מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפנוזה לכאב כרוניחן27/12/2012
שלום רב אני סובלת מכאבי פנים וצוואר ועורף כ20 שנים כרונית הכאב מתמקד בצד 1 של הגוף כאשר לפעמים הוא עובר לצד השני לסירוגין, אך תמיד רק צד 1 כואב , האם טיפול בהיפנוזה יכול לעזור לכאבים כרוניים שכאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפנוזה לכאב כרוני - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד27/12/2012ב"ה
חן נכבדה;
כמובן שחסרים לי פרטים רבים בהבנתך תלונתך.
תשובה עקרונית - ההיפנוזה אכן יכולה להיות יעילה במצבים של כאב כרוני (גם אקוטי).
לאחר בירור עם מהפנט מורשה ומנוסה אפשר להעריך גם סיכויי הצלחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריגמינל פיין
רוית אלימלך29/01/2013שלום רב שמי רוית ואני סובלת מכאב עצבי חמור בפנים, עקב פגיעה בענף המנדיבולרי
אני מעוניינת להבין האם היפנוזה יכולה לעזור בהעלמת כאב עצבי חמור, הרי זה עוזר לטיפולי שיניים, אולי גם לכאב עצבי בשיניים יש לזה איזשהן סגולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריגמינל פיין - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד29/01/2013ב"ה
רוית נכבדה;
אכן היפנוזה יכולה - הדגש על יכולה - לעזור להפחית/להעלים כמעט כל סוג של כאב.
אני לא פותח כאן דיון מה זה בכלל כאב על כל משמעויותיו....
זה לא הוקוס פוקוס.
זה לא כמו נטילת כדור.
היפנוזה הינו תהליך טיפולי הנעשה בידי מומחה וכדאי שתנסי...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר
רוית אלימלך11/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)