מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסרים תת הכרתיים בקולשי03/10/2012
ב-temporal masking, יוצרים עלייה בדציבלים וכמה אלפיות שנייה לפני ואחרי אפשר לשים מסר תת הכרתי שלא ישמע על ידי המוח המודע.
השאלה מה ניתן לשים שם? מדובר בזמן קצר בהרבה מהזמן שלוקח לומר מילה כל שהיא. ניתן להגביר את מהירות השמע המוסתר? עד פי כמה?
ולשים שם backmasking או רגיל?
יש אולי ספר/מקור מידע שאת/ה מכירים שיכול ללמד אותי את הנושא הזה?
תודה וחג שמח.
שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסרים תת הכרתיים בקול - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד04/10/2012ב"ה
שי נכבד;
שאלה מעניינת. אני מומחה להיפנוזה.
נא להפנות השאלה לפורום המתאים.
חג שמח - בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עחל התגובה, אולי אירית יודעת?
שי04/10/2012עד היום כל מהפנט שדיברתי איתו הבין בדברים האלה. (רק דרש הרבה כסף תמורת הזמן שלו)
גם עזרה לאיפה לפנות עם השאלות בחינם מאוד תעזור.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסרים עודפים באינטרנט?
אירית כהן04/10/2012שלום שי,
השאלה ששאלת נוגעת לתחום המחקר העוסק בתפיסה תת-ספית [מהמילה 'סף', באנגלית Subliminal perception]. אתה קצת מבלבל בין מושגים [תת-הכרה ותת-סיפי זה לא בדיוק אותו דבר], ומבלבל בין גישות מחקריות לבין גישות טיפוליות כמו היפנוזה. הבלבול הזה הוא טבעי לאדם שאינו איש מקצוע - לא בתחום של פסיכולוגיה קוגניטיבית, ולא בתחום של טיפול בהיפנוזה. זה מה שקורה כשיש עודף מידע באינטרנט ואנשים חושבים בטעות שהם יודעים איך להשתמש בו.
מועדים לשמחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

