מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפנוזה להפרעות חרדהחן14/12/2011
שלום
אני סובל מחרדה ממקומות בהן אין גישה למרכז רפואי.
לדוגמא: בדרום אמריקה בטיול ב"חורים" מסויימים אני נתקף פחד וחרדה.
ולמה?
מפני שהיה לי התקף סטרידור כשהייתי בן 6 והייתי בדרכי הביתה ברגל מבית ספר ולא היה מי שיעזור לי.
מאז אני חרדתי בעניין זה ואוהב מאוד לטייל בעולם אך נאלץ לתכנן את הטיול על פי הקרבה של כל מקום למרכז רפואי מסודר.
כיצד הפנוזה עשויה לעזור לי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש להגדיר מהי ההפרעה
אירית כהן14/12/2011שלום חן,
נשמע שהאירועים בגיל שש בכל אופן לא פגעו ביכולתך לטייל ברחבי העולם, למשל בדרום אמריקה. אני גם תוהה ביני לבין עצמי האם אין זה משום הגיון בריא להיזהר ב'חורים' מסויימים.
בככל אופן , אם אתה וסביבתך סבורים שאתה מגביל את עצמך באופן חריג, - פנה לפסיכולוג קליני או פסיכיאטר [שגם מורשים להיפנוט] לצורך הגדרה מקצועית של מצבך. למשל, האם מדובר באמת בחרדה-ממוקדת או בהפרעה כלשהי אחרת. הם יעזרו בקביעת דרכי הטיפול היעילות עבורך, וגם בשאלה אם היפנוזה אמנם מתאימה לך
לשאלתך 'כיצד' היפנוזה תעזור - בטיפול בהיפנוזה בחרדה יש מספר דרכים וטכניקות, שמותאמות אישית לכל אדם.
בהצלחה [ובהנאה בטיולים הבאים]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)