היפנוזה להפרעות חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה להפרעות חרדה
    חן
    14/12/2011

שלום
    אני סובל מחרדה ממקומות בהן אין גישה למרכז רפואי.
    לדוגמא: בדרום אמריקה בטיול ב"חורים" מסויימים אני נתקף פחד וחרדה.

ולמה?
    מפני שהיה לי התקף סטרידור כשהייתי בן 6 והייתי בדרכי הביתה ברגל מבית ספר ולא היה מי שיעזור לי.
    מאז אני חרדתי בעניין זה ואוהב מאוד לטייל בעולם אך נאלץ לתכנן את הטיול על פי הקרבה של כל מקום למרכז רפואי מסודר.

כיצד הפנוזה עשויה לעזור לי?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה להפרעות חרדה

הוספת תגובה

• יש להגדיר מהי ההפרעה

אירית כהן
    14/12/2011

שלום חן,
    נשמע שהאירועים בגיל שש בכל אופן לא פגעו ביכולתך לטייל ברחבי העולם, למשל בדרום אמריקה. אני גם תוהה ביני לבין עצמי האם אין זה משום הגיון בריא להיזהר ב'חורים' מסויימים.

בככל אופן , אם אתה וסביבתך סבורים שאתה מגביל את עצמך באופן חריג, - פנה לפסיכולוג קליני או פסיכיאטר [שגם מורשים להיפנוט] לצורך הגדרה מקצועית של מצבך. למשל, האם מדובר באמת בחרדה-ממוקדת או בהפרעה כלשהי אחרת. הם יעזרו בקביעת דרכי הטיפול היעילות עבורך, וגם בשאלה אם היפנוזה אמנם מתאימה לך

לשאלתך 'כיצד' היפנוזה תעזור - בטיפול בהיפנוזה בחרדה יש מספר דרכים וטכניקות, שמותאמות אישית לכל אדם.

בהצלחה [ובהנאה בטיולים הבאים]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו