היפנוזה להפרעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה להפרעה
    אליה
    31/03/2014

האם היפנוזה היא הטיפול המתאים להפרעה קונברסיבית? פיכיאטר הפנה אותי לזה רק שלא הבנתי בדיוק את התהליך. ומה זה בדיוק דורש מהאדם(מוכנות, נכונות,יכולות כלשהם? אני בחיים לא הצלחתי הדמיון מודרך האם זה קשור?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה להפרעה

הוספת תגובה

• היפנוזה V דמיון- מודרך

אירית כהן
    31/03/2014

שלום לילי,
    יש כמה הבדלים בין 'דמיון מודרך' לבין היפנוזה - ואחד ההבדלים החשובים הוא המטפל, כתוצאה ממצב החוק בישראל. [דמיון מודרך הוא דבר לא כ"כ מוגדר שמופעל באופן זה או אחר תכופות ע"י אנשים שאין להם הכשרה טיפולית מספקת, אם בכלל. היפנוזה מותרת במדינת ישראל רק לפסיכולוגים ורופאים, שלאחר שהם כבר רופאים/פסיכולוגים מומחים הם לומדים גם טיפול בהיפנוזה, עומדים בבחינות ומקבלים הרשאה של משרד הבריאות לעסוק בכך]. לכן, לא הייתי שופטת עפ"י תגובותייך לתהליכי דמיון מודרך כלשהם, אינני יודעת היכן ובידי מי, על יכולתך ליהנות מטיפול בהיפנוזה.

עניינית, פני לפסיכולוג קליני או פסיכיאטר שמורשים להיפנוט, באיזור מגורייך. את יכולה למצוא בעזרת גוגל, או ע"י פנייה לאגודה הישראלית להיפנוזה. מי שתיפני אליו יעשה בעצמו הערכה לגבי מצבך ואיך ניתן לעזור לך, האם היפנוזה היא אופן הטיפול המתאים, או כיצד ניתן להתאימו לצרכייך [גם תחת המושג 'היפנוזה' יש אופני עבודה שונים].

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו