מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריספרדל וסרוקסטאורה28/10/2008
האם מותר לשלב בין ריספרדל וסרוקסט , אם לא אלו תופעות לוואי עלולות להיגרם או אלו תסמינים( מאוד , מאוד חשוב שאני אקבל תשובה על זה) בנוסף אם נותנים לאדם שאינו סובל מסכיזופרניה אך סובל מדיכאון תגובתי( כתוצאה מהתעללות ) ריספרדל , מאלו תופעות הוא עלול לסבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקסט וריספרידל
ניצן פרימור01/11/2008נדיה שלום
תופעות לוואי הן תגובה אינדיבידואלית לשימוש בתרופה ושונות מאדם לאדם. תופעות הלוואי מצויינות בעלונים לצרכן המצורפים לתכשיר. כשמדובר בתכשירים נוגדי דיכאון אין ברירה אלא לנסותם תוך עליה מדורגת במינון עד להשגת הטבה.במידה ומתפתחות תופעות לוואי יש לפנות לפסיכיאטר המטפל.
בהצלחה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שילוב של תרופות יכול
אורה03/11/2008להגביר את תופעות הלוואי שלהם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב של תרופות
ניצן פרימור03/11/2008נדיה
בהחלט כן, בד"כ אפשרויות אלו מתוארות בעלון לצרכן שבתוך אריזת התרופה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוזרראלירן28/10/2008
שלום, האם תוסף תזונה הכולל, בין השאר, עוזרר - מתאים למטופלי יל"ד? האם הרכיב הנ"ל משפיע על הלחץ דם (מעלה או מוריד אותו)? הוא כלול בתוסף הנקרא פרוטקור. אודה על תשובתך. אלירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לעוזרר!
ניצן פרימור29/10/2008אלירן
הרכיב הוסר מרשימת הצמחים המותרים ע"י משרד הבריאות , יש היום שלל תרופןת מעולות לטיפול ביל"ד. חבל לגרום נזק עם תכשירים שלא נחקרו.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לפתוח כמוסת דלאסין Cאור27/10/2008
הבנתי שצריך לבלוע את הכמוסה עם כוס מלאה מים מחשש ליצירת כיבים בושט. מצד שני הרופא אמר לי שאפשר לפתוח את הכמוסה אם קשה לי לבלוע. אז אפשר לפתוח את הכמוסה ולשתות את תכולתה (בלי העטיפה) או לא? אני חוששת ליטול את התרופה אבל מצד שני חייבת. מה עושים? יש את זה בסירופ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Dalacin
ניצן פרימור27/10/2008ניתן לפתוח את הדלצין אך אכן יש להזהר מתופעות לוואי של חומציות יתר ולכן יש לשתות מיים (ולא מיץ או משקה מוגז חומציים).
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוביםיונתן26/10/2008
רציתי לדעת האם יש ניגוד כלשהו בין הפורמולה- jade screen לבין התרופות סימבלטה ואלטרולט. אני לוקח פורמולה זו 3 ימים ופתאום אני סובל מכאבים חזקים בבטן העליונה. אודה לכם על כל עזרה. נ.ב: הצמחים בפורמולה הם: אסטרגלוס, אטרקטילודס, סילר. תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ניצן פרימור26/10/2008אבי שלום
אינני מכיר את הפורמולה. מציע לך לנסות ע"י הפסקה ולראות באם התופעה תיעלם. ככלל יש להזהר מנטילת תכשירים לא מוכרים הניתנים ע"י ידעונים למיניהם, כאשר נוטלים תכשירים נוגדי דיכאון למיניהם. איזון רמות הסרוטונין ע"י התרופות שקיבלת עדין ומדוייק אך עשוי להשתבש ולגרום לתופעות לוואי לא נעימות ע"י שילובים מסוג זה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי מקרודנטין למניעהשואנה26/10/2008
שלום! אני לוקחת מקרודנטין 100 מ"ג כל לילה למניעת דלקת בשתן... קרה ששכחתי כבר פעמיים לקחת... האם זה יכול להשפיע? או לגרום תופעות למיניהן? בנוסף אני בסופ"ש בשישי שותה אלכוהול וחוזרת מבילוי לפנות בוקר...מתי עליי לשתות את התרופה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרודנטין
ניצן פרימור26/10/2008שואבה שלום
מקרה שכחה תופעה נפוצה ובמקרה שלך הסיכון לא גדול. לגבי אלכוהול, ייתכן שכדאי להעביר את שעת נטילת התכשיר לבוקר. האלכוהול פוגם בספיגה .
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שואנה26/10/2008להעביר לבוקר רק בימים שבלילה אני שותה אלכוהול? ז"א שדיוק כל יום שתיית הכדור באותה שעה לא כל כך משנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו ששכחתי
שואנה26/10/2008אם אני שוכחת לקחת את כדור זה לא פוגם ביכולת המניעה שלו או עלול לגרום לתופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות.
אילן ללבניקוב06/11/2008כמובן שאם לא תקחי את הכדור הוא לא יעבוד ולא ימנע את הדלקות, אין תופעות לוואי אם לא לוקחים את התרופה, פרט לכך שהוא לא יפעל, אני ממליץ לעבור לצמחי מרפא לטיפול בדלקות דרכי השתן ללא כל תופעות לוואי,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת תרופות.
אילן ללבניקוב06/11/2008שואנה שלום,
זמן נטילת התרופה לא משנה, מה שחשוב שאין לקחת אותה ביחד עם אלכוהול(יש להפריד מספר שעות ביניהם), ואם תקחי בכל יום באותה השעה לא תשכחי לקחת אותה.
הייתי ממליץ לך לנסות לעבור לאנטיביוטיקה טבעית למניעת דלקות בדרכי השתן בשם אוניה דה גאטו, זהו צמח מצויין למניעה ולטיפול בדלקות כגון סינוסיטיס,ברונכיטיס ודלקות בדרכי השתן בפרט.
יש לקחת 20 טיפות ביום למניעה, ולטיפול לוקחים שלוש פעמים ביום.
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשתמר24/10/2008
סובלת כמה חודשים מכאבי ראש חזקים. האם אפשר לשלב איזושהי תרופה למיגרנה עם הרמוטיב שאותו אני נוטלת כבר כמה חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר
ניצן פרימור26/10/2008תמר שלום
עלייך לערוך בירור לסיבת כאב הראש. במידה ומדובר אכן במיגרנה, ניתן לשלב תכשיר מתאים
(אגב, יש לבדוק באם כאבי הראש אינם תופעת לוואי של REMOTIVE )
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדוקטילסופי24/10/2008
שלום רב. אני בת 42 ושנים אחרונות יש לי משקל יתר שקשה לי מאד להוריד.הרופאה שלי נתנה לי סיוע תרופתי בעזרת רדוקטיל ללא שום בדיקות מקדימות כלשהין,שאלתי היא: מהם גורמי הסיכון בשימוש בכדור? ובמידה וישנה בעייה במערכת העיכול כגון המצאות החיידק הליקובקטר האם השימוש מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחתי רדוקטיל כפול מהמותר 5חודשים
שאול01/10/2012לקחתי שני כדורים של רדוקטיל15 ביום, כי כדור אחד היה בשביל אישתי, שנתנה לי אותו במתנה....ירדתי במשך 5חודשים מ-130קג ל-80קג.(גובה 180)...לא היה לי תאבון ביכלל, אבל אפילו מצב-רוחי לא היתקלקל...כשהיגעתי ל-80קג, הוציאו את הכדור הזה מחוץ לחוק, למרות שה-FDA מאשר אותו...ההבדל בין ה-FDA למישרד הבריאות שלנו הוא, שאת ה-FDA אי-אפשר לשחד ופקידים בכירים במישרד הבריאות של מדינת היהודים, אפשר לשחד לצערינו, בדומה לסיפור הסלולאר, או המכוניות ששיכות לאדם אחד, או עוד הרבה דברים שמנוהלים במדינתינו על-ידי טייקונים ולא על-ידי העם...פשוט בישראל החברות שעושות מיליארדים ממכירת אבקות-הרזייה-חסרות-תועלת, ידעו היטב שהן הולכות ליפשוט את הרגל ביגלל הרדוקטיל והן היצליחו לשחד כניראה פקידים בכירים במישרד הבריאות, אבל את ה-FDA שכול העולם סומך עליו, אי-אפשר לשחד ולכן שם הרדוקטיל חוקי עם אזהרות לאנשים עם בעיות-לב....אני מחפש את כדור הקסם הזה בנרות, כי מאז שהחליטו כאן שהוא מסוכן לכיסים של אותן חברות-אבקות, עליתי במשך שנה שוב מ-80קג ל-120קג....מישהו יכול לעזור לי להשיג את כדור-הקסם הזה?...אני אהיה נדיב איתו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירדתי מ-130קג ל-80קג
שאול01/10/2012אני מבקש ממנהלי הפורום הזה, לא ליפגוע בהודעה הבוטה שלי, משום שהעם הזה צריך לדעת איפה הוא חי....לא להיות פחדנים בבקשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהReductil
ניצן פרימור26/10/2008סופי שלום
התכשיר פועל דרך המוח ולא מערכת העיכול כך שאין התוויית נגד. עיקר תופעות הלוואי מתייחסות לעליה בלחץ הדם וזאת יש לנטר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדללי דםאור23/10/2008
בעבר, באחד ההריונות שלי, סבלתי מדלקות ורידים והיה חשש לטרומבוזות. לכן אני נוטלת תוספים לדילול הדם. וזה סדר נטילת התרופות ביום: בבוקר אני נוטלת אטאקנד+ להורדת לחץ דם. כמו כן- אומגה 3 מרוכז. בערב- סימבסטין 40 מ"ג, קו אנזים Q10 במינון של 60 מ"ג 2X,ואספירין 100. שאלתי היא אם אין כאן יותר מדי מדללי דם? האם עלי לוותר על אחד מהם, ואם כן- על איזה? ושאלה נוספת: האם מדללי הדם הנ"ל אינם משפיעים לרעה על לחץ הדם שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדללי דם
ניצן פרימור23/10/2008אור שלום
אין יותר מידי מדללי דם, השילוב מצויין שכן כל תכשיר עובד במנגנון שונה לחלוטין ולכולם השפעה טובה הן על דלקת הורידים והן על רגולצית השומנים.
כול טוב
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא תגובתכם המהירה: ברזל ופלאקוונילחסוי22/10/2008
שלום רב. אני בהריון. שבוע 17. אמורה להתחיל לקחת השבוע ברזל (פריפול) כיון שיש לי דלקת פרקים אני נוטלת כל יומייםכדור בשם פלאקווניל (באישור היעוץ הטרטולוגי ובחוו"ד של ריאומטולוג). בעלון המצורף לצרכן מצויין(כמו תמיד) ש:"...אם הנך נוטלת תרופה נוספת...עליך לדווח לרופא כדי למנוע סיכונים...או אי יעילות הנובעים מתגובות בין תרופתיות...." האם אני יכולה לקחת את הברזל? אודה על תשובה מהירה. ת ו ד ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
ניצן פרימור22/10/2008נטילת תכשיר ברזל בנוסף לפלקווניל מקובלת.
מבחינת נטילת השילוב בזמן הריון - אין דיווחים על נזק אפשרי לעובר .
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בעקבות נורמלולשוש21/10/2008
הכדורים שאני לוקחת ביום-יום : נורמלול (להורדת הדופק), דיואבן , אומפרדקס, גלוקורייט, אספירין ובערב פרבליפ 20 ופעם בשבוע פוסאלן. הרופאה נתנה לי את איקאפרס 240 לפי מה שאני מבינה אסור לקחת עבור מי שנוטל אספירין (עבור נסיגת חניכיים). רופאת עור אמרה לי לא לקחת שום דבר ממשפחת החוסמי-בטא. מה המלצתכם לתרופה עבור הורדת הדופק וע"י כך למנוע נשירת שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשוש
ניצן פרימור21/10/2008שאלתך לא לגמרי ברורה (מה הקשר לנסיגת חניכיים?) בכל אופן מההתרשמות משאלתך, עשי כמצוות הרופא הפנימי, הנשירה לא בטוח שנגרמת מהנורמלול.
לגבי הנשירה נסי להוסיף לתזונתך סידן בכדורים רצוי 2 ביום (דברי על כך עם הרופאה המטפלת שרושמת פוסאלן) לנטילה כל בוקר. כמו כן מומלץ ליטול כדורי אבץ (זינקול) בצהריים ומגנזיום (אנטי-לג-קרמפס) בלילה לפני השינה. כל התכשירים הם תוספי תזונה פשוטים וזולים המצויים בכל קופות החולים ושישפיעו לטובה על בריאותך ונראה שאת נמצאת בחסר שלהם ולכן נגרמת הנשירה.
באם את סובלת מנסיגת חניכיים ומרגישות חום קור בשיניים - רכשי משחת שיניים בשם VICCO. צחצוח יום יומי יעלים את התופעה ממש בשימוש הראשון.
אני לרשותך בכל שאלה
חג שמח
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי שומן גבוהים בדםשלומי18/10/2008
שלום, אני סובל לא מעט שנים מאחוזי שומן גבוהים בדם (וגם סוכרים, אבל זה כבר סיפור אחר). שאלתי היא האם שימוש באקומפליה יעיל במאמץ כנגד התופעה? אני שומר על אורח חיים ספורטיבי ככל האפשר ומשתדל לאכול נכון, אך לא מרוצה מהתוצאות, ובגילי כבר מותר להעזר בתרופות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים בדם
ניצן פרימור19/10/2008שלומי שלום
אקומפליה מיועדת להפחתת משקל ועל פי המחקרים שנערכו עליה בידי היצרנית, Sanofi-Aventis, היא גורמת לירידה ב- LDL, ה כולסטרול הרע, מאזנת את רמות הסוכר בדם ומפחיתה תהליכים טרשתיים בכלי הדם.
יחד עם זאת, אין מדובר בתחליף לסטטינים או תכשירים לטיפול בסכרת ולכן יש לנהוג בזהירות ותחת מעקב רפואי.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשימוש בתרופה
משה23/10/2008שלום, לפי התשובה אני מבין שהאקומפליה מותרת לשימוש גם לחולי סכרת? ובנוסף, האם חייבים לשלב ספורט כשלוקחים אותה או שאפשר להסתמך עליה בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקומפליה.
אילן ללבניקוב06/11/2008משה שלום,
אקומפליה הייתה הראשונה מתוך קבוצה חדשה של תרופות הקרויות "חוסמי CB1" החוסמת קולטנים מסויימים המביאים להפחתת רמות השומנים בדם, שיפור הרגישות לאינסולין, העלאת הכולסטרול הטוב, הפחתת היקף המותניים והפחתה במשקל.
אולם הרשות הרפואית האירופאית הורתה על הורדת התרופה מהמדפים. הסיבה: מחקרים שהראו שהסיכונים הכרוכים בשימוש בתרופה אקומפליה גבוהים מיתרונותיה, משום שהיא מכפילה את הסיכון להפרעות פסיכיאטריות בקרב המטופלים הנוטלים אותה, בהשוואה למטופלים שקיבלו תרופת פלצבו (ללא חומר פעיל).
אי לכך, הייתי ממליץ לך לנסות לשלב רפואה טבעית בטיפול, ישנם צמחי מרפא מצויינים למטרה שלך, כמובן תוך שילוב של פעילות גופנית ותזונה נכונה וללא כל תופעות לוואי,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבת נהדרת,
אילן.
03-5286740* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מותר לקחת עם אלטרוקסין?אביבה18/10/2008
אני לוקחת אלטרוקסין 50 מק"ג האם מותר לי לקחת ליפוטרופיק של סולגאר שמכיל ל-מתיונין,אינוזיטול,כולין ונתרן וכן האם מותר לי לקחת אומגה 3?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביבה שלום
ניצן פרימור18/10/2008אין תגובות בין תרופתיות אלטרוקסין עם התוספים שציינת
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה בשם מוקוליטאסתי18/10/2008
שלום אילן אני מקבלת מוקולית+ זטו ביגלל ברונכיט מאז שאני לוקחת מוקוליט אני התחלתי קצת להשתעל האים זה כך משתחררת הלחה איך הלכה עוברת בעצם תודה אסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Mucolyt
ניצן פרימור18/10/2008אסתי שלום
מדובר במהלך רגיל של הטיפול. המוקוליט מרכך את הליחה וע"י השיעול הליחה מסולקת מהגוף.
לבריאות
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהטלי14/10/2008
שלום רב אני סובלת מפטריה וגינלית הרבה זמו. ניתנו לי תרופות שונות וזה לא עזר. 1.האם שימוש בשתי התרופות TEVADERM וDAKTACORT באותו יום (בשל אילוץ - אחת מהם הסתיימה) יכול לגרום נזק כלשהו. 2. האם זה בעייתי למרוח יותר מפעם - פעמיים ביום. הפטריה מגרדת מאד ואני במצוקה. 3. האם כדאי למרוח משחה נוספת או יש משהו אחר שיכול להרגיע מבלי שיזיק. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
ניצן פרימור14/10/2008טלי שלום
אין נזק בערבוב המשחות ייתכן אפילו שזה יתרון (בלבל את האויב...).
קיימים היום תכשירים אורליים (בנטילה דרך הפה) שבמינון חד פעמי יפתרו לך את הבעייה וללא תופעות לוואי.
שאלי את הגניקולוג...
מועדים לשמחה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי לליפיטורליאור10/10/2008
שלום, ברצוני האם תרופת ליפיטור עלולה לפגוע בתפקוד המיני. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Lipitor
ניצן פרימור10/10/2008ליאור
ממש לא!
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)