היפנוזה לחרדת טיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה לחרדת טיסה
    נועה
    11/09/2013

שלום,

התחלתי טיפול בהיפנוזה בשל חרדת הטיסה שיש לי, מאז שאני זוכרת את עצמי.
    כבר נפגשנו 5 פעמים, ואני לא מרגישה שום שינוי. במשך כל המפגשים עד כה ישבתי על כורסא בנינוחות, ב"הרפיה". המהפנט דיבר, אני הקשבתי. אני לא מרגישה שזה עוזר לי במשהו. אני אמורה לטוס בחופש סוכות הקרוב ואני עדיין מרגישה לחוצה עקב הטיסה.

האם יש סיכוי שזה עוד השתנה במהלך הטיפולים?
    דובר על כך שיהיו בערך 8 מפגשים. אני לא רואה איך בעוד 3 ואפילו 5 מפגשים זה הולך להשתנות...אני סטודנטית, וגם ככה כל טיפול הוא ממש יקר (!) ואני לא יכולה להרשות לעצמי להמשיך עם הטיפול הזה מעבר למה שסוכם.
    האם עליי להמשיך בטיפול? אולי הוא לא יעיל עבורי ועליי להפסיק אותו...?

אשמח לעצה, כי אני באמת רוצה להיפטר מהחרדה הזאת

תודה רבה,

נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה לחרדת טיסה

הוספת תגובה

• היפנוזה לחרדת טיסה - תגובה

אירית כהן
    11/09/2013

שלום נועה,
    הכתובת לשאלותייך ותהיותייך היא המטפל/מהפנט - ואני מציעה בכל לב שתעלי אותן בפניו. [אני אינני 'מפקחת' על פעילות אנשי המקצוע. בנוסף, איני יכולה לדעת רק על פי תיאורך מה באמת מתרחש בטיפול ואם יש או אין בו התקדמות. ייתכן שתרגישי את השינוי 'ברגע האמת', כשתהיי על המטוס..].

ההערה היחידה שלי היא: האם מדובר במהפנט מורשה ע"י משרד הבריאות? את יכולה לבדוק זאת באתר משרד הבריאות, מ'דף הבית' לכי [בצד ימין למטה] ל'מאגרי מידע' ומשם ל'מהפנטים בעלי רשיון' - תכניסי את שם המטפל ותוכלי לדעת אם הוא מורשה להפנוט.
    וכמו כן מותר לך לשאול אם הוא מנוסה/מורשה בטיפול בפוביות, ומה מקצועו הראשי. בד"כ מקובל שיעסקו בנושא זה פסיכיאטרים או פסיכולוגים.

אני מאחלת לך בכל אופן טיסה מוצלחת והנאה רבה כשתגיעי ליעד,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו