היפנוזה עצמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה עצמית
    הילה
    07/10/2012

שלום, אני רוצה ללמוד להפנט את עצמי ולטפל בבעיות שלי,כמו:גמילה מעישון, לשנות את המחשבה שלי מחוסר לשפע, לטפל בבעיות עור שיש לי,לחזק את הביטחון העצמי וכו'.
    הסיבה שאני רוצה ללמוד בעצמי זה מכיוון שטיפול בהיפנוזה מאוד יקר,ואני צריכה המון טיפולים כי שלי מגוון של דברים שאני רוצה לעבוד עליהם,האם יש ספר/דיסק/אתר באינטרנט שמלמד היפנוזה עצמית?
    תודה וחג שמח:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה עצמית

הוספת תגובה

• 'טיפול' עצמי - כדאי?? אפשר??

אירית כהן
    07/10/2012

שלום הילה,
    הרשי לי לשאול כמה שאלות: האם כשאת זקוקה [או רוצה] מגפיים חדשים את תופרת אותם לעצמך? כשכואבות לך השיניים - את מטפלת בהן בעצמך? כשאת מחליטה לצאת לחופשה, האם את בונה לעצמך בעצמך מטוס או אניה, ובית מלון,?
    וכו וכו'. אני יכולה לשאול אותך עוד הרבה שאלות שהתשובה לכולן תהיה אותה תשובה. גם את, כמו כולנו, משתמשת בתחומים רבים בחייך בשירותם של אנשי מקצוע, ומשלמת עבור השירותים הללו בלי לחשוב שזה 'בזבוז כסף'.
    מדוע החלטת להיות חסכנית דווקא כשמדובר בבריאותך הנפשית?

היפנוזה בכל אופן אינה מטה קסם, וגם לא 'משחק'. וטיפול - עם או בלי היפנוזה, איני יודעת מה מתאים לך- טיפול שיביא לשינויים שאת מחפשת, לוקח זמן מה, ומצריך איש מקצוע. בדיוק כמו כל דבר אחר בחיים. הנזק שעלול להיגרם לך מ'משחקים' לא מקצועיים בתחום הנפשי הוא גדול בהרבה מאשר אם תנסי לתפור לעצמך מגפיים..
    אולי פשוט תשני את סדרי העדיפויות שלך מבחינת הוצאות כספיות לזמן מה?

חג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפנוזה עצמית - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    09/10/2012

ב"ה
    הילדה נכבדה;
    הדרך היחידה להצליח באמת לבצע היפנוזה עצמית היא כאשר בטיפול היפנוטי ניתנת סוגסטיה לביצוע היפנוזה עצמית בעתיד...
    ואנחנו כמובן שוב בהתחלה... את זקוקה לשם כך "להוציא כסף" על מטפל...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו