מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקרה בילדותנטלי26/07/2013
שלום אני היום בת 20 ויצא לי להיות כמה פעמים בחיים שלי בשכירות עד אובדן חושיים ובכל פעם שזה קורה לי אני מדברת על משהו שקרה לי בילדות , אני לא זוכרת את המקרה ואני לא בטוחה שהוא קרה , יש דרך לדעת זאת דרך היפנוזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה בילדות - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד26/07/2013ב"ה
נטלי נכבדה;
ראשית, מומלץ לא להשתכר!
שנית, לא!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה בילדות - תגובה
אירית כהן26/07/2013שלום נטלי,
ברצוני להרחיב מעט ולהוסיף על תגובתו של עמיתי.
ראשית, אני מסכימה לחלוטין עם ה'ראשית' שלו, את רק בת 20 וכבר הספקת מספר פעמים להשתכר עד אובד חושים?? מה שאת מעוללת לעצמך היום מדאיג הרבה יותר ממה שאירע או לא אירע בילדותך!!
שנית, נכון גם שהיפנוזה אינה 'מכונת האמת' של המציאות, וה'זיכרונות' שעולים אצל המטופל-בהיפנוזה תכופות אינם משקפים במדוייק את המציאות כפי שהתרחשה 'אז', בילדות.
לכך אוסיף שהייתי נזהרת מאוד לפני שאני נוקטת בהיפנוזה עם מישהי שמשתכרת עד אובדן חושים..
אולם, בגלל ההשתכרות עד אובדן חושים, וגם העובדה שעולים אז 'דברים' שוב ושוב - אני ממליצה בחום שתגיעי לטיפול אצל פסיכולוג/ית קליני, אולי גם כזה שעוסק בהיפנוזה.
הרגישי בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)