לימודי היפנוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי היפנוזה
    רופא
    06/09/2013

שלום רב,
    בעבר התעניינתי בלימודי היפנוזה אצל ד״ר סולומנוביץ בוולפסון לאחר שקיבלתי עליו המלצות ממס׳ מקורות. להבנתי הוא פרש. אשמח להמלצותיכם על מקומות טובים ללימודים באיזור תל אביב והמרכז עם אוריינטציה רפואית. לציין שאין לי גמישות רבה מבחינת הזמנים - אני מתמחה כעת ולכן אעדיף מקום עם איכות ואורינטציה אך גם תכליתי.
    ברור לי שאתם מלמדים במוסדות שונים ולכן בעלי עניין, אך בכל מקרה אודה על תשובתכם המנומקת מהידע והניסיון שיש לכם.
    תודה רבה ושנה טובה,
    אבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי היפנוזה

הוספת תגובה

• לימודי היפנוזה - תגובה

אירית כהן
    06/09/2013

אני ממליצה לך לפנות אל האחראי על רישוי היפנוזה במשרד הבריאות, שם תוכל לבדוק את הנושא.
    ראשית יאמרו לך אם כמתמחה-ברפואה אתה יכול ללמוד היפנוזה, או שעליך להמתין עד סיום ההתמחות וקבלת רשיון רופא. שנית, תוכל לברר שם מהם המקומות ללימודי היפנוזה המוכרים ע"י משרד הבריאות, שלאחר הלימודים בהם גם תוכל לגשת לבחינת המומחיות ע"מ לקבל הרשאה להפנט.
    [למיטב ידיעתי רק פסיכולוגים ורופאים שהם כבר בעלי רשיון במקצועם יכולים ללמוד היפנוזה. ובאמת חבל אם תתחיל ללמוד היפנוזה באיזשהו מקום 'בעל עניין' כדבריך ואז ייסתבר לך שאינך רשאי לגשת לבחינה ולקבל הרשאה להפנט, אם משום שהמקום לא הוכר ע"י משרד הבריאות או משום שעדיין אינך רופא].
    אתה יכול לפנות גם אל האגודה הישראלית להיפנוזה לברר פרטים ומקומות לימוד - אבל הכתובת הקובעת היא האחראי על רישוי היפנוזה במשרד הבריאות.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

רופא
    08/09/2013

תודה על המענה. אני כבר רופא ובעל רישיון פשוט נמצא בתחילת התמחות. ראיתי הפרטים לגבי המוסדות, שאלתי היא אם יש כאלה מוכרים וטובים מאחרים ?
    תדה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

אירית כהן
    09/09/2013

כחלק מהתנהלות הפורום אני מנועה ממתן המלצות שמיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו