מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעמקות בקריאהעליזה04/06/2014
רציתי לקרוא קצת על היפנוזה ובאתר אחד היה כתוב מה קורה לבן אדם כשהוא במצב היפנוטי והיה כתוב ״אישונים מורחבים, מבט מקובע, עיניים דומעות, מצמוץ בקצב איטי יותר, שרירים רפויים באזורים שונים ברחבי הגוף, קצב לב איטי יותר, בליעת רוק איטית יותר״ וכשקראתי את זה הייתי במצב של רגיעה ממש ודמיינתי איך שהמבט שלי מקובע ושהגוף שלי רפוי ואני ממצמצת בקצב איטי. יכול להיות שבטעות הפנטתי את עצמי להרגיש ככה?
כי שמעתי שקל מאוד להתהפנט ואפילו כשאומרים למישהו משהו כשהוא ישן הוא קולט את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והאם בכלל ניתן להפנט את עצמך בטעות?
עליזה04/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעמקות בקריאה - תגובה
אירית כהן04/06/2014שלום עליזה,
יש אנשים שהם 'סוגסטיביים' ועם רמת-חרדות גבוהה, שמפתחים כאילו-סימפטומים בקלות. למשל אם הם חוששים להם שיש להם מחלה כלשהי והם קוראים באינטרנט על המחלה הם מפתחים כאילו-סימפטומים שעליהם קראו... כשהם קוראים על תופעות לוואי של תרופות שנטלו הם מפתחים מהר מאוד את הכאילו-תופעות... אני מניחה שזה גם מה שקרה לך, וכי לא מדובר במצב ממשי של התהפנטות.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)