מחשבה לא הגיונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבה לא הגיונית
    אפרת
    06/06/2012

יש לי ילדה בבית והכל טוב ויפה איתה ולא עברתי איתה דכאון אחרי לידה אלא ההפך.
    נולד לי לפני שנה בן ויש לי כל הזמן מחשבה שלא עוזבת אותי שאני רואה אותו שאולי הוא גלגול נשמות של מישהו שהכרתי שנפטר צעיר וזה מפחיד אותי. והכי חשוב שאני לא מכירה אישית את הבחור בכלל.
    עלתה לי המחשבה המגוחכת הזאת בהריון ומאז לא עוזבת אותי ופשוט הורסת לי את החיים אני לא מצליחה באמת להנות עם הילד ומה שקשה שזאת בעיה שאני לא רואה איך היא יכולה לעבור כי זה הילד שלי שכל הזמן איתי.
    לקחתי כדורים כמעט שנה והיה יותר טוב מבחינה פיזית אבל עדיין הפכתי מבן אדם שלא הפסיק לחייך לבן אדם עצוב.
    מה אפשר לעשות כדי להנות מהבן החמוד שלי ולהוציא לגמרי את המחשבה הלא הגיונית הזאת מהראש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבה לא הגיונית

הוספת תגובה

• מחשבה לא הגיונית - תגובה

אירית כהן
    06/06/2012

שלום אפרת,
    את מתארת 'מחשבה לא הגיונית' שהפכה להיות טורדנית. מחשבות טורדניות הן אמנם סימפטום נילווה לדיכאון [שעשוי אמנם להיות בתגובה ללידה]. אני מניחה שלכן קיבלת תרופות פסיכיאטריות.
    ייתכן שהתרופה הספציפית אינה מתאימה. בנוסף, כנראה שכמו במקרים רבים אחרים של דיכאון טיפול תרופתי לבד אינו מספיק ויש צורך גם בעזרה של פסיכולוג. אני ממליצה לפנות לפסיכולוג קליני, לאו דווקא אחד שמומחה בהיפנוזה. [ובעיקר להיזהר מאוד מפני כל מי שיציע לך עזרה ע"י 'גלגול נשמות וכדומה].
    הרגישי בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו