מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב היפנוטידורי24/05/2007
אני סטודנט וסובל מחרדת בחינות, מה שפוגע לי כמובן בציונים ומקשה עלי את החיים כי אני מאוד לחוץ ומודאג בתקופות מבחנים. הבנתי שאפשר ללמוד להכניס את עצמך למצב היפנוטי בו אתה רגוע ויכול לתפקד, באמת אפשר ללמוד דבר כזה? אם כן, זה יכול לעזור גם לי כי אני צריך להיות מרוכז ועירני בבחינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפנוזה עצמית
ד``ר אברהם הירשפלד24/05/2007ב"ה
קיימות אינספור טכניקות ללימוד היפנוזה עצמית.. אולם לדעתי; ההיפנוזה העצמית היחידה הטובה והנכונה, זוהי, הניתנת למטופל תחת היפנוזה ע"י מהפנט כ"סוגסטיה פוסט היפנוטית להיפנוזה עצמית". כלומר: להתהפנט ע"י מהפנט ולקבל הוראה להתהפנט בעתיד ע"י קוד כניסה אישי לתהליך היפנוטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר הירשפלד, האם אתה מתכוון לעוגן?
סרג'נט פפר06/06/2007?Anchoring
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפנוזה עצמית.
ד"ר הירשפלד06/06/2007ב"ה
לא.
אני מתכוון ל - CUE
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהself hypnosis
סרג'נט פפר03/06/2007קיימות המון טכניקות של היפנוזה עצמית, יש גם ספרים שמלמדים את הטכניקות ואפילו מידע ברשת. אבל כאחד שיש לו ניסיון בזה, אם אין לך ידע בסיסי בהיפנוזה, אתה לא תצליח להכניס את עצמך לטראנס. אולי רק לטראנס מאוד מאוד קל, מה שלא כל כך אפקטיבי. בשביל להיכנס לטראנס, אתה צריח לקחת קורס/סדנא/סמינר בהיפנוזה, ואז תוכל להיכנס לטראנסים מאוד עמוקים. זה אמנם לא קשה ללמוד, אבל אין קיצורי דרך וזה גם לא כל כך קל... שיהיה לך בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)