חרדה חברתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית
    רן
    30/12/2012

שלום. אני בן 26 ומזה 3 שנים אני סובל מחרדה חברתית. התופעה הזאת הרסה לי את החיים. שינתה אותי מקצה לקצה. גרמה לי לאבד את כל הסובבים סביבי שלא לדבר על מערכות יחסים. הייתי תקופה של קרוב לשנה בטיפול פסיכולוגי שלא עשה כלום. לאחר מיכן טיפול תרופתי ע"י פסיכיאטר שעד היום אני לוקח אבל גם שום שינוי. החרדה אני מעריך נובעת מבעיה רצינית שלי אם הדימוי העצמי שלי שכנראה בכל פעם שאני נמצע אם כל בן אדם אחר לידי הערך העצמי שלי יורד ל0. השאלה שלי שאם עומד לפניך סוג של "אגוז קשה" ששום דבר לא עוזר לו והבעיה רק מחמירה מיום ליום. האם היפנוזה יכולה לכולל פלאים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה חברתית

הוספת תגובה

• חרדה חברתית - תגובה

אירית כהן
    31/12/2012

שלום רן.
    'חרדה חברתית' היא אמנם אבחנה מאוד 'פופולארית' - כוונתי לכך שמרבים לאחרונה להשתמש בה - אך הסימפטומים המאפיינים אבחנה זו יכולים לנבוע ממצבים נפשיים שונים! לכן, נדרש כצעד ראשון אבחון נכון של הרקע הנפשי של האדם הסובל מסימפטומים אלו.
    'אגוז קשה' הוא תכופות אדם שלא אובחן נכון. באבחון יכולה מאוד לעזור בדיקה פסיכודיאגנוסטית, ע"י טסטים פסיכולוגיים. בקש מהמטפלים בך שיכוונו אותך לערוך בדיקה כזו.
    בהמשך, ועפ" הבדיקה הפסיכודיאגנוסטית, יש לקבוע את דרך הטיפול [כולל להתייחס לשאלה האם היפנוזה מתאימה כחלק מהתהליך התיראפוייטי].

בהצלחה, הרגש בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו