מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפראמיל והפרעה בתפקוד המיניליאת15/01/2009
שלום רב ! אני נוטלת מזה כ- 3 חודשים ציפראמיל במינון של 40 מ"ג בכל יום. היות והכדור גורם לחוסר חשק מיני, שמעתי על אפשרות של הפסקת טיפול יומיים לפני קיום יחסי מין. האם זה אפשרי עם הציפראמיל ??? אשמח לתגובה. ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ניצן פרימור16/01/2009ליאת שלום
לגבי ציפרמיל, לא מומלץ לשחק עם המינונים.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוב תרופותגיל13/01/2009
שלום, אני בן 45. סובל מפיברומיאלגיה קשה מזה כ-7 שנים. עד כה טופלתי באלטרול 75 לטיפול בכאבים וכן בבונדורמין להפרעות שינה. הטיפול היה מוצלח והקל עלי ביותר. בשנה האחרונה חלה ירידה בהשפעת התרופות. במעבדת שינה נמצא כי אני סובל מ-RLS, תסמונת רגליים לא שקטות וכן אני סובל מנימול (כנראה כסימפטום של פיברומיאלגיה). הומלץ להפסיק את הטיפול התרופתי ולנסות לעבור לליריקה. לאחר ביקור אצל רופא נוירולוג הוא החליט להחליף את הטיפול. התחלתי ליטול Clonex 0.5 לפני השינה במקום בונדורמין והתחלתי להוריד את הטיפול באלטרול. הרופא הציע שבבדיקה הבאה יחליט אם יש צורך בטיפול דופמינרגי (רקיפ או סיפרול) לבד או בשילוב עם טיפול גבארגי (גבפנטין) כנסיון לטיפול ב-RLS. ברצוני לדעת: א. האם אני יכול ליטול בנוסף לקלונקס גם בונדורמין לפני השינה, עד הביקור אצל הרופא בעוד למעלה מחודש. מאחר ואני לא מצליח לישון מעבר לשעתיים בלילה ומתקשה מאוד לתפקד. ב. הייתי רוצה לדעת למה מיועדים וכיצד פועלים הטיפולים שהציע לי הרופא ליטול בהמשך. ג. האם יש לכם הצעה אותה אני יכול להעלות בפני הרופא כאפשרות נוספת. מצטער על אורך ההודעה. אני חש קושי רב ואשמח אם אוכל להעזר בכם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RSL
ניצן פרימור16/01/2009גיל שלום
תוכל להשתמש ב- BONDORMIN בנוסף ל CLONEX.
לגבי RSL, לדעתי התכשירים המוצעים לא יסייעו.
התופעה מוכרת אך סיבתה אינה ידועה ולכן גם שימוש בתכשירים "כבדים" אלו הוא בגדר ניסוי ותהייה.
ממליץ לך לנסות תוסף תזונה הנקרא ANTI LEG CRAMPS.
התכשיר מכיל מגנזיום שעל פי הספרות הרפואית עשוי לסיע ל- RSL, בנוסף יש לחומר שבכמוסה תכונות מרגיעות.
המינון, כמוסה בלילה לפני השינה.
מדיווחים שקיבלתי ממשתמשים , התכשיר מקל על RSL ואשמח באם תדווח גם אתה על התוצאות בפורום זה
בברכה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחגי13/01/2009
האם תרופות אנטיהסטמיניות פוגעות בתפקוד הכליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטי היסטמין וכליות
ניצן פרימור16/01/2009חגי שלום
קימים תכשירים בעלי השפעה על תפקוד הכליות אך עם הפסקת השימוש בהם ההשפעה נפסקת. במידה וקים פוטנציאל נזק לתכשיר מסוים , הדבר מצוין בעלון לצרכן (בד"כ בצורת איסור ללוקים באי ספיקת כליות).
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי כבד והריון - דחוף !!רונה13/01/2009
שלום, X סובלת ממחלות שונות ונדירות שתוקפות אותה מדי מס\' חודשים. כעת בתחילת הריון וסובלת ממחלת השימוטו. ומקבלת קורטיזון ואנטי-היסטמין. בילדותה, קיבלה כמות מאסיבית של אנטיביוטיקה עקב חיידק טורף. ומאז כל פעם שוב מטופלת באנטיביוטיקה או סטרואידים. האם מומלץ לבצע ניקוי כבד, כעת בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונה
ניצן פרימור16/01/2009אין מושג כזה ניקוי כבד ברפואה הקונבנציונלית. לדעתי עדיף לעבור את ההריון בשלום ולאחריו לשקול שוב.
בהצלחה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותיערה13/01/2009
האם יש בעיה לשלב טיפול תרופתי ברואקיוטן ובסרזט ואם כן מה היא? ומה הסיכון בלקיחת תרופות אלו במצב של כולסטרול גבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטראקציות בין תרופתיות.
אילן ללבניקוב18/01/2009יערה שלום רב,
אני תמיד ממליץ אם ניתן (ולרוב זה אכן ניתן), לנסות מוצרים טבעיים לטיפול בבעיות הנפוצות תוך ייעוץ רוקחי/נטורופטי מתאים.
התרופה רואקוטן הינה תרופה חזקה למדי הגורמת לתופעות לוואי ולכן כדאי ראשית לנסות טיפול נטורופטי, תמיד אפשר להשתמש בתרופה במקרה שהטיפול הטבעי לא עוזר.
את הרואקוטן המכילה את החומר הפעיל איזוטראטינוין, לא מומלץ לקחת עם התרופות הבאות:
1.אנטיביוטיקה מסוג טטראציקלין, דוקסיציקלין, מינוציקלין עלולה להגביר את הסיכון של לחץ בגולגולת המוביל לכאבי ראש, בחילה והקאה.
תכשירים המייבשים את העור : תכשירים קוסמטיים וסבונים רפואיים וכן תכשירים לטיפול בפצעי בגרות מגבירים את הסבירות ליובש וגירוי בעור, כאשר משתמשים בהם יחד עם איזוטרטינואין.
ויטמין A : תוספות של ויטאמין זה מגבירות את הסיכון של תופעות לוואי מאיזוטרטינואין.
את הסרזט לא מומלץ לקחת עם התרופות הבאות:
היפריקום, ריפאמפיצין ותרופות אנטיאפילפטיות כגון: פנובארביטאל, קארבאמאזפין : מזרזות את פירוק דזוגסטרל וכתוצאה הפחתת השפעתו.
תרופות נוגדות פטריות ממשפחת הazole- כגון: איטראקונאזול, קטוקונאזול, מעכבי פרוטאז-לטיפול באיידס כגון: ריטונאביר : מעכבות את פירוק דזוגסטרל וכתוצאה השפעתו גוברת וחשש מוגבר לתופעות לוואי.
לאמוטריג'ין : יעילותו פוחתת במתן משולב עם דזוגסטרל.
נוגדי סוכרת : ההשפעה ההיפוגליקמית של תרופות נוגדות סוכרת פוחתת בשילוב עם דזוגסטרל. יש לנטר בקפידה את רמת הגלוקוז בדם.
אין סכנה לשלב בין הרואקוטן לסרזט, אולם יש להזהר במצב של כולסטרול גבוה ובעיות בתפקוד הכבד, ויש להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש ברואקוטן.
שבוע נפלא,
מג"ר אילן ללבניקוב - ייעוץ רוקחי ונטורופטי
0528077713
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופות ותוספיםלינה13/01/2009
שלום בהוראת רופא אני לוקחת קבוע : ליפיטור 20 , אלטרוקסין , קרטיה ואופטיסייף(בגלל ניוון רשתית).וויטמין D (בשל מחסור) לאחרונה התחלתי לקחת על דעת עצמי גם q10 - מה ההשלכות. מתי הכי כדאי לקחת.תוכל לעשות לי קצת סדר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללינה
ניצן פרימור13/01/2009לינה שלום
ה-Q10 מומלץ לנוטלים LIPITOR וככלל השפעתו אמורה להיות חיובית. לגבי סדר נטילה, את ה- LIPITOR יש ליטול בלילה לפני השינה. כל יתר התכשירים בבוקר עם האוכל.
לבריאות
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפיטור ופראווהסטטין
אבי13/01/2009רוקח נכבד, האם פראווהסטטין הוא סוג של ליפיטור? ואם לאו, האם קיו 10 מומלץ גובטוח גם למי שמקבל פראווהסטטין? אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפיטור
אילן ללבניקוב18/01/2009אבי שלום,
הליפיטור (אטורבסטאטין), הוא מאותה המשפחה של הליפידל (הפרואסטאטין).
מומלץ לשלב את הקיו 10 עם תרופות ממשפחה זו(סטאטינים) לשמירה על פעילות לב תקינה ואנרגיה בגוף.
שבוע נפלא ובריא.
מג"ר אילן ללבניקוב.
ייעוץ רוקחי/נטורופטי
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופתיאור11/01/2009
שלום לרוקח,ברצוני לבדוק האם אפשר לשלב בין התרופה ללא מירשם RELAXINE (לשינה והרגעה) יחד עם נטילת כדורים קולדקס אותם אני לוקח 3 פעמים ביום בתקופות של צינון קשה? לכמה זמן אפשר לקחת את הרקלסין רצוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
ניצן פרימור11/01/2009אין הגבלות בשימוש, מדובר בתכשיר טבעי ותיק ובטוח יחסית. הזהר בנהיגה משום שהקוקטייל מרדים...!
לבריאות
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפנודורםאיל11/01/2009
מחפש עבור אימי (ברשותה מרשם) , תרופת היפנודורם. משהו יכול לסייע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפנודורם
ניצן פרימור11/01/2009התכשיר חסר בטבע, יסופק באמצע פברואר. עד אז יש לבקש מהרופא תחליף (נומבון למשל).
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת כליות והתרופות ה"ביולוגיות"מלכה10/01/2009
הבנתי שישנה קבוצה של תרופות המכונות "ביולוגיות", שחלקן אף הגיעו לארץ. האם יש ביניהן תרופה המתאימה למחלת כליות ? במיוחד לקשישים. תודה. מלכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למלכה
ניצן פרימור10/01/2009התשובה חיובית. עלייך לפנות למומחה כליות. חלק מהתכשירים כלול בסל התרופות.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערבוביה של תרופותהבן הדואג10/01/2009
שלום, אימא שלי אישה בת 68 נוטלת מספר רב של תרופות מדי יום כדורים מסוגים שונים כגון נוגדי דיכאון, כאבים למינהם,תרופות לבעיות עיכול וכדורים לשינה. הכדורים ניתנו כמובן ע"י רופאים שונים ואינני בטוח שיש ביקורת אחת של רופא ספציפי שנתן את דעתו על שלל הכדורים שהיא נוטלת מדי יום ועל האפשרות שבעצם (אולי) ישנם כפילויות או הפרעות של הכדורים השונים. האם קיים רופא שאליו תוכל ללכת ולקבל יעוץ קונקרטי לגבי הנושא ? מישהו שיוכל לכוון אותה ואולי אף לצמצם לה את מספר הכדורים ללא פגיעה בבריאותה. אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבן הדואג
ניצן פרימור10/01/2009בבית החולים אסף הרופא, פועלת מחלקה לייעוץ לנוטלים תרופות רבות. השירות כרוך בתשלום.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדוקטיל ואשכוליתשיר09/01/2009
התחלתי ליטול רדוקטיל, וכדי להתחזק אני אוכלת פרי הדר. הבנתי שאשכולית לפעמים משפיעה על תרופות, לכן אני רוצה לברר האם יש בעיה בשילוב של רדוקטיל ואשכולית. מה מומלץ כדי להפחית בבעית נדודי השינה. אני לוקחת את התרופה מוקדם יחסית כשאני מתעוררת לרוב שש. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
אילן ללבניקוב09/01/2009שיר שלום,
אין כל מניעה לקחת את התרופה הנ"ל עם מיץ אשכוליות.
לפתרון בעיית השינה באופו טבעי אני ממליץ לך על פורמולה צמחית המכילה:פסיפלורה,מליסה,הומולוס וסקוטלריה בצורה של טיפות או כמוסות. זוהי פורמולה להרגעה ולשינה טבעית,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה להורדת כלורסטרולענת08/01/2009
ערב טוב. אני בסביבות גיל ה-50. אני בקופ"ח כללית. אני תרופה הכי טובה שקיימת היום להורדת כלורסטרול. שלא גורמת לכאבי שרירים. קיבלתי סימבסטטין ופרבסטטין- ושניהם גרמו לי לכאבי תופת בשרירי הרגליים. שמעתי על ליפידור, האם אינו גורם לכאבים או יש כדור יותר טוב שהוא מוריד באופן דרסטי ואינו גורם לתופעות לוואי???? . גילו אצלי מחסור בויטמין D25-OH- 41.0. מה גורם לירידה משמעותית?מה התופעות לוואי? רופא המשפחה אמר שאקח 5 טיפות עם לחם- מה דעתך ותודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול וצמחי מרפא.
אילן ללבניקוב09/01/2009נטע שלום,
כפי שציינת בהרבה מטופלים רואים את תופעות הלוואי של התרופות לכולסטרול(כאבי שרירים וחולשה), וזה נובע מכך שהתרופות פוגעות ביכולת הכבד לייצר את האנזים Q 10, החשוב ביותר לאספקת אנרגיה לשריר הלב ולשרירי הגוף בכלל. לכן, חשוב להשלים אנזים זה מבחוץ על ידי כמוסות של 60 מ"ג במינון של כמוסה פעמיים ביום במקרה שלא נוטלים תרופות אחרות כמו אספירין או מדללי דם אחרים. במקרה כזה יש להתייעץ עם מומחה לצמחי מרפא לפני השימוש.
הטיפול הנטורופתי בכולסטרול מתמקד בכמה מישורים:
1. תזונה – במסגרת הטיפול מותאמת למטופל תזונה דלת שומן רווי ועשירה במזון תומך כבד. השינוי התזונתי הכרחי לטיפול בכבד השומני ובבעיות הנלוות אליו.
2. פעילות גופנית – מחקרים רבים מראים כי לפעילות גופנית השפעה מיטיבה עם תפקוד הכבד וירידה בכולסטרול. בנוסף, במידה ויש בעיה מטבולית אחרת, פעילות גופנית היא קריטית, לדוגמא, לשמירה על משקל תקין ועל רמות סוכר מאוזנות.
3. צמחי מרפא – ישנם צמחי מרפא המאזנים את תפקוד הכבד ועוזרים לניקוי הכבד. פורמולת צמחי מרפא מותאמת אישית לכל מטופל
4. תוספי תזונה – ישנם תוספי תזונה בעלי פעילות ליפוטרופית המקטינה ומאזנת את רמת השומנים בתאי הכבד, כגון: כמוסות שמן פשתן, לציטין ועוד.
שבת נהדרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד- עזרה דחוףאריק07/01/2009
שלום רב אני בן 68, לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח מעקפים לאחר צינטורים שכללו תומכן עם תרופה ולפני כשבוע עברתי שוב צינטור שכלל תומכן עם תרופה כמה שבועות לאחר הניתוח (לפני שנה וחצי) החל אצלי גרד קשה באזור הצלקת ממנה נלקח העורק (בירך) שהתפשט לכל חלקי הגוף אך בעיקר למרפקים, הירחיים והקרסוליים. רופא מומחה איבחן את זה כאקזמה נומולרית והטיפול היה בעזרת משחות אנטיביוטיות וסטרואידיליות וכן אנטיביוטיקה בלקיחה אוראלית ואף סטרואידים בלקיחה אוראלית שרק הם אומנם הקלו על המצב אך גרמו לי לתופעות קשות של עייפות וחולשה גדולה שלא אפשרה לי לתפקד ואז אושפזתי למשך שבועיים כשבבית חולים נעזרו בחבישות מיוחדות וכו' שאומנם עזרו אך לא להרבה זמן, לאחר האישפוז נשלחתי גם לפיטוטרפייה אך שום דבר לא באמת הועיל. אני משתמש גם בסבון היפו-אלרגני לתינוקות וכן השתמשתי במשחות שונות כמו אקווזום ועוד עכשיו אני לפני סיבוב נוסף של אנטיביוטיקה ומשחה מיוחדת וכן כדור נגד גירוד ואם זה לא יעזור בעוד שבועיים אאלץ שוב להתאשפז . חשוב לי לציין שהגירוד לא נותן לי לישון בלילה וגורם לי לסבל רב ואני כבר די מיואש מהעניין אשמח לכל התייחסות אלה התרופות שאני לוקח אומפרדקס, טריטקס, גלוקופאג', לופרסור, מיקרופירין, סימוביל, דיזוטיזאלד, נורבקס, פלאבקס (התחלתי עכשיו שוב) אם זה לא הפורום אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ.
אילן ללבניקוב09/01/2009אריק שלום,
לדעתי רצוי שתפנה לייעוץ נטורופטי או הומיאופטי המתמחה בתחום זה של העור,
ישנם רופאים המשלבים רפואה טבעית ומסוגלים לתת לך מענה הולם לשאלתך,
שבת נהדרת.
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לגירוד
אריק09/01/2009אילן שלום ותודה על ההתיחסות אודה לך אם תוכל לתת לי שם של מישהוא כזה באזור ירושלים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ
אילן ללבניקוב13/01/2009אריק שלום,
תוכל ליצור עמי קשר בטלפון: 0528077713
ואשמח לסייע לך,
שבוע נפלא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטה קל +ויטמין dגילי07/01/2009
שלום רב ! בהוראת רופאת המשפחה אני נוטלת פעמיים ביום כדור ויטה קל +ויטמין d .על פי ההוראות יש ליטול את התרופה עם האוכל אך קיים איסור ליטול את התרופה עם מוצרי חלב.שאלתי היא כמה זמן יש להמתין בין נטילת התרופה לבין אכילת מוצרי חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן וחלב.
אילן ללבניקוב09/01/2009מרים שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את הסידן עם מוצרי חלב כלשהם,
שבת נהדרת.
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלונקסשי06/01/2009
שלום.בגלל התכווציות בשרירים רשם לי הנוירולוג כדורי קלונקס 0.5 מ"ג -כדור אחד בערב לפני השינה למשך שבועיים.קראתי שכדור זה עשוי לגרום להתמכרות קשה.האם זה נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס
ניצן פרימור06/01/2009שי שלום
עשה כמצוות הנוירולוג.
מנטילה של שבועיים לא תהיה התמכרות.
ממליץ לך לנסות תכשיר שאינו תרופה ונטול סיכונים "אנטי לג קרמפס" שעשוי להפסיק את התופעה מייד. יש ליטול 1-2 כמוסות בלילה לפני השינה. ההשפעה מיידית.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)