מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרווח בין תרופותחדוה20/12/2008
שלום, אני לוקחת קרדילוק 2.5 מ"ג ו -דיוואן 80 מ"ג. כמה זמן צריך להפריד בין לקיחת שתי התרופות בשעות הבוקר אחרי ארוחת בוקר? איזו תרופה רצוי לקחת ראשונה? בתודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרווח בין תרופות
ניצן פרימור21/12/2008חדווה שלום
אין חשיבות לפני או אחרי אוכל, שני התכשירים בנויים לפעילות ממושכת של 24 שעות בדם ולכן גם למרווח אין חשיבות. לפחות בנוגע לקרדילוק במידה ואת רוצה לרווח, 4 שעות הן מרווח סביר,
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קסטרלגולן19/12/2008
האם יש צורך להפסיק נטילת תרופת קסטרל כשבוע לפני ניתוח קטרקט. הרופא המנתח בקש להפסיק האורולוג אומר שאסור להפסיק וידיד אורולוג אומר להפסיק מכיוון שהתרופה משפיעה על התכווצות והתרחבות של העין מה עושים? מה נכון לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגולן
ניצן פרימור21/12/2008אכן כדאי להפסיק, אנא התייעץ עם ידידך האורולוג כדי לנסות תחליף זמני במינון נמוך בכדי למנוע תופעות לוואי שינבעו מהפסקת הקסטרל.
בהצלחה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גולן29/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף להלידולמיכל19/12/2008
האם יש תחליף להלידול והאם לזיפרקסיה (שהיא התחליף?) יש יתרון אצל אשה צעירה בגיל 19. מדובר באשה מקלקיליה, יש לה תופעות לואי שאינן מאפשרות לה להתרכז ולעבוד. בתודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף להלידול
ניצן פרימור21/12/2008מיכל שלום
לא מדובר בתחליף אלא בתכשיר מודרני יותר עם פחות תופעות לוואי. ההשפעה מאוד אינדיבידואלית ולכן מאוד קשה לדעת כיצד תשפיע על הגברת מקלקיליה.
אין ברירה , כל החיים הם ניסוי ותהייה...
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דייבובטיעקב17/12/2008
האם יש הגבלה על שימוש בתרופות מסויימות במקביל לשימוש בדייבובט עבור פסוריאזיס?
הדייבובט מכילה את החומר הפעיל בטמטאזון. התרופות הבאות יוצרות אינטראקציות עם החומר הפעיל שבדייבובט:
דיגוקסין : בטאמתאזון עלול להגביר את הסיכון של תופעות לוואי עם דיגוקסין.
תרופות לטיפול בסוכרת : בטאמתאזון בטבליות או בזריקות עלול לפגוע באיזון הסוכרת.
נוגדי קרישה בנטילה דרך הפה : בטאמתאזון עלול לשנות את השפעתן של תרופות אלה.
תרכיבים : מתן תרכיבים בזמן טיפול עם בטאמתאזון עלול לגרום תגובות קשות. יש להיוועץ ברופא.
תרופות להורדת לחץ דם : בטאמתאזון עלול לגרום אצירת נוזלים וזו עלולה להקטין את השפעתן של תרופות להורדת לחץ דם.
שבת נהדרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעקב
ניצן פרימור21/12/2008כמות הסטרואיד בתכשיר מועטה,הסיכון לאינטראקציה באפליקציה חיצונית מזערית. כאחד שקורא את האותיות הקטנות שבעלון (ואני מציין זאת בחיוב), עליך לשים לב ובמידה ואתה חש בתופעת לוואי כל שהיא המצויינת בעלון, עליך לפנות להתייעצות עם הרופא המטפל.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקר על דייבובט
אורית25/12/2008הנה מחקר מעניין על דייבובט שאולי ישפוך עוד קצת אור על המשחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקסלון-להלצהיימרס15/12/2008
האם באמת עוזר? האם יש קשר בין התרופה לירידה בתפקוד??קושי בדיבור??בילבול??מאז שאימי מקבלת את התרופה מצבה הולך ומחמיר.גם פיזית וגם קוגנטיבית-אמרנו לגריאטר והוא העלה את המינון.מה דעתכם.? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל- 0
ניצן פרימור21/12/2008לצערנו, עדיין אין תרופה לאלצהיימר. התכשירים הקיימים מעכבים התדרדרות וזה מסביר את התייחסות הגריאטר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי אקטונל לטיפול באוסטופרזיסהניה15/12/2008
שלום שמעתי על התרופה נ"ל. אני אשמח לקבל מידע נוסף , כי היא הבנתי שהיא חדשה יחסית, האם בטוחה ויעילה לשימוש? אולי ידוע כמה משתמשות יש בארץ? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטונל
אילן ללבניקוב18/12/2008הניה שלום,
התרופה הנ"ל מכילה את החומר הפעיל ריסדרונאט. זוהי תרופה המעכבת את דלדול תאי העצם ומגבירה את צפיפות העצם. ריסדרונאט משמשת למניעה ולטיפול בדלדול עצמות (אוסטאופורוזיס) אצל נשים בגיל המעבר ולאחריו, ולטיפול בחולים הסובלים ממחלת פאג'ט (מחלת עצמות). יש המשתמשים בתרופה זו לטיפול ברמת יתר של סידן הנובעת ממחלות ממאירות, או כתוצאה מפעילות יתר של בלוטת התריס. ריסדרונאט ניתנת גם למניעה ולטיפול בדלדול עצמות כתוצאה משימוש בגלוקוקורטיקואידים בנשים ובגברים.
יחסית לתרופות אחרות ממשפחת הביספוספונאטים (etidronate, clodronate, pamidronate, alendronate), רסידרונאט הראתה פעילות חזקה יותר במניעה של דלדול תאי העצם, הפחתה מהירה יותר של שברים בעמוד השדרה (תוך שנה), ושיעור נמוך יותר של תופעות לוואי הקשורות במערכת העיכול.
ריסדרונאט לטיפול ולמניעה של דלדול עצמות, יכולה להילקח פעם ביום (טבליות של 5 מ"ג) או פעם בשבוע (טבליות של 35 מ"ג). רסידרונאט לטיפול במחלת פאג'ט נלקחת במינון של 30 מ"ג פעם ביום.
יש להיוועץ ברופא לפני השימוש ודרוש מרשם רופא לתרופה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקוקסינליתאוהד13/12/2008
אבל מאמי אני לא מבין דבר אחד למה התופאות של התרופה הזאות אנדרוקור 50 עושה קול גברי כאילו אים אני מישתמש בתרופה הזאות כדי להפוך לאישה איזה היגיון יהיה בזה אים יהיה לי קול גבר אבל חזות של אישה ולמה נותנים תתרופה הזאות אנדרוקור 50 חלק מהשינוי מין מגבר לאישה עם היא עושה קול יותר גברי מימה שהיה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס...
קוקסינלית13/12/2008תאמין לי שגם אני לא יודעת למה הקול הופך להיות יותר גס (גברי). ואני גם לא יודעת איזה היגיון יש בזה באמת... אבל ככה זה גם אצל נשים שלוקחות את התרופה הזאת לפצעי בגרות. הקול שלהן הופך להיות יותר גברי. לגבי זה שנותנים אותה כחלק מהשינוי מין, זה בגלל שההורמונים הנשיים שאתה מקבל יספגו בדם יותר טוב. או יותר נכון שיצליחו להיספג, כיוון שהטסטוסטרון נמצא כרגע בדם שלך יותר מהאסטרוגן (הורמון נשי) ובלעדי האנדרוקור היא תצליח מעט להיספג וזה יהיה יותר איטי, ואני יודעת שאף אחד לא רוצה להפוך לאישה וזה ייקח לו "10" שנה נגיד. אז בגלל זה נותנים אותה. אבל שוב פעם אני מזכירה לך להגיד לד"ר קרסיק בפגישה הבאה שלך. שאתה מעוניין לקבל הסבר על ההורמון שנקרא פרוגסטרון, ואם אפשר להחליף אותו במקום האנדרוקור או להוסיף אותו ביחד עם האנדרוקור. לגבי הקול ספציפית אני ממליצה לך לשיר או "לחקות" זמרות כדי שיהיה לך קול יותר נשי. או שיש עוד אפשרות שעולה הרבה כסף, והיא ניתוח של מתרי הקול. אבל זה מסובך מדי ועולה הרבה. מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוקסינלית
אוהד13/12/2008לך האנדרוקור עזר? יש לך קול נשי ? איזה שינויים יש לך מימנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס
קוקסינלית14/12/2008האנדרוקור עוזר לכל אחת.
כמו שאמרתי לך יש בו חומר שמעביר הוראה למוח לא לייצר הורמונים זכריים (טסטוסטרון).
מנגנון פעולת התרופה:
מעכבת פעילות הורמונים. לחומר יש 4 מרכיבי פעילות:
1. עיכוב פעילות הורמונים בעלי פעילות זכרית. המיוצרים על ידי האדם או ניתנים מבחוץ. זאת על ידי כך שהחומר מתחרה איתם על התחברות למקום בו הם פועלים.
2. מעכב פעילות הורמון זכרי על אברים התלויים בהורמון זכרי לשם הפעלתם.
3. אפקט דמוי הורמון פרוגסטרון, הגורם למשוב שלילי על ההורמונים המופרשים מיותרת המוח וגורמים להפרשת הורמונים זכריים. כלומר מציאות תרופה זו בדם מונעת מיותרת המוח להפריש הורמונים (גונדוטרופינים) המגרים הפרשת הורמונים זכריים.
4. בכמויות גדולות ובשימוש רציף גורם לירידה בהפרשת קורטיזול מיותרת הכיליה.
אלו השינויים שהוא עושה לכל אחת ואחד.
(מה שעושה את השינויים העיקריים זה הדיאנה, אסטרופם, דופסטון, אוטרוגסטן ומדבקות למניהם וזריקות).
לגבי הקול, הוא לא עושה קול של אישה.
כל אחד ואחת והקול שאלוהים נתן לה או לו. אם אתה לא מרוצה, אתה יכול לעשות פיתוח קול.
(אין תרופה שעושה קול נשי)
זה כבר תלוי בעצמך בלבד.
הפיתרון העיקרי הוא פיתוח קול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוקסינלית
אוהד14/12/2008שומעת ואים אני ימשיך בדיאנה לבד בלי אנדרוקור כי נושר לי השיער ממש שאני מיתמש באנדרוקור 50 אים אני ישתמש בדיאנה 35 בליבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להשתמש במשחת אזומד בהריוןלילך13/12/2008
השתמשתי במשחת האזומד לפני שניכנסתי להריון משחה מצוינת להבהרת כתמים בפנים. רציתי לדעת האם זה לא מסוכן להשתמש בזה גם בהריון מיכוון שזה מכיל אולי חומרים חזקים כגון הידרוקוינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ESOMED בהריון
ניצן פרימור13/12/2008לילך שלום
הסיכון בשימוש בתכשיר בזמן הריון נמוך אך קיים. מאחר ומדובר בשימוש לצרכי אסטטיקה בלבד ולא לטיפול בבעיה בריאותית, עדיף לעשות הפסקה ולא להשתמש בתכשיר בתקופת ההריון.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקוקסינליתאוהד13/12/2008
ואני לא רוצה להספיק לקחת תאנדרוקור לאחר התייעצות איתך :) אבל אני מפחד כבר שאחרי 3 ימים שלא לקחתי אותו ומחר יתחיל עוד פעם לקחת אותו יהיה לי בלאגן בגוף או איזה שיבוש :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהד כנס
קוקסינלית13/12/2008הקוקסינליות שאמרו לך שעושים הפסקות עם ההורמונים ואחר כך שוב לוקחים אותם (סליחה על המילה) אבל הם סתומות ומפגרות. אל תשמע להם! זה אסור! צריך לקחת את ההורמונים כל הזמן וכל יום. (עד שד"ר קרסיק יגיד אחרת). וכן הטסטוסטרון שלך עלה, אבל לא הרבה כי 3 ימים זה לא משמעותי. אין לך מה לפחד. והאנדרוקור יעזור לך גם אם הפסקת לקחת אותו 3ימים. אתה יכול להתחיל לקחת אותו מחר, עוד פעם, כמו בפעם הראשונה שד"ר קרסיק נתן לך אותו. ואין לך מה לפחד לא יהיה לך שום שיבוש, ושום בלאגן בגוף. (אתה יכול להתייחס לאנדרוקור כאילו קיבלת אותו מחדש, פעם ראשונה ואתה מתחיל טיפול איתו. אז אל תפחד). בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוקסינלית
אוהד13/12/2008תודה מאמי את לא יודעת כמה חשוב בישבילי כול התהליך הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף,)
קוקסינלית13/12/2008מאחלת לך המון בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקוקסינלית המאמי :)אוהד13/12/2008
שומעת כפרה אני לא לוקח תאנדרוקור כבר בערך 3 ימים את חושבת שעכשיו יהיו שיבושים או האיזון ההרמונלי הישתבש או שהטיפול לא יהיה יעיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס...
קוקסינלית13/12/2008אני מבינה שאתה לא לוקח את האנדרוקור כבר בערך 3 ימים. אני יכולה להגיד לך שלא יהיו שיבושים, חוץ מזה שהטסטוסטרון שוב פעם יעלה בחזרה בדם. ואז הטיפול לא יהיה יעיל כל כך. (ועדיף להפסיק את התרופה באישור של הרופא). לגבי האיזון ההורמונלי אני לא אומרת שהוא השתבש, אבל האנדרוקור הוא חלק חשוב מהתהליך כיוון שהוא משמיד את הטסטוסטרון. ואם לא תיקח אותו אז התהליך יהיה איטי יותר, וגם בהמשך אתה אמור לקבל תרופות אחרות כמו (אסטרופם) או לקבל הוספה במינון של הדיאנה ל-2 כדורים ביום במקום אחד ביחד עם האנדרוקור. וביחד עם האנדרוקור זה פועל יותר טוב. (כי האנדרוקור מפנה מקום בדם לחומרים הפעילים שנמצאים בדיאנה). וחוץ מזה עדיף שתאמר את כל זה לרופא (ד"ר קרסיק) תקבע פגישה מהר ככל האפשר, ותאמר לו שהאנדרוקור עושה לך תופעות לוואי קשות (נשירת שיער, וקול עבה). ואז לפי דעתי הוא ייתן לך מרשמים לאנדרוקור 10 מ"ג שיש בו פחות תופעות לוואי. או שגם תאמר לו שיחליף לך את האנדרוקור בפרוגסטרון, כיוון שהפרוגסטרון מדכא את הטסטוסטרון ביעילות מדהימה, ומאיץ את צמיחת השדיים. זהו :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוקסילנית
אוהד13/12/2008אני גם הבנתי שעושים הפסקה של ההורמונים לפחות חודש יש קוקסינליות שאמרו לי שעושים הפסקות עים ההורמונים ולאחר כמה זמן שוב לוקחים אותם או שכול הזמן וכול יום צריך לקחת אותם? ועוד דבר כאילו עכשיו הטסטסטורון שלי עלה עוד פעם ועכשיו כאילו אנדרוקור לא יעזור אים לא לקחתי אותו 3 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפרסונליזציהבחור12/12/2008
אני מעוניין לדעת האם כל תרופה פסיכיאטרית אני יכול לקחת עם רסקיו בך , אני לוקח seroquel וparoxetine ועוד תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבחור
ניצן פרימור12/12/2008אין בעיה לצרוך RESCUE REMEDY עם כל תכשיר אחר
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלנות..
רות30/04/2011אחרי כמה זמן של שימוש בדיאנה רואים שינוי במקרה של שיעור יתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי מיןאוהד12/12/2008
שלום רציתי שלום רב! רציתי לישאול כיצד התרופה אנדרוקור 50 משפיע על גבר שמטרתו היא שינוי מין? והאים זה הורמון גברי או נשי ומה ההשפעות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס
קוקסינלית12/12/2008אנדרוקור 50 מ"ג. זאת תרופה שמפחיתה את ייצור ההורמונים הזכריים (טסטוסטרון). ושלוקחים אותה המון זמן היא מבצעת סירוס כימי של כל ההורמון הזה. החומר שנמצא בתרופה הזאת נקרא ציפרוטרון אצטט, שזהו לא הורמון גברי ולא הורמון נשי. אלא חומר שמעביר הוראה למוח לא לייצר עוד טסטוסטרון. ההשפעות שלו, שלוקחים אותו תקופה ארוכה הם: הפחתה בשיעור, עקרות, חוסר זיקפה-לא תמיד! אלו הסימנים העיקריים. אבל כדי לשנות המין שלך (את המראה) אתה צריך לקבל אישור מפסיכיאטר ואז ללכת לאנדוקרינולוג, והאנדוקרינלוג ייתן לך טיפול הורמונלי כגון (גלולות, מדבקות, זריקות או ג"ל) (בנוסף לאנדרוקור) שבהם יש הורמונים נשיים שיעניקו לך את המראה הנשי. בהצלחה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוקסינלית :)
אוהד12/12/2008אני כבר לוקח אותם 3 וחצי חודשים כפרע אני דיברתי עים דייר דליה גילבוע בתל השומר וכבר קיבלתי הורמונים ליפני 3 חודשיים אנדרוקור 50 כדור אחד ביום ודיאנה 35 כדור אחד ביום את שתיהם אני לוקח בבוקר אחרי האוכל הבעיה היא שליפני שלקחתי תאנדרוקור הישתמשתי בדיאנה והפנים שלי ממש התחילו להישתנות לטובה ועזר לי הדיאנה 35 ואז האנדוקרינולוג שלי בתל השומר פרופסור קרסיק נתן לי תאנדרוקור 50 הכול כאילו חזר לקדמותו הכול שלי הישתנה העצמות בגוף לא נהיו צפופות אפילו השיער שלי בראש נושר והוא דליל מאז שהתחלתי להישתמש באנדרוקור 50 אני כבר ממש מתוסכל אני חושב להמשיך לקחת רק דיאנה 35
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנרוקור 50 מתחיל להשפיע אחרי
מנוסה19/02/2015שנתיים!!!! לא להתייאש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם בשנתיים האלה ...
מנוסה19/02/2015פתאום יש החמרה פתאום שיפור וכו. בסוף הכל (הקול) מסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי כנס
קוקסינלית12/12/2008אני מבינה שד"ר קרסיק נתן לך דיאנה כדור אחד ליום. ואחר כך הוא הוסיף לך אנדרוקור 50 MG ביום. חלק מהתופעות לוואי של האנדרוקור הוא שינוי הקול ליותר גברי. לגבי הצפיפות של העצמות אני לא מבינה בזה. ולגבי נשירת השיער מהראש לפי ההגיון האנדרוקור מחסל את הטסטוסטרון שבלעדיו יש נשירת שיער. (כיוון שאצל גברים הטסטוסטרון "מחזיק" את השערות שלא ינשרו, ואצל נשים האסטרוגן (הורמונים נשיים) מונעים נשירת שיער). אבל במקביל אתה מקבל דיאנה 35 שיש בה אתיניל אסטרדיול שזהו הורמון נשי שאמור להחליף את הטסטוסטרון שלך להורמון המין הנשי אסטרוגן ולמנוע נשירת שיער, לשנות את המראה ועוד.... אני לא רופאה אבל אני קודם כל ממליצה לך לא להפסיק לקחת את האנדרוקור בלי אישור מרופא. דבר שני אני מאוד ממליצה לך לקבוע פגישה עם ד"ר קרסיק (לעשות בדיקות דם) לספר לו את הכל. ולהגיד לו שאתה רוצה (אם אפשר בהתאם לבדיקות הדם שלך) להחליף את הדיאנה בתרופה אחרת או להוסיף למינון שלך עוד כדור דיאנה (2 כדורים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוקסינלית :)
אוהד12/12/2008אז מה עשיתי בזה בעצם עים הקול שלי ניהיה עוד יותר גברי מהאנדרוקור אני כול כך חשבתי שהאנדרוקור יעזור ומטרת הטיפול היא להפוך לאישה אז מה עשיתי בזה שבעצם לקחתי אנדרוקור והקול שלי הפך לעוד יותר גברי? המטרה היא להפוך לאישה עים קול נשי ועדין ולא לגברי
אוהד12/12/2008תישמעי אני מכיר אנשים שעברו תתהליך בלי האנדרוקור רק עם דיאנה 35 יש שחושבים שהאנדרוקור נחוץ להם מאוד ועוזר ויש שחושבים שלא לך למשל הוא עוזר מימה שאני יכול להבין ואני מאוד שמח בישבילך שאתה כבר אישה תלוי כל כול אחד ואחת ההשפעה היא שונה לאנדרוקור למשל לי התרופה הזאות לא עוזרת בתחילת התהליך עוד שהתחלתי לישתות רק דיאנה 35 ראיתי תוצאות והפנים שלי ישתנו היתעגלו בצורה מופלאה שאנשים כבר ברחוב התחילו לשיאול את בחור או בחורה וחלק אז כבר פנו אליי כאל בחורה השינויים היו משמעותיים כניראה שעשיתי טעות שלקחתי גם תאנדרוקור אין מה לעשות בחיים האלה צריכים לשלם על הטעות של הטבע שאלוהים ברא אותי בן גבר בכול מיקרה תודה לך על התושבות עזרת לי מאוד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף
קוקסינלית12/12/2008בכיף מאמי :) והכי חשוב תדווח לרופא את כל מה שרשמת לי פה. והוא כבר ידע מה לעשות. בהצלחה בהמשך:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהונכון
קוקסינלית12/12/2008יש אנשים שעשו את התהליך ללא אנדרוקור. הם עשו את התהליך עם פרוגסטרון (עוד הורמון מין נשי). אתה יכול לבקש מהרופא שלך ד"ר קרסיק שיחליף לך את האנדרוקור בפרוגסטרון כמו: (דופסטון ,אוטרוגסטן, זריקות כמו: דפו-פרוברה ויש עוד הרבה סוגים של תרופות שמכילות פרוגסטרון). כי הפרוגסטרון משמיד את הטסטוסטרון ביעילות מדהימה ומגדיל את השדיים בצורה טבעית. בכל מקרה תבקש מהרופא שלך שייתן לך פרוגסטרון במקום אנדרוקור. בהצלחה.
אוהד12/12/2008תודה מאמי :) ושנה טובה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן בערך רואים תוצאות של דיאנה
גליה החדשה18/07/2010התחלתי לקחת דיאנה לפניי שבוע
כמה זמן בערך רואים תוצאות
אשמח אם מישהו יענה לי
דרך אגב אחלה פורום
יום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות דיאנה +אנדרוקור
אלינה28/02/2009שלום רב! אני רציתי בבקשה לדעת אני לוקחת גלולות דיאנה בשילוב עים אנדרוקור את שתיהם ביחד בבוקר מהאנדרוקור התייאשתי אני חושבת להפסיק רק אני פוחדת שהשיעור יחזור האים אני יכולה להפסיק לקחת אנדרוקור ובימקומו לקחת שתי גלולות דיאנה האים זה יעזור לשיעור שתי גלולות דיאנה בימקום אנדרוקור ויש לציין גם שהתרופה אנדרוקור שינתה לי תקול לגברי ואני לא הבנתי למה כי זאות תרופה שאמורה ולהוריד תסטסטורון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ.
אילן ללבניקוב19/07/2010אלינה שלום רב,
לגבי שינוי מינון או שינוי בתרופה יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי מין - תגובה
טלי אנגור01/05/2011התרופה נוגדת את פעילות ההורמון הגברי- טסטוסטרון. מיועדת לטיפול הורמונלי אנטי-אנדרוגני ולדיכוי דחף מיני בלתי נשלט בגברים(50-100 מ"ג) ובסימני אנדרוגיניזציה בנשים (10מ"ג).
בברכה, מגר' טלי אנגור,
יועצת תרופתית, רוקחת מורשה, מומחית לכימיה תרופתית ונטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת וורטנררני11/12/2008
שלום האם ניתן להשתמש במשחת וורטנר להסרת יבלות וירליות מאבר המין של גבר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Wartner
ניצן פרימור11/12/2008השימוש לקונדילומות לא מומלץ ע"י היצרן ואין זו התוויה מאושרת אולם, מניסיון עם מטופלים הוורטנר יעיל ומאחר ומדובר בטיפול עצמי ודיסקרטי, הדבר מונע מבוכה אצל רופא עור.
יש להשתמש בעדינות רבה בדיוק לפי ההוראות ובמרווחים של 10 ימים לפחות בין הטיפול.
וורטנר לא מיובא לארץ כרגע אך ניתן להשיגו בחו"ל. בקרוב יוצג בארץ תכשיר יעיל ונוח יותר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהףףףףףףףףףףףףףףף
לין04/08/2009שלום
אפשר להישתמש ב wartner או בwart freezer בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWART FREEZER בהריון
ניצן פרימור05/08/2009אין שום בעיה בהריון.
מדובר בטיפול מקומי ושטחי, החומר הפעיל הנו גז אינרטי שאינו נספג אלא מתנדף...
בהצלחה
ניצן פרימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב שלס10/12/2008
קלציום וויטמין די+טמוקסיפן-האם שילוב זה תקין?או שעדיף במרווחי שעות??תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלציום
אילן ללבניקוב10/12/2008שלום רב,
למיטב ידיעתי אין כל אינטראקציה בין התרופה לסידן ולויטמין D,
שבוע טוב ובריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוקינוןנעמה09/12/2008
הבנתי שבארץ לא ניתן להשיג הידרוקינון בכדורים או בהזרקות אלא רק במישחות. ומישחות לא עוזרות לי כלל ואני כבר נואשת ע"כ רציתי לדעת אם אקח משחת הידרוקינון ואדלל במעט מים ואשתה האם זה מסוכן? רעיל? למה זה עשוי לגרום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהירות!
אילן ללבניקוב10/12/2008נעמה שלום ותודה על שאלתך,
ראשית כל, לא כדאי לנסות להכין בבית אף הכנה שיש להכינה בבית המרקחת, שכן דרוש ידע רב ונסיון בתרופות ולשם כך לומדים שנים רבות את מקצוע הרוקחות.
שנית, אסור בשום פנים ואופן לשתות משחה כלשהיא, שכן המשחה עשויה להיות רעילה ולגרום לתופעות לוואי בלתי רצויות.
הייתי ממליץ לך לפנות לרוקח/רופא שיתאים לך תרופה הבטוחה לשימוש, שכן יש לדעת איך להשתמש נכון בתרופות בכדי למנוע נזק.
שבוע טוב ובריא.
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)