מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפנוזה רגרסיהדוד17/09/2012
עשיתי דמיון מודרך וואלה נחמד..
השאלה שלי עם אני עושה היפנוזה אז אני מרגיש תדמיון ממש כמו חלום ?
כי בחלום הכול כמו אמיתי
ובדמיון מודרך זה דמיון כזה אבל זה ממש לא מתקרב למצאות !
האם בהיפנוזה ממש מרגישים שהכול אמיתי ?
והאם ברגרסיה אפשר לחזור ממש לזכרונות כמו גיל 5-6 ?
ואני ירגיש בדמיון שאני ממש ממש שם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפנוזה רגרסיה - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד19/09/2012ב"ה
דור נכבד;
המצב ההיפנוטי מבחינת המהופנט הינו מצב חוויתי.
אין בידי אפשרות לצפות באיזה אופן כל אחד ואחד "יחוש" את ההיפנוזה.
כנ"ל ביחס לרגרסיה.
בהצלחה - שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבלל
דוד26/09/2012בדרך כלל עם משהו יעשה לי היפנוזה עמוקה.. כמו רגרסיה
אני ממש ירגיש הכול כמו אמיתי ממש ? כמו חלום ?
כי כשאני עושה לעצמי דמיון אני מתחיל לדמיין כול מיני דברים ואני מנסה לדמיין הכי מצאותי שאפשר (כמה שאני יוכל כי קשה לי לדמיין ממש בצבעים )
אז אני ממש לא מרגיש שאני בתוך החוויה ... כי סתם למשלש עם אני שוחב במיטה מרפה את עצמי מתחיל לחשוב על העבר הרחוק אז אני מרגיש רגש קטן כזה
אני לא מרגיש שאני ממש בתוך החוויה !!
אז רציתי עם בדרך כלל משהו עושה היפנוזה עמוקה אז בדרךך כלל הוא אמור להיכנס ממש לתוך החוויה ? או שהיפנוזה זה כמו דמיון מודרך כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)