מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפנוזהרן08/06/2012
שלום
בגלל בעיות של חרדות ועצבנות פניתי לפסיכולג קליני בכיר,מדריך לפיסכודיאגנוסטיקה,לפסיכותרפיה והיפנוזה
אני בטיפול מ"ס פעמים אולם אני לא רואה שיפר במצב
לפני כן עברתי טיפול בדמיון מודרך ואני לא רואה הבדל בין היפנוזה לדמיון מודרך
שאלות:
א:מה ההבדל בין היפנוזה לדמיון מודרך?
ב:לאחר כמה טיפולים אפשר לדעת האם ההיפנןזה עוזרת
נבדקתי עם מטוטלת ועוד שני תרגילים האם אני מתאים להיפנוזה ונמצא שכן
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפנוזה - תגובה
אירית כהן08/06/2012שלום רן,
טיפול פסיכולוגי, שיביא לשינוי ממשי ומתמיד באופני ההתמודדות שלך, אינו מתרחש תוך 'מספר פעמים'. נדרשת תקופת טיפול משמעותית, ואני ממליצה שתשוחח על כך עם הפסיכולוג שאיתו התחלת את הטיפול. אם בינתיים אתה מאוד סובל מתופעות של חרדה ועצבות תעלה גם את זה עם הפסיכולוג, לעתים ניתן בעת הטיפול ללהיעזר לתקופת מה גם בתרופות. תתיעץ איתו גם אם היפנוזה זה באמת מה שמתאים לך כרגע, לא תמיד מומלץ על היפנוזה במצבי דיכאון.
השיטה שלך, 'קפיצה' מטיפול לטיפול [דמיון מודרך.. טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג מומחה.. ועכשיו היפנוזה] והציפיה ל'נס' שיביא לשינוי מהיר לא פועלת לטובתך..
באשר להבדל בין 'דמיון מודרך' לבין 'היפנוזה' - בוודאי שיש הבדל, למרות שמן הסתם יש גם כמה אלמנטים שנראים דומים. אתה מוזמן להיכנס לאתר של האגודה הישראלית להיפנוזה ולקרוא שם על חוק ההיפנוזה ועל הגדרת היפנוזה.
בנוסף יש הבדל ב'מי מטפל': בטיפול בהיפנוזה יש מראש פיקוח על 'מי מטפל'. לעומת זאת כל מיני טיפולים שקוראים להם 'דמיון מודרך' נעשים תכופות על ידי אנשים שהכשרתם לטפל בבעייה שלך [כנראה דיכאון] מפוקפקת.
הרגש בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)