מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפל בהפרעת שינהטל25/12/2013
שלום,
אני בן 41 בריא בד"כ
לפני כשלוש שנים באופן פתאומי יחסית החלו אצלי הפרעות שינה רציניות.
ברוב המיקרים אני נרדם סביב שעה 11 בלילה ומתעורר בסביבות 2 בלילה. לאחר מכן אני נמצא במצב נמנום עד הבוקר ולא מצליח להרדם בצורה טובה ומספקת. כבר ניסיתי המון דברים וכלום לא עזר: ניתוח אף להפסקת נחירה, התקן דנטאלי, כדורי שינה, דיקור סיני, טוינה ועוד.
אני מרגיש שישנה בעיה מוזרה מאד אצלי ואף אחד לא מוצא פתרון מתאים.
חיי פשוט הרוסים, אינני מתפקד כראוי, כל הזמן עייף, עצבני וחסר סבלנות
האם היפנוזה עשויה לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפל בהפרעת שינה - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד26/12/2013ב"ה
אלי נכבד;
הפרעות שינה הן תחום שההיפנוזה עוסקת בה רבות.
כל מהות ההיפנוזה זה "עיניני שינה..."
היפנוס ביוונית - שינה
אני רק ממליץ שתעשה לפני כן בירור מקיף אם אין בעייה רפואית נסתרת ברקע ההפרעות...
אתה חייב לבצע בדיקה במסגרת מעבדת שינה, על מנת לשלול דום נשימה בשינה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
טל27/12/2013שלום
אכן ביצעתי מעבדת שינה ונמצא שיש לי דום נשימה ועל כן ביצעתי ניתוח אף וניסיונות נוספים לטיפול. הבנתי כי גם מי שנוחרים אינם ערים או במהלך כל הלילה אלא מתעוררים עיפים ולא מבינים מדוע. אצלי יש בעיה של חוסר יכולת להירדם לאחר יקיצה שמתרחשת באופן קבוע כל לילה סביב 2 בלילה. האם מצב זה ניתן לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד27/12/2013ב"ה
טל נכבד;
אפשר לנסות....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)