מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות שינה כתופעת לוואי...דודי13/04/2013
שלום רב,
שמי דודי והיני בן 27,מזה כ8 חודשים היני סובל מהפרעות שינה דיי חמורות הכוללות בין היתר,יקיצות מרובות,עיניים עייפות/כואבות,כאבי ראש ושינה דלה במיוחד.
דבר אשר שינה את אורח חיי לרעה,לא חוויתי בעיות שינה או דברים דומים קודם לכן בעברי.
לצערי כיום היני מרגיש כחצי בן אדם,מרגיש שגופי סובל מכךץ
לאחר בדיקות דיי מרובות בכדי להבין מהיכן התופעה הגיעה,הבנתי שהבעיה היא השפעה ישירה של תופעת לוואי מכדור נגד נשירת שיער שנטלתי במשך שנתיים וקצת,עוד התפלאתי כי כל המידע שמצאתי תיאר בדיוק את הפרעות השינה שלי.
שאלתי לכם היא כזו,האם ישנה דרך כלשהי שהיפנוזה תסייע לי בשיפור איכות השינה?
האם יצא לכם בעברכם או כעת להיתקל בטיפול בשינה כתוצאה מתופעת לוואי של כדורים כאלה ואחרים?
אודה לכל חוות דעת או תשובה שלכם בעניין,גם אם איננה עניינית לגמרי אשמח לשמוע,מפני שבאמת אני מנסה להחזיר לעצמי את השינה שתקנה לי אורך חיים בריא ומנסה להגיע מכל מיני חזיתות שונות אך ללא הצלחה בינתיים.
בתודה,
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות שינה כתופעת לוואי... - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד14/04/2013ב"ה
דודי נכבד;
הפרעות שינה - הינה בעייה שטיפול בעזרת היפנוזה יכולה לתת סיכוי לשינוי.
נסה ותיווכח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון נכון של הרקע להפרעות שינה
אירית כהן14/04/2013איני מכירה תופעה זו - הפרעת שינה כתופעת לוואי של כדור ספציפי למניעת נשירת שיער .
אולם בעיקרון 'סוף מעשה במחשבה תחילה': רצוי ראשית שהפרעת-השינה וסיבותיה יאובחנו ע"י רופא-מומחה. אפשר להתחיל ברופא משפחה, שיחליט למי להפנות הלאה. ייתכן שאין קשר בין הפרעת השינה והכדורים שנטלת.. ייתכן שלהפרעת השינה [אם או בלי קשר לכדורים הללו] מתלוות תופעות נוספות.. רק אח"כ אפשר להחליט מהו הטיפול המתאים, והאם היפנוזה מתאימה.
תוכל בכל זה להתייעץ ברופא משפחה.
הרגש בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לרופא משפחה וכו'...
דודי14/04/2013שלום רב,
ראשית ברצוני להודות לשניכם על מתן התגובות.
אני בהחלט יכול לומר כיום, שלאחר סבב רופאים לא מועט,שכלל גם את רופא המשפחה,ניורולגים,רופא עיניים ובדיקת MRI שבאה לשלול חלילה משהו באיזור הראש/מוח והאיזורים הנלווים,כתוצאה מכאבי ראש באופן יומ יומי שגם כן הופיעו פתאום.
אף אחד מהם לא יכל להצביע על מה שיש לי ולמה.
לקח לי המון זמן באופן אישי לעלות על כך שהבעיה הנעוצה היא תופעת לוואי "דיי נפוצה" לצערי כחלק מתופעת לוואי של התרופה המקורית לנשירת שיער,זאת שלאחרונה יש עליה פרסומות רבות ומגוונות בכדי לא להישאר סקפטי...
בתקווה שתופעת הלוואי אכן תעבור בקרוב כי אחרי הכל הינה תופעת לוואי,ישנם מספר רב של אנשים שלא סיימו עם תופעה זו גם לאחר 4 שנים מרגע נטילת הכדור.
עוד עולה כי זהו ההסבר הכי הגיוני מפני ששוב,לפני כן לא הייתה לי בעיה שאפילו קרובה לבעיית שינה ויום אחד זה פשוט התחיל ועיף אותי מיום ליום.
אני יודע שזה לא רלוונטי אך למען הסר ספק,אם תופעה זו הייתה ידועה לי מבועד מועד על ידי עלון הצרכן שמפרט את תופעות הלוואי השונות,שזו לא מופיעה שם,ברור לי שלא הייתי מסכן את בריאותי בשביל זה,מראש לקחתי סוג של סיכון עם הכדור אך אף אחד לא יידע אותי שלכך אגיע,אך מה שהיה היה,לכן כיום אני מנסה להסתכל באופן אופטימי על כל שיטה שלא תבוא כמובן באופן "טבעי" כמה שאפשר, שתנסה להחזיר את מה שאבד.
בתודה,
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לרופא משפחה וכו'... - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד17/04/2013דודי נכבד;
ע"פ הנתונים שאתה מספק; אני די מאמין שהפרעות השינה שלך הינן ממקור שונה לגמרי מהשערותיך...
אני יודע לטפל בעזרת היפנוזה.
ברגע שאתה מתעניין בפורום מהפנט.... אתה בעצם מגלה כוונות סמויות לכיוון בעייתך ודרכי הטיפול.
אני יודע להציע - היפנוזה.
מהות ההיפנוזה קשורה לשינה או ל"שינה"....
נסה ותיווכח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)