מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפנוזה כדי לשכוח אהבה נכזבתסיגל08/05/2013
שלום,
אני הייתי בזוגיות קשה ולא שיוויונית במשך עשר שנים. הוא נבגד בי עם בחורות רבות ונשארתי כי אהבתי אותו וריתי כל פעם לתת לו עוד סיכוי. לבסוף עזבתי, לפני ארבע שנים ומאז לא היה לי אף אחד. אני לא מצליחה להתגבר עליו וחשה שאני תקועה. האם היפנוזה יכולה לעזור לי לשכוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפנוזה כדי לשכוח אהבה נכזבת - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד08/05/2013ב"ה
סיגל נכבדה;
טיפול פסיכולוגי בעזרת הכלי הנפלא - היפנוזה, יכול לתת יותר סיכוי לעזרה...
נסי ותיווכחי...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה נכזבת - מה לזכור ומה לשכוח
אירית כהן08/05/2013שלום סיגל,
אם כוונתך לשאול האם היפנוזה היא כלי- טיפולי שגורם 'לשיכחה' או השכחה של העבר, כך שאפשר להתחיל שוב את החיים כדף-נקי, כאילו הקשר ההוא לא היה קיים -
תשובתי היא 'לא', ולא זה הכיוון.
באותו קשר שעזבת יש גם דברים שכדאי לזכור, ויש להפריד בין מה שכדאי לזכור ומה שאפשר להניח לו ולהפסיק לעסוק בו.. יש מקום לשאול מדוע נשארת כל-כך הרבה זמן במקום שפגע בך..ועוד שאלות.
טיפול פסיכולוגי יכול לעזור להחלים מהחלטות שגויות בעבר ומטראומות העבר, ולצאת לדרך חדשה עם כוחות חדשים ותקווה. [עם או בלי היפנוזה. לא תמיד ולא לכל אדם מתאים טיפול בהיפנוזה].
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)