מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח לבלוע צפורל - דחוף!רונית23/07/2010
אנא עזרו לי: קיבלתי צפורל 500 מ"ג ל-10 ימים עקב סינוסיטיס קל. אני מתקשה לבלוע כדורים ולא מצליח לקחת אותה! בבית המרקחת לא ידעו לומר לי האם מותר לפתוח את הקפסולה ולשתות את תוכנה בכוס מיץ???
תודה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב25/07/2010רוני שלום רב,
למיטב ידיעתי לא מומלץ לפתוח את הכמוסה וכלן כדאי לך לפנות לרופא המטפל ולבקש שיחליף אותה בסירופ לשתייה שיהיה באותו המינון,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמוסות שמן זרעי פשתן וקנדידההילה22/07/2010
שלום, אני נמצאת כעת בטיפול נגד קנדידה ועלי לצרוך כשתי כפות שמן פשתן ליום, שאלתי היא האם הכמוסות מהוות תחליף טוב לשמן הרגיל ואם כן- כמה כמוסות עלי לקחת ביום? אם מחשבים את הכמות לפי מיליגרמים זה יוצא כמעט 30 ליום, דבר שנראה לא הגיוני. חשבתי שאולי בגלל שזוהי כמוסה האפקטיביות של השמן המגיע למעיים טובה יותר ואז אפשר לקחת פחות, האם זה נכון?
תודה מראש,
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמוסות שמן פישתן.
אילן ללבניקוב23/07/2010הילה שלום רב,
חומצה אלפא-לינולנית מצויה אך ורק במקורות צמחיים (שמן פשתן, אגוזי מלך) בעוד שחומצות EPA ו-DHA דומיננטיות ביותר בשמן הדגים. לעיתים רבות המרת ה-LNA ל-EPA ו-DHA פגומה. לכן, אני ממליץ על שמן פשתן וכמוסות שמן דגים.
הכמות המדויקת תלויה בגורמים רבים, אך אמליץ על כמות יומית של 3-6 ג' EPA ו-DHA וכף שמן פשתן. חשוב לשלב גם שומנים חד-בלתי רווים ומעט רווים, על מנת להשיג יחסי שומן מאוזנים טובים.
את ריכוז ה-EPA ו-DHA בכל כמוסה ניתן לראות על קופסאת תוסף התזונה. אם המוצר מכיל 18% EPA ו-12% DHA, כמוסה אחת השווה ל-1000 מ"ג מכילה 300 מ"ג חומצות שומן אלו.
אני ממליץ לך להתחיל עם כמוסה אחת של שמן פישתן 4 פעמים ביום לאחר הארוחה וניתן לשלב גם כף שמן פישתן בסלט או במזון.
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- wellbutrin xlמיכאל22/07/2010
**
שואל לגבי השחרור המושהה של הכדור.
האם הכדור נספג לאט ממערכת העיכול או משוחרר בהדרגה לחומר פעיל בדם?
שואל כדי להבין אם חילוף חומרים מהיר יכול להוציא את הכדור מהמערכת מהר מדי...
האם כדאי לקחת את הכדור לפני/אחרי ארוחה או דווקא על בטן ריקה?
תודה רבה
מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה מדובר ב - wellbutrin xr
מיכאל22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה.
אילן ללבניקוב22/07/2010מיכאל שלום רב,
הכדורים הללו פועלים באמצעות עטיפה חיצונית שמאפשרת את השחרור המושהה וכתוצאה את התמשכות זמן הטיפול, כלומר החומר הפעיל משוחרר לגוף בצורה הדרגתית וכך הוא פועל יותר זמן ועם פחות תופעות לוואי. מומלץ לקחת את הכדור לאחר הארוחה.
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיציק21/07/2010
שלום
לפני חודש עברתי צינתור והיום אני מטופל באספרין ופלאויקס
מה שומר יותר טוב על הקיבה מפני הכדורים אומפרודקס 20 או פאמו 40
כמו שידוע לי אומפרוקס מפריע לפלויקס השאלה האם פאמו 40 טוב לשמירה על הקיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא.
אילן ללבניקוב22/07/2010איציק שלום רב,
כפי שציינת וכך גם לפי הספרות המקצועית יש אינטראקציה חמורה בין האומפרדקס לבין הפלויקס. האומפרדקס פוגע ביכולת של הפלויקס לשמור על הלב ולכן לפי המלצות ה-FDA האמריקאי לא מומלץ לשלב בין השניים. הפאמוטידין מומלץ לשמירה על הקיבה ואין לו אינטראקציה כלשהיא עם הפלויקס ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץברופא המטפל לפני שאתה נוטל שילובים כלשהם של תרופות.
ניתן כמובן לשלב טיפול נטורופטי הכולל התאמת תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר שומרים על הלב וכלי הדם ועל ידי איבחון מתאים ניתן לדעת אילו ויטמינים ומינרלים חיוניים חסרים לך לתפקוד התקין של המערכת הקרדיו-וסקולרית. ישנם צמחי מרפא מצוינים לשמירה על הלב לאורך זמן, אך יש לעבור איבחון נטורופטי לפני כן כדי למנוע אינטראקציות עם התרופות אותן אתה נוטל,
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיביפית21/07/2010
שלום
לאחר כמה ימים מתחילה התרופה רמוטיב להשפיע? האם אפשר להפסיק לטול אותה כאשר מרגישים טוב או שההפסקה צריכה להיות מדורגת.
האם צריך לטול סידן ציטראט עם אוכל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא.
אילן ללבניקוב22/07/2010יפית שלום רב,
ההשפעה של הרמוטיב(צמח ההיפריקום), יכולה להתחיל תוך מספר ימים ואפילו לאחר שבוע זה מאוד תלוי במצב הפיזי והנפשי של המטופל ולכן יש להתייחס לכל אחד לפי מצבו הבריאותי. צמח ההיפריקום הנמצא בתרופה ידוע כבר שנים רבות בהשפעתו המרגעיה ונוגדת חרדות ומנסיוני עם הרבה מטופלים הוא עובד טוב ובצורה יעילה וללא תופעות לוואי.
ההפסקה צריכה להיות מדורגת כדי שהגוף יתרגל בהדרגה להפסקת הצמח.
לגבי הסידן, ניתן לקחת לאחר הארוחה אך עדיף ללא חלב ו/או מוצרי גבינה למיניהם,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשלב 2 אינסוליניםדקלה21/07/2010
שלום
האם יש עדיפות באינסולין קצר שכדאי לקחת עם אינסולין לנטוס (שמוזרק פעם ביום) כדי לכסות ארוחות ולפי מה קובע הרופא את ההעדפה לאינסולין קצר ספציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינסולין.
אילן ללבניקוב22/07/2010דקלה שלום רב,
לגבי התאמה של אינסולין יש להיוועץ ברופא המטפל כיוון שלכל מטופל מתאים סוג אחר של תרופה ולכן רק לאחר יעוץ עם הרופא ניתן להתאים את התרופה הדרושה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ תרופתייפית20/07/2010
שלום
יש לי פטריה על הלשון.נטלתי 4 כדורי פלוקנול 200 ולא חשתי שום שפור האם יש טעם להמשיך לקחת את 4 הכדורים הנוספים.
רופא אחר נתן לי ניסטטין רדי מיקס אם הפלוקנול לא יעזור. האם גם תרופה זו פוגעת בכבד? האם צריך לעשות הפסקה בין התרופות?
האם ומתי אני צריכה לעשות בדיקה של תפקודי כבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב22/07/2010יפית שלום רב,
התרופות לטיפול בפטרת עדויות לגרום נזק לכבד ולכן מומלץ להיוועץ ברופא המטפל לגבי השימוש בהן כמו גם לגבי משך נטילתן ואם יש צורך בהפסקות מפעם בפעם. כך גם לגבי בדיקת תפקודי הכבד.
ניתן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי בקליניקה ולאחר איבחון נטורופטי אוכל להתאים לך תזונה מיוחדת לחיזוק מערכת החיסון כמו גם צמחי מרפא מצוינים אשר מונעים את הפטריות ומחזקים מאוד את מערכת החיסון למניעת זיהומים ודלקות.
בתור עזרה ראשונה בלבד, אני ממליץ על ספריי לגרון ולחלל הפה הנקרא SOS BUCCAL, הוא מכיל צמחי מרפא אשר מטפלים בדלקות ומחזקים את מערכת החיסון בצורה מקומית. יש להתיז 2 התזות לחלל הפה והלשון מספר פעמים ביום,
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותצילי20/07/2010
האם יש בעיה בלקחת רסיטל וגם מינוצין ביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב22/07/2010צילי שלום רב,
אין מניעה לשלב בין התרופות הנ"ל, אך מומלץ לעשות הפרדה של ספר שעות ביניהן בכדי למנוע תופעות לואי מיותרות במערכת העיכול,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת עיניים אולטראקורטנולליאת20/07/2010
שלום,
אני בהריון בשבוע 26, ב 14.7 הייתי אצל רופא עיניים שאבחן שעורה ונתן לי את השמחה הנ"ל, משך הטיפול שבועיים, פעם ביום לפני השינה.
היום, 4 ימים אחרי העין כבר לא כואבת ואין זכר לשעורה.
האם אפשר להפסיק את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב20/07/2010ליאת שלום רב,
לא ידוע לי לכמה ימים הרופא רשם לך את המשחה ולכן כדאי לך להיוועץ בו ולבדוק אם יש צורך בהמשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא אמר לטפל במשך שבועיים
ליאת20/07/2010בפועל, אני פחות משבוע אחרי ואין זכר לשעורה.
השאלה אם אפשר להפסיק עכשיו את הטיפול או שחייבים לסיים את הטיפול - שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ רפואי.
אילן ללבניקוב22/07/2010ליאת שלום,
כפי שציינתי, חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול כיוון שרק הוא יודע מה המצב הבריאותי של המטופל ורק הוא יכול להחליט על המשך הטיפול או הפסקתו,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה בנשירת שיעראורן20/07/2010
אני מתקרב לגיל 30 תמיד היתה לי נשירה בגיל 18 היא התמתנה תמיד הייתי רואה שערות על הכרית או במקלחת אך שיערי תמיד היה מלא ללא מפרצים ממש שיער מלא....השתמשתי 3 שנים בפרופסיה לא בדיוק יודע אם עזר או לא השיער נשאר במצבו הרגיל.....לאחר התקופה עקב תופעות לוואי _בעיות זיקפה) נאלצתי להפסיק את השימוש בה ועברתי למינוקסידיל....האמת שבחצי שנה הראשונה של השימוש השיער לא היה חזק יותר ומלא יותר מאי פעם...אך כמו כל הדברים הטובים בחיים גם זה ניגמר ההשפעה שלו נחלשה די מהר....התחלתי להשתמש בתוספים טבעיים.....רוטס HR..אומגה 3....ודקל ננסי....נראה דווקא שהדקל עושה איזושהי עבודה בהפסקת הנשירה אבל כאילו שהגוף לא מוכן שאני אעצור את הנשירה גם כאן נכנסה בעיה....כאבי בטן איומים.....לקח לי די הרבה זמן להבין שהכאבים הם מהדקל הננסי...הייתי רוצה להמשיך את השימוש בדקל אבל כאבי הבטן חזקים בצורה קיצונית אשמח לשמוע הצעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק שורשי השיער.
אילן ללבניקוב20/07/2010אורן שלום רב,
ניתן בהחלט לסייע לך לשמור על שיער בריא ומלא חיוניות כמו גם לחזק את שורשי השיער בצורה טבעית על ידי שמפו אורגני המכיל צמחי מרפא(מרווה, רוזמרין וסרפד) ופורמולות צמחי מרפא ייחודיות אשר מסייעים מאוד בהחזרת הויטמינים והמינרלים לשיער ומניעת נשירה.
צמח מאוד יעיל למניעת וטיפול בנשירת שיער הינו צמח הרוזמרין. ניתן לרכוש שמן רוזמרין ולערבב כמה טיפות עם שמן בסיס (שמן שקדים או שמשם) ולעסות את הראש אחת לכמה ימים. העיסוי חשוב מאוד להזרמת הדם בקרקפת. מומלץ להשאיר את השמן כמה שיותר זמן ואח"כ לחפוף.
הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי ועל ידי כך אוכל לדעת בוודאות מה גורם לך לנשירה(אם זה חוסר בויטמינים ומינרלים חיוניים כמו אבץ, ויטמין B6 וכדומה, או שזו בעיה של זרימת הדם לקרקפת וחוסר חמצן ואנטי אוקסידנטים אחרים), ולאחר מכן ניתן יהיה להתאים לך תזונה מיוחדת למניעת נשירה ולחיזוק השיער וצמחי מרפא מצוינים שישמרו לך על שיער חזק ובריא לאורך שנים,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרופלוקסצין וכאב ברגל ימיןאיציק19/07/2010
אני משתמש כבר שבועיים שלושה באנט' ציפורולקסצין, והתחלתי בשבוע האחרון להרגיש כאילו הרגל שלי הימנית כואבת, כאילו מרגיש הרדמות ודלקת פנימית, שאין לי מושג מאין הגיעה. אני סובל מדלקת באשך (אפידידמיטיס). האם עליי להפסיק מיידית את האנט'?
יכול להיות שזה מזה, שלא יהיה לי סיבוכים מכך.
*יש לציין שבשבוע האחרון פלוס הייתי מאוד לחוץ ומודאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב20/07/2010איציק שלום,
היית ממליץ לך בכדי להסיר דאגות מלבך ולישון בשקט לפנות לרופא המטפל שיבדוק אותך ורק אז ניתן יהיה לדעת מה גורם לך לכאבים הללו,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל הרופא
איציק21/07/2010עכשיו הסברתי לו שהכאבים הם מהגב, שמבחינת הרופא הוקרנו לכיוון הרגל.
הוא נתן לי אתופן 400 מ"ג כדור אחד ביום בנוסף לציפרופלוקסצין.
הרוקח אומר שאין עם זה בעיה והאתופן הינו מקבוצת ה-NASID, שזה גם טוב לדלקות הבנתי? כלומר לדלקת האשך?
משום מה ביממה האחרונה אני חש כאבים בצד שמאל מעל הבטן העליונה מאמש בלילה, לאחר ארוחת ערב ונטילת האנט' ציפרו... הכאבים הם גם בבוקר שהתעוררתי,
הבנתי שרצוי לעשות בדיקת תפקודי כליות וקיבה לאחר השימוש באנט', לגשת שוב לרופא בשביל הכאבים הנ"ל או לחכות עם זה?
בתודה ויום טוב,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ.
אילן ללבניקוב22/07/2010איציק שלום,
האתופן משמש לשיכוך כאבים חזקים ולטיפול בדלקות ולכן זה עשוי לעזור לך בדלקת שציינת. זהו כדור שצריך לקחת לאחר הארוחה בלבד ולשתות הרבה מים כדי למנוע תופעות לוואי שלו. ייתכן וגם האנטיביוטיקה גרומת לך לתופעות לוואי ולכן רצוי לשתות מים אף יותר בכדי לפנות את התרופה מהגוף.
הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שיבדוק זאת בעצמו,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטיה, מיקרופירין וכו' - קצב לב?אילונה19/07/2010
האם התרופות האלה יכולות לסייע בהורדת הדופק?
אם לא, האם ישנם תרופות ללא מרשם שיכולות לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב20/07/2010אילונה שלום רב,
התרופות שציינת כולן מכילות את החומר הפעיל שנקרא אספירין והוא מיועד לדילול הדם. ישנן תרופות אחרות אשר מסייעות בהורדת דופק הלב אל יש צורך במרשם עבורן ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לשם כך.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לכדורים שקניתימתן19/07/2010
היי אני מתן בן 24 ומתאמן כ חצי שנה בחדר כושר לאחר שראיתי שאין יותר מידי תוצאות היתעניינתי בסטרואידים באינטרנט ומצאתי איזה בחור שמוכר קניתי 300 כדור והוא אמר לי לקחת כול יום 5 כדורים וזה מה שאני עושה כול 3 שעות אני לוקח כדור עד 5 ביום ואין לי מושג מה זה הכדור תוכלו לעזור לי בבקשה צירפתי תמונה של הכדור זה כדור בצבע לבן ויש עליו ציור של משולש אנ ימאוד מודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות.
אילן ללבניקוב20/07/2010מתן שלום,
אני לא ממליץ כלל וכלל לרכוש תרופות דרך האינטרנט ובטח שלא כאשר אינך יודע מה הכדור מכיל, מי היצרן שלו ובאילו תנאים הוא נשמר כיוון שיכולות להיות לכך השלכות חמורות מאוד לגבי תופעות הלוואי והשפעת התרופה על הגוף. אני תמיד ממליץ לרכוש תרופות וצמחי מרפא בבתי מרקחת ו/או בבתי טבע נבחרים שבהם ידוע מי היצרן, מה המרכיבים ויש אחריות לגבי המוצר והשפעתו. לא ניתן לדעת כלל מה הכדו שצינת מכיל ובטח שלא על ידי התמונה שלו.
ניתן לסייע לך בחיזוק הגוף והחזרת הויטמינים והמינרלים לשרירים בצורה טבעית על ידי צמחי מרפא אשר מחזקים מאוד את הגוף מבחינה פיזית ואנרגטית,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אילן
מתן20/07/2010אני מודה לך על ההתייחסות לפנייה ותוכל לומר לי אילו מרכבים טבעיים אני יכול להשתמש בהם ויש להם תוצאות מהירות אני מאוד רוצה לעלות במשקל ולבנות שרירים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ טבעי.
אילן ללבניקוב22/07/2010מתן שלום,
ראשית כל, הייתי מליץ לך להגיע לקליניקה לצורך איבחון נטורופטי ולאחריו ניתן יהיה לדעת מה חסר לגופך כדי לעלות במסת השריר(ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו), כמו כן, אוכל להרכיב לך פורמולות צמחי מרפא ייחודיות אשר מסייעות רבות בחיזוק הגוף מבחינה פיזית כמו גם הגדלת הכח האנרגטי ועלייה במסת השריר בצורה מבוקרת והדרגתית תוך המלצות על תזונה נכונה. יש להתאים לכל מטופל את התזונה המתאימה לו ביותר וצמחי המרפא שיעזרו לך לבנות את השרירים ללא תופעות לוואי,
שבת נהדרת,
אילו ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לקליניקה
מתן23/07/2010היי אילן אני מאוד השמח להגיע לקליניקה יחד עם זאת יש בפתח תקווה?
תוכל לתת לי כתובת ואת כול הפרטים
תודה ושבת שלוםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ נטורופטי.
אילן ללבניקוב23/07/2010מתן שלום,
תוכל ליצור עמי קשר בטלפון ואשמח לספק לך את כל הפרטים לגבי היעוץ הנטורופטי וכתובת הקליניקה שלי,
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לסידור המחזורחנה19/07/2010
שלום!
אני לוקחת מזה תקופה primo lut-nor לסידור המחזור...וזה הפעם הראשונה שאני נתקלת בתופעה שאחרי נטילת התרופה כביכול יש הפסקה עד 4-5 ימים שהמחזור מתחיל בזמן הזה,אבל לצערי יש לי עיקוב יותר מכמות הימים האלה חריגה מהרגיל.
השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לעיקוב?(אם לשלול מראש שאני לא בהריון על בטוח).
או יכול להיות שהתרופה הפסיקה להשפיע עלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב20/07/2010חנה שלום,
לא ניתן לומר בוודאות לגבי השפעת התרופה עליך כיוון שלכל אחת יכול להיות זמן תגובה שונה ולכן הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל ולבדוק זאת איתו,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי הרגעהנאיה19/07/2010
אני בת 22 נשואה ויש לי ילד, אני אישה מאוד עצבנית וגם בעלי בתקופה אחרונה אנחנו רבים הרבה ואף אחד לא מתפשר לשני, בחברה שלי מקובל שהאישה היא זאת שצריכה לוותר, ואני לא יכולה לעשות את זה, אם אנחנו ממשיכים כך אנחנו בהחלט מתגרשים ואני לא רוצה להתגרש, בנוסף לכך יש עלי לחץ מצד הוריי ומצד הורים שלי על כל מיני דברים שקשורים לבעלי ולכן, רציתי לשאול אם יש כדורי הרגעה שאני יכולה לקחת כל פעם שאני מתעצבנת כדי לשמור על רמת שיחה נורמליתי, אני רוצה שתמליצו לי על תרופה ללא מרשם , בבקשה להחזיר תשובה בהקדם כי אם אני ממשיכה כך אני אתמוטט,
אילן ללבניקוב20/07/2010נאיה שלום,
קודם כל שתדעי שלכל דבר יש פתרון וגם אם המצב נראה קשה עדיין ניתן לעשות משהו בכדי לשפר אותו מבחינה פיזית ונפשית והכי חשוב לא לוותר אף פעם בקלות, כיוון שבכל אחד מאיתנו יש את הכוח והידע לעשות את מה שדרוש כדי להתגבר על הקשיים אם רק נאמין בעצמנו.
הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ הנקרא איזון גוף-נפש אצל נטורופט מומחה לכך, זוהי שיטה מצוינת הכוללת דמיון מודרך, הרפיה ומדיטציה והיא תעזור לך מאוד להוריד את רמות המתח אצלך לרמות סבירות כדי שלא תתישי את מערכת העצבים שלך ותשמרי על שלוות נפש.
אני ממליץ לך על טיפות הנקראות סטרס סטופ של חב' טינקטורה טק, לוקחים 20 טיפות 3 פעמים ביום להרגעה בקצת מים. אם את נכנסת למצבי מתח במהלך היום את יכולה לקחת 20 טיפות במקרה הצורך והן יעזרו לך להירגע בצורה טבעית.
בכל מקרה, הכי חשוב זה לדבר ולהאמין בעצמך ולדעת שבכל דבר בחיים יש נקודת אור שממנה אפשר רק לצמוח ולהתפתח והדברים בסופו של דבר מסתדרים על הצד הטוב ביותר,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)