בחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילה
    אני
    22/11/2013

שלום,
    לפני שנתיים התחילה לי תחושה של בחילה, שהלכה והתגברה, והפכה גם לחרדות, המון בדיקות רופאים תהליך שהתגלגל והתפתח והתעצם עד היום. אני לא יודע מה התחיל את הבחילות ומה גרם לזה, האם יש אפשרות דרך היפנוזה לראות מה האירוע שגרם לתחילת התופעה?
    תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילה

הוספת תגובה

• בחילה - תגובה

אירית כהן
    23/11/2013

שלום לך,
    עפ"י דבריך אני מבינה שלא נמצאה סיבה רפואית-גופנית לבחילות, ושהרופאים סבורים שהרקע לכך הוא נפשי. תופעות גופניות שונות, כולל בחילה, תיתכנה כחלק ממצב חרדה.
    הכתובת לבירור הרקע להפרעה, ולטיפול, היא פסיכולוג קליני.
    האם בתהליך הטיפול נכון לשלב היפנוזה? זה תלוי בגורמים שונים, לא לכל אחד ולא בכל מצב זה מתאים. אתה יכול בכל אופן לפנות לפסיכולוג קליני שגם עוסק בהיפנוזה.

הרגש בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי

אני
    23/11/2013

השאלה שלי אם דרך היפנוזה אפשר לחזור אחורה ולראות מה התחיל את כל התהליך של הבחילה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי - תגובה

אירית כהן
    23/11/2013

'שמעתי 'את שאלתך בפעם הראשונה.. השאלה מעידה על אי-הבנה של תהליך ההיפנוזה וושימושיה בטיפול, ונובעת מכל מיני פנטזיות שיש לאנשים כשהם שומעים את המילה 'היפנוזה'.
    בנוסף, גם אי-הבנה של המצב בו אתה מצוי [עפ"י תיאורך].

תשובתי הקודמת, ועצתי, נותרו בעינן. זה עניינך אם תחליט לנהוג לפיה.

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אני
    24/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו