ניטרול אהבה באמצעות היפנוזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניטרול אהבה באמצעות היפנוזה?
    שרון
    29/11/2011

שלום,

רציתי לדעת האם באמצעות טיפול היפנוזה ניתן לנטרל אהבה? אני רוצה להפסיק להיות מאוהבת בגבר שלא טוב לי ואני חושבת שאולי היפנוזה תעזור. האם זה אפשרי ? האם יש סיכונים בטיפול?

תודה רבה
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניטרול אהבה באמצעות היפנוזה? - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    29/11/2011

ב"ה

שרון נכבדה;

ההיפנוזה אכן יכולה לעזור.
    אולם ממש אי אפשר "להזמין" את התוצאה... לא לאהוב.
    בעזרת ההיפנוזה תצליחי להגיע הכי קרוב לאמת הפנימית שלך.
    לא בהכרח כל מה שאנחנו מצהירים זו גם ה"אמת". אולי כן ואולי לא...
    כשהטיפול נעשה בידי איש מקצוע המורשה ע"י משרד הבריאות - הסיכונים שואפים למינימום.
    גם בשיחה רגילה עם פסיכולוג... יש סיכון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שרון
    29/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניטרול אהבה בהיפנוזה ושליטה בחיינו

אירית כהן
    29/11/2011

שלום שרון,
    לשני אנשי מקצוע לא בהכרח יש את אותה השקפה טיפולית, השוני יכול גם לנבוע מההבדלים בין המקצועות המורשים להיפנוזה [רופא ופסיכולוגית].
    לעניין שאלתך, שרון, אני אינני סבורה שדווקא היפנוזה היא התשובה הטיפולית המועדפת.
    את מתארת מצב שבו את 'לא בשליטה' על רגשותייך, ורוצה להעביר את השליטה עליהם לידי מישהו אחר [המהפנט], זוהי תכופות הפנטזייה שעומדת מאחרי החיפוש אחר היפנוזה כ'טיפול-קסמים'..
    מה שאת זקוקה לו באמת הוא טיפול שיעזור לך להחזיר את השליטה לידייך. נושא זה של 'שליטה בחיי' בוודאי אינו נוגע רק לנושאי אהבה אלא לנושאים נוספים, ואני ממליצה שתחפשי לך טיפול פסיכולוגי [במסגרת הקופה שלך, או באופן פרטי].

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שרון
    29/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניטרול אהבה באמצעות היפנוזה? - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    29/11/2011

ב"ה
    שרון נכבדה;
    כשמבינים מהי היפנוזה, אפשר גם להבין מדוע הטיפול יכול מאוד להתאים לך - עם ההיסגויות הברורות שלי ביחס ל"הזמנת תוצאה".
    בעזרת ההיפנוזה, שאינה קסם או אשליה... את ממש יכולה לחשוף לעצמך מהי באמת האמת שלך ביחס לאותה אהבה שרצונך לשכוח...
    תביאי בחשבון שבתוצאת הטיפול כל האפשרויות פתוחות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו