טיפול היפנוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול היפנוזה
    חנה שרעבי
    10/03/2008

ניסיתי טיפול היפנוטי אצל רופא מורשה לנושא לצורך ירידה במשקל הייתי במס. טיפולים אולם לעניות דעתי לא הצלחתי להגיע למצב של היפנוזה . במהלך כל הטיפול בו המטפל ניסה להעביר לי מסרים מסויימים הרגשתי כי אני נמצאת בעירנות מוחלטת. לשיטתו של הרופא הייתי גם אם לא הייתי במצב של היפנוזה המסרים אמורים להיקלט בתת מודע. עלי לציין כי אינני חשה בשום שינוי.
    שאלתי היא מה אני אמורה להרגיש בעת היפנוזה? האם אני אמורה להיות במודעות ובערנות מוחלטת? האם העיניים עצומות? האם אכן משתמשים בטכניקה של הזזת חפץ למול עיני המטופל כפי שרואים בסרטים? (הרופא שלי אינו משתמש בשיטות אלה עברתי כבר 3 טיפולים)
    האם העובדה כי אני מתרוממת ישירות ממיטת הטיפולים מראה כי לא הייתי במצב של היפנוזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול היפנוזה

הוספת תגובה

• מצב היפנוטי

ד``ר אברהם הירשפלד
    11/03/2008

ב"ה
    חנה נכבדה;
    שאלות מצויינות.
    הבעיה העיקרית שלך זה הפער בין הציפיות לבין המציאות הטיפולית.
    העובדה שהמטפל שלך מורשה להיפנוט לא הופכת אותו למוכשר להיפנוט.
    אם הוא לא הצליח לגרום לך להבין אחרי 3 פגישות שמשהו שונה מעירנות קורה איתך, אז זו בעייה שלו.
    מבחינתך; את יכולה להיות "ערה" מהופנטת או "ישנה" ערה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול היפנוטי

חנה שרעבי
    11/03/2008

תודה על תשובתך לא הייתי רוצה למסור את פרטי המטפל כדי לא לפגוע בו.באם יתברר כי לי כי הדבר לא יפגע בו אמסור את שמו (לא ברור לי מה תעשה עם פרטיו האם תפנה אליו?) שאלתי גם כיצד מתבצע תהליך ההיפנוזה האם על ידי הזזת חפץ/ מטוטלת למול עיני?
    והאם לדעתך באם איני חשה בהבדל ב3 טיפולים ייתכן ואחוש בהמשך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול היפנוטי

ד``ר אברהם הירשפלד
    12/03/2008

ב"ה
    חנה, את נהדרת. יפה שאת מגינה על המטפל.
    אין לי כוונה שהמטפל ייפגע - מחשבתי הינה שאם אני מכיר אותו ואת דרכי עבודתו... אדע להסביר אותו טוב יותר. העניין נשאר חסוי.
    לעצם הטכניקה; קיימות המון שיטת להתחיל תהליך היפנוטי... אחת מהם ע"י מטוטלת.
    לשאלתך האם עדיין יש סיכוי שתחושי הבדל בעוד מספר פגישות??? הסברתי כבר.. ייתכן שהבעייה הינה עם ציפיותייך! אולי עדיין אינך מבינה מהי היפנוזה...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו