זכרונות מתקופת הילדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכרונות מתקופת הילדות
    תמרה
    05/08/2012

האם ההיפנוזה יכולה להעלים כמה זיכרונות מתקופת הילדות אותם אני ממש רוצה לשכוח? זה יוכל לעזור לי להתקדם הלאה בחיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכרונות מתקופת הילדות

הוספת תגובה

• זכרונות מתקופת הילדות - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    05/08/2012

ב״ה
    תמרה נכבדה;
    אודה לא אם תקראי בכניסה לפורום הזה את השאלה הקבועה הנוגעת לזכרון. אם עדיין תהיה שאלה אשמח לענות לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכרונות מתקופת הילדות - תגובה

אירית כהן
    05/08/2012

שלום תמרה,
    אני מניחה שאותם אירועים שאת מאוד רוצה לשכוח - "משום מה" דווקא אותם את מעלה שוב ושוב בזכרונך, תשומת ליבך ממוקדת בהם.
    הסיבות לכך יכולות להיות שונות, אולי יש שם משהו שזקוק לעיבוד.. ואולי מנגנון הקשב שלך, לפחות בקשר לאותם אירועים, זקוק לעזרה.
    היפנוזה אינה מטה-קסם ש'מעלים' אירועים או משנה את ההיסטוריה שלנו. אולם טיפול פסיכולוגי - עם או בלי היפנוזה - מאפשר להתייחס לאירועים מתקופת הילדות מפרפסקטיבה שונה שלעתים גם משנה אותם ואת משמעותם לחלוטין. או עוזר לאחר עיבוד לחדול לתת לאותם אירועים את תשומת לב שלה הם זוכים אצלך עתה.

חפשי לך אם כן עזרה אצל איש בריאות הנפש, אפשר גם כזה שמורשה להיפנוט.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו