היפנוזה כדי לשכוח אהבה נכזבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה כדי לשכוח אהבה נכזבת
    סיגל
    08/05/2013

שלום,
    אני הייתי בזוגיות קשה ולא שיוויונית במשך עשר שנים. הוא נבגד בי עם בחורות רבות ונשארתי כי אהבתי אותו וריתי כל פעם לתת לו עוד סיכוי. לבסוף עזבתי, לפני ארבע שנים ומאז לא היה לי אף אחד. אני לא מצליחה להתגבר עליו וחשה שאני תקועה. האם היפנוזה יכולה לעזור לי לשכוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היפנוזה כדי לשכוח אהבה נכזבת - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    08/05/2013

ב"ה
    סיגל נכבדה;
    טיפול פסיכולוגי בעזרת הכלי הנפלא - היפנוזה, יכול לתת יותר סיכוי לעזרה...
    נסי ותיווכחי...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה נכזבת - מה לזכור ומה לשכוח

אירית כהן
    08/05/2013

שלום סיגל,
    אם כוונתך לשאול האם היפנוזה היא כלי- טיפולי שגורם 'לשיכחה' או השכחה של העבר, כך שאפשר להתחיל שוב את החיים כדף-נקי, כאילו הקשר ההוא לא היה קיים -
    תשובתי היא 'לא', ולא זה הכיוון.
    באותו קשר שעזבת יש גם דברים שכדאי לזכור, ויש להפריד בין מה שכדאי לזכור ומה שאפשר להניח לו ולהפסיק לעסוק בו.. יש מקום לשאול מדוע נשארת כל-כך הרבה זמן במקום שפגע בך..ועוד שאלות.
    טיפול פסיכולוגי יכול לעזור להחלים מהחלטות שגויות בעבר ומטראומות העבר, ולצאת לדרך חדשה עם כוחות חדשים ותקווה. [עם או בלי היפנוזה. לא תמיד ולא לכל אדם מתאים טיפול בהיפנוזה].
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו