בולימיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולימיה
    נטע
    10/01/2012

היי, אני בולימית בשלבי החלמה. אני עוברת טיפול פסיכולוגי והשגחה של דיאטנית אבל חשבתי שכדאי לשלב עוד דברים. רציתי לדעת אם היפנוזה יכולה לעזור (קראתי איפשהו שכן) ואם כן, מה בדיוק התהליך וכמה זמן זה אורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולימיה

הוספת תגובה

• בולימיה - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    10/01/2012

ב"ה
    נטע נכבדה;
    איחולי להחלמה מלאה מהירה.
    ההיפנוזה ככלי טיפולי נוסף, יעיל מאוד, יכול לזרז ולהעמיק את ההחלמה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולימיה והיפנוזה? לא בטוח..

אירית כהן
    10/01/2012

שלום נטע,
    לא הייתי ממהרת לקפוץ לטיפול בהיפנוזה במקרה של הפרעת אכילה, ייתכן מאוד שהליך זה כלל אינו מתאים לך. האנשים הראשונים איתם עלייך להתייעץ בעניין זה הם המטפלים בך כיום [פסיכולוג/ית המטפל, ואם יש פסיכיאטר גם איתו]. בנוסף, הכנסת דמות מטפלת נוספת [המטפל-המהפנט] בדרך כלל אינה רצויה.
    ייתכן שקראת על היעילות של היפנוזה לגבי 'שינוי הרגלי אכילה', אולם בבולימיה או אנורקסיה המצב הוא שונה, הרגלי האכילה הם סימפטום משמעותי אך אינם הדבר המרכזי בו יש לטפל כאשר מדובר בבולימיה.

כל טוב לך, התמידי בתהליך הטיפולי וההחלמתי בו את נמצאת,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו