מעוניינת להיגמל מעישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להיגמל מעישון
    מיטר
    21/01/2013

כבר תקופה ארוכה שאני מחפשת מהפנט שיעזור לי להיגמל מעישון, מצאתי מישהו אבל הוא אינו רופא ורציתי לשאול האם ניתן לסמוך על מטפל בהיפנוזה שאינו רופא? האם רופאים שעוסקים בהיפנוזה יכולים לעזור לי להיגמל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת להיגמל מעישון

הוספת תגובה

• מעוניינת להיגמל מעישון - תגובה

אירית כהן
    21/01/2013

שלום מיטר,
    האם המטפל-בהיפנוזה שמצאת הוא פסיכולוג? מטפל מורשה להיפנוזה חייב להיות רופא או פסיכולוג, אחרת הוא אינו יכול להיות מורשה ע"י משרד הבריאות לעסוק בהיפנוזה.
    וכן, יש רופאים וגם פסיכולוגים שמורשים להיפנוט ושיכולים לנסות לעזור לך להיגמל מעישון בעזרת היפנוזה [לאחר שיקבעו שהליך זה אמנם מתאים עבורך]. את יכולה להתייעץ באגודה הישראלית להיפנוזה על מטפל מתאים באיזור מגורייך.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת להיגמל מעישון - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    21/01/2013

ב"ה
    מיטר נכבדה;
    היפנוזה הינה כלי יותר מיעיל לעזור בהפסקת עישון (לא גמילה - לשיטתי אין התמכרות! במובן המקובל להתמכרות).
    חפשי מהפנט מורשה מטעם משרד הבריאות הישראלי, ומומחה/מנוסה בטיפולי הפסקת עישון.
    עשי זאת למענך בהקדם האפשרי...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו