היפנוזה עבור בתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה עבור בתי
    יסמין
    16/07/2013

בתי המתבגרת הוטרדה מינית על ידי חבר לעבודה, בן גילה. היא סיפרה לי על כך ומיד שלחנו אותה לטיפול אצל פסיכולוגית קלינית. הפסיכולוגית אמרה לנו שהתגובות הקיצוניות שלה לאירוע יכולות להעיד על טראומה מהילדות שהיא לא זוכרת. מאחר ולא אני ולא בעלי זוכרים משהו חריג כזה, הדבר מדיר שינה וגורם לנו לחרדה גדולה. הפסיכולוגית הציעה היפנוזה או שחזור גלגולים לצורך בירור. היא לא מורשית לבצע את התהליכים האלו כלל.
    מה דעתך? אנחנו חוששים מכל התהליכים האלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה עבור בתי

הוספת תגובה

• היפנוזה עבור בתי - תגובה

אירית כהן
    17/07/2013

שלום חדווה,
    מכיוון שלא פגשתי את בתכם איני יכולה לומר מה מתאים לה, וגם איני יודעת על מה ביססה אותה פסיכולוגית מסקנותיה. בעיקרון, לתגובות חריפות של נערה מתבגרת לאירוע הטרדה יכולות להיות סיבות שונות [החל בכך שהיא מתבגרת..] סיבות שיש לשקול אותן לפני שחושדים בפגיעה מינית בילדות.
    מנסיוני, לפני 'בירור בהיפנוזה' רצוי לערוך בירור אישיותי פסיכודיאגנוסטי ואחר כך להעריך אם אמנם טיפול בהיפנוזה מתאים לבתכם.
    ובכל אופן אין מקום לחששות מפני עצם תהליך ההיפנוזה אם תפנו לפסיכולוג קליני מוסמך, שהוא גם מורשה להיפנוט, ובעל נסיון בטיפול במתבגרים. הוא בוודאי לא יעשה דבר שיזיק לבתכם.

האגודה הישראלית להיפנוזה כאגודה מדעית [שאני חברה בה] אינה עוסקת בשחזור- גלגולים וגם מתנגדת לעיסוק בזה. אני די מתפלאה לשמוע שקיבלתם הצעה כזו.. את בטוחה שמי שהציעה לכם הצעה זו היא פסיכולוגית קלינית מוכרת ע"י משרד הבריאות הישראלי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו