מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולימיהנטע10/01/2012
היי, אני בולימית בשלבי החלמה. אני עוברת טיפול פסיכולוגי והשגחה של דיאטנית אבל חשבתי שכדאי לשלב עוד דברים. רציתי לדעת אם היפנוזה יכולה לעזור (קראתי איפשהו שכן) ואם כן, מה בדיוק התהליך וכמה זמן זה אורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולימיה - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד10/01/2012ב"ה
נטע נכבדה;
איחולי להחלמה מלאה מהירה.
ההיפנוזה ככלי טיפולי נוסף, יעיל מאוד, יכול לזרז ולהעמיק את ההחלמה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולימיה והיפנוזה? לא בטוח..
אירית כהן10/01/2012שלום נטע,
לא הייתי ממהרת לקפוץ לטיפול בהיפנוזה במקרה של הפרעת אכילה, ייתכן מאוד שהליך זה כלל אינו מתאים לך. האנשים הראשונים איתם עלייך להתייעץ בעניין זה הם המטפלים בך כיום [פסיכולוג/ית המטפל, ואם יש פסיכיאטר גם איתו]. בנוסף, הכנסת דמות מטפלת נוספת [המטפל-המהפנט] בדרך כלל אינה רצויה.
ייתכן שקראת על היעילות של היפנוזה לגבי 'שינוי הרגלי אכילה', אולם בבולימיה או אנורקסיה המצב הוא שונה, הרגלי האכילה הם סימפטום משמעותי אך אינם הדבר המרכזי בו יש לטפל כאשר מדובר בבולימיה.
כל טוב לך, התמידי בתהליך הטיפולי וההחלמתי בו את נמצאת,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)