הפסקת שימוש בקוקאין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת שימוש בקוקאין
    מתחילה מחדש
    16/02/2008

שלום רב,
    לאחר שימוש ממושך בקוקיאין (בשנה האחרונה - חצי עד אחד גר' ביום), ולאחר שניסיתי להפסיק להשתמש בכוחות עצמי וללא הצלחה, אני נוסעת בעוד יומיים למיאמי, לתקופה קצרה, ארוכה - לכמה זמן שאזדקק.. אני מרגישה טוב מאד עם ההחלטה, ואין לי ספק שזהו צעד נכון ומצויין בשבילי.

רציתי לשאול, האם יש דרך לטפל בעזרת היפנוזה, בנזקים שהסם גרם, אם יש כאלה (מלבד דיכאון שאני מטפלת בעזרת ציפרלקס, אני לא רואה כרגע שינויים, אך אינני יודעת איך ארגיש פיסית או נפשית כשאפסיק באופן חד ומיידי את השימוש) ואף האם יש דרך למחוק או לטשטש את הזיכרון של השימוש בסם וההשפעות שהיו לו עלי כדי שלא יהיה שום מצב שאחשוב עליו או ארצה להתקרב אליו שוב.. קשה לי להסביר את השאלה בדיוק, אבל אני מאמינה שהבנת את הרצון הכללי שלי, והוא פשוט לשכוח.. האם יש דרך שאוכל להיעזר בהיפנוזה?
    האם תוכל להפנות אותי למכון או מטפל פרטי במיאמי? ו/או לשלוח לי לינקים למאמרים בנושא?

אודה לתשובה מהירה, מאחר וביום שני אני עוזבת למיאמי..
    (אגב, אני בת 37 והייתי מטופלת לתקופה קצרה אצל ד"ר ערן הראל)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת שימוש בקוקאין

הוספת תגובה

• מהפנט במיאמי

ד``ר אברהם הירשפלד
    17/02/2008

ב"ה
    העברתי את בקשתך לפורום של האגודה הישראלית להיפנוזה בתקווה שנמצא לך מטפל מתאים במיאמי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו