ( למשל חוסר מחזור חודשי)?
האם יהיה ניתן להחליף את התרופות הקונבנציונליות בתרופות טבעיות או רק ניתן יהיה לשלב?
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם - תגובה
אילן ללבניקוב24/11/2010קרן שלום רב,
הקליניקה שלי נמצאת ברמת גן ויש לקבוע תור מראש.
היעוץ הנטורופטי כולל איבחון אירידיולוגי דרך קשתית העין ולאחריו אני עורך תשאול נטורופטי וכך ניתן לדעת בוודאות מה הגורמים למצב הבריאותי הקיים בגוף ולהתאים תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא ייעודיות אשר מסייעות מהר וביעילות לחיזוק הגוף מבחינה פיזית ונפשית כאחד.
ניתן בהחלט לסייע לך במניעת תופעות הלוואי של התרופות כמו גם באיזון גוף-נפש בצורה טבעית וללא חשש מאינטראקציות בין תרופתיות. היתרון של צמחי המרפא הוא שניתן לשלבם בצורה חכמה בטיפול הרגיל ועל ידי כך לאפשר לגוף לחזור לפעילותו הטבעית ובהדרגה לעבור לשימוש בצמחי מרפא תוך מעקב רפואי כמובן.
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ תרופתי - היכן ניתן להשיג ?גליה17/11/2010
אבא שלי נוטל הרבה תרופות בבת אחת. אני רוצה לעזור לו לעשות סדר ולוודא שהכל כראוי, היכן אפשר למצוא עזרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ תרופתי - היכן ניתן להשיג ? - תגובה
אילן ללבניקוב18/11/2010גליה שלום רב,
אני ממליץ לך להגיע ליעוץ רוקחי ונטורופטי בקליניקה, כיוון שיש שאלות רבות באיבחון הנטורופטי שיש לשאול וחשוב לבדוק שאין אינטראקציות בין תרופתיות העלולות לגרום לתופעות לוואי בלתי רצויות בטיפול. כמו כן, ביעוץ הנטורופטי, ניתן להתאים לרביך, תזונה אישית וצמחי מרפא אשר מתקנים את נזקי התרופות(לדוגמא רעלים בכבד ובמערכת העיכול וכדומה) ומחזקים לו את מערכות הגוף החיוניות בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)