מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפסוריאזיסנעמה05/01/2009
אילו תופעות לוואי יכולות להיות לטיפול בפסוריאזיס? והאם דייבובט היא טיפול נפוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
ניצן פרימור06/01/2009יעקב שלום
דייבובט טיפול נפוץ וייחסית יעיל.
לגבי תופעות לוואי - השאלה כללית מידי כדי שאוכל להשיב אך יש לשים לב לעלון לצרכן הצמוד לכול תכשיר טיפולי ובו מפורטות תופעות הלוואי האפשריות.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הגבלה בשימוש?
רותם09/01/2009הפסוריאזיס אצלי בדרגה קלה-בינונית ושקלתי לעבור לטיפול משחתי. באומרך טיפול נפוץ ויעיל כלומר כמה זמן ניתן להשתמש במשחה? מבחינת טווח זמן יש הגבלה לשימוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בדייבובט
נעמה12/01/2009רותם, על זה דווקא אני כן יכול לענות לך, עפ"י מה שקראתי ואמר לי הרופא, השימוש בדייבובט הוא לחודש או שלושה שבועות, אחרת זה מתחיל להיות לא טוב. בגלל שמדובר במשחה שמכילה ויטמין D במינון נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי לדייבובט
נעמה12/01/2009ניצן תודה רבה, קראתי את העלון בתכשיר, רציתי לדעת האם יש דברים אחרים שלא רשום. מידע של אנשים. שוב, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקהחדוה05/01/2009
שלום , אני נוטלת תרופה נגד לחץ דם אחרי ארוחת בוקר. האם אפשר לקחת כמוסת פרוביוטיקה כחצי שעה לאחר מכן כפי שמומלץ בהנחיות. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה
ניצן פרימור06/01/2009חדוה שלום
אין ה"תוויית נגד" לשימוש בפרוביוטיקה סמוך לנטילת תכשיר ליתר לחץ דם.
לבריאות
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגנזיוםזמן יקר05/01/2009
אני משתמש באנטי גרמפס מגנזיום ושאלתי היא: האם ניתן לפרק את תוכן הקפסולה לכוס מים ולשתות לפני אימון ספורט במכון כושר? שמעתי בפורום בעבר שמישהו שהישתמש בזה סבל פחות מכאבי ראש בזמן האימון אני מאמין שהאנטי היתכווצויות שזה עושה מונע היתכווצויות גם בראש ואז יש פחות כאבי ראש האם אני טועה? בנוסף אשמח לשמוע על משהו שיכול למנוע כאבי ראש חוזרים בקביעות ורק בזמן האימון במכון הכושר תודה רבה לכולם מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ANTI LEG CRAMPS
ניצן פרימור06/01/2009מאיר שלום
ניתן לפתוח את הכמוסה וליטול אבקה. לגבי כאבי ראש, עושה שכל שמגנזיום יכול להקל, כדאי לנסות.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיבעופר04/01/2009
שבוע טוב, הרופא רשם לי את התרופה REMOTIV. האם התרופה יעילה נגד חרדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב.
אילן ללבניקוב09/01/2009עופר שלום,
רמוטיב הינה תרופת מרשם המיועדת לטיפול בדיכאון קל-בינוני הכולל: חרדה, מצבי מתח, אי שקט, עצבנות, מצבי רוח ירודים, מצבי רוח משתנים, קשיי הירדמות וקושי לישון כל הלילה.
התוצאות בהרבה מטופלים שלי מצויינות ומהירות.
שבת נהדרת.
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילה ממושכת רצופה של רלקסיןניצן03/01/2009
שלום,אני הוא השואל מתחת בקשר לשילוב התרופות. תודה על התשובה. ברצוני לדעת האם אפשרי לקחת את הרלקסין 2 כדורים ביום בנטילה רציפה של כמה שבועות? הנ"ל כנגד מתח וחרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Relaxine
ניצן פרימור03/01/2009ניצן
רלקסין מיועד בעיקר להשרות שינה ובנוסף להרגעה קלה.
אין בעיה במינון של 2 כמוסות ביום ואין סכנת התמכרות.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ניצן03/01/2009האם התרופה הזו גם מורידה סימפטומים של חרדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותניצן02/01/2009
שלום.אני משתמש בתרסיס לאף Rhinolast ובכדורים נוגדי אלרגיה TELFAST 120 MG. אני נמצא בתקופה מתוחה כרגע ורוצה להשתמש מספר שבועות בתרופת הרגעה RELAXINE. האם אפשר לקחת את התרופות במקביל? איך לשלב באופן בטוח בין התרופות(הפרדה של כמה שעות או נטילה ביחד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב
ניצן פרימור03/01/2009אין בעיה בשילוב, אך יש להזהר בנהיגה מאחר ורלקסין עשוי להשרות שינה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוית31/12/2008
בטעות הוכנסה אצבע לתוך עין שלי הכאבים נוראיים אחרי לילה ללא שינה עדיין כאבים עין נפוכה כואבת מה לעשות? לפנות למיון? וש תרופות סבתא שיעזרו ? מבקש עצה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות דחוף למיון,
ניצן פרימור01/01/2009רוית שלום
פני למיון בדחיפות, עם עיניים לא משחקים!!!
תיתכן פגיעה ברשתית ואז יש צורך בחבישת לחץ.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריחת סידן אצל גבריםמיכאל28/12/2008
שלום, האם קיים חשש של בריחת סידן גם אצל גברים? הרשת מלאה עד גדותיה בהסברים על התופעה בקרב נשים, אך למין הגברי לא מצאתי ולו איזכור אחד. הייתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת סידן בגברים
ניצן פרימור29/12/2008מיכאל שלום
התופעה אכן קימת אצל גברים אך בשכיחות נמוכה, לכן ההתייחסות השולית.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כל התרופות מתאימות לשני המינים?
מיכאל01/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריחת סידן
אבי06/01/2009שלום לרוקח, האם בריחת סידן איננה אופיינית אצל גברים בגיל המבוגר (65+) בדיוק, או כמעט בדיוק, בדומה לשכיחותה בקרב נשים? אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצל גברים
ישי13/01/2009כמובן שיש בריחת סידן גם אצל גברים, חבל שאין כל כך מודעות לעניין. חשוב שגם גברים יעברו בדיקות לצפיפות העצם בשלבים מוקדמים כדי לאתר את המחלה ולדעת לטפל בה בהתאם, בין אם בתרופות או בהתעמלות ובתזונה נכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה...רונית28/12/2008
אני נוטלת אנטיביוטיקה מסוג אופלודקס, בעקבות דלקת בדרכי השתן. יחד עם זה יש לי כאבי גב חזקים. האם אפשר ליטול יחד עם האנטיביוטיקה אקמול או משכך כאבים מסוג אחר??? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Tאופלודקס ואקמול
ניצן פרימור29/12/2008אין בעיה לשלב בין אופלודקס ואקמול.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ציפראלקס 20 מ"ג מתנגש עם זריקתגילי28/12/2008
טשטוש שנוטלים בזמן בדיקת קולונסקופיה? 2. מה קורה אם אני מוותרת על מנה יומית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגילי
ניצן פרימור29/12/2008הטשטוש אינו פועל במנגנון שונה ואין בעיה עם ציפרלקס. כדאי לציין בפני הרופא שאת נוטלת ציפרלקס במידה ותכשיר ההרדמה שונה מ- דורמיקום.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קסטרליפית28/12/2008
בעקבות בעיות בערמונית אבא קיבל קסטרל . לאחרונה הוא לא שולט על צרכיו ומרטיב תוך כדי שינה או מיד כשהוא מתעורר .(לא מצליח להתאפק). אורולוג נתן לו תרופה נוספת נירבקסל אך המצב לא הוטב מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קסטרל
ניצן פרימור29/12/2008יפה שלום
יש לחזור לאורולוג, קיימים תכשירים נוספים יעילים יותר לתופעה מנירבקסל.
במקביל, קיימים אביזרי ספיגה מאוד קומפקטיים לדליפת שתן.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסטרל -אי שליטה-אלצהיימר
יפית04/01/2009האם אפשר לציין מהם אביזרי הספיגה הקומפקטים הקיימים והיכן ניתן להשיגם? מדובר באלצהימר - האם אי שליטה על הצרכים הינם בודאות פועל יוצא של מחלתו? האם ישנה איזושהיא תרופה שניתן לתת לפני השינה שתמנע את ההרטבה בלילה? אני יודעת על מינירין שניתן לילדים שמרטיבים, האם אפשר לתת גם למבוגר שמרטיב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- meloxicamתונב27/12/2008
שלום לא מצאתי דרך החיפוש מידע על התרופה/ המרכיב הנ"ל מופיעה גם בשם - melox . האם שייך לתרופות הסטריואידיות ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Meloxicam
ניצן פרימור27/12/2008התכשיר הוא אנטי דלקתי לא סטרואידלי.
התכשיר נמכר בארה"ב תחת השם MOBIC ותוכל תחת שם זה לקבל את כל המידע באינטרנט.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דייבובטאורית25/12/2008
האם ניתן להשתמש בדייבובט עבור ילדים? האם דייבובט עוזר גם במקרה של אסטמה של העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דייבובט
ניצן פרימור29/12/2008מותר לילדים גם באסטמה של העור הכול בכפוף לשיקול דעתו של הרופא המטפל.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ורדוקטילאתי25/12/2008
שלום, אני נוטלת רדוקטיל 15 מג"ר מזה חצי שנה. אני מתכננת בזמן הקרוב הריון ורציתי לדעת כמה זמן עלי להיות "נקיה" מרדוקטיל כדי שהתרופה לא תזיק לעובר. אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי
ניצן פרימור25/12/2008אתי שלום
"ניקיון" של שבוע בהחלט מספק.
בהצלחה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ורדוקטיל - המשך
אתי20/02/2009שלום רב, לפי הבנתי שבוע מספיק כדי "להתנקות" מרדוקטיל ואפשרות להכנס להריון. לצערי, לאחר בירור עם רופא נשים נמסר לי שעלי לחכות חודש. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אודה לתשובתך. אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן נטילת azilectנורית22/12/2008
שלום רב, האם יש הנחיות מיוחדות לנטילת Azilect ? לפני או אחרי אוכל. אם אחרי האם יש חשיבות לחלבונים כדי להגביר את יעילות התרופה? אם כן אילו חלבונים? תודה, נורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Azilect
ניצן פרימור22/12/2008נורית שלום
על פי נתוני היצרן, אין חשיבות לספיגה עם מזון או בלעדיו.
המינון המומלץ , 1 ביום.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)