מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעבור היפנוזהדוד22/09/2014
שלום רב. קופת חולים כללית מציעה טיפול בהיפנוזה רפואית דרך רפואה משלימה אך הרופא שעושה את ההיפנוט איננו פסיכולוג,פסיכיאטר,פסיכותרפיסט אלא רופא כללי שעבר הסמכה ברפואה משלימה וכן הוא מורשה להיפנוזה ממשרד הבריאות ומוסמך לטיפול בחרדות וכד׳.השאלה שלי היא אם אני סובל מחרדה חברתית ואני רוצה לנסות טיפול בהיפנוזה רפואית לאחר שטיפולי הcbt לא צלחו האם זה בסדר לעבור את הטיפול דרך קופת חולים כללית?? כי מצד האחד אני מקבל סיבסוד רציני כי אני מבוטח שם ומצד שני שוב הרופא לא בא מתחום עולם הפסיכולוגיה וכן העלויות גם משחקות תפקיד רציני בגלל קליניקות פרטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעבור היפנוזה - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד22/09/2014ב"ה
צביקה הנכבד;
אין ספק שלטובת העיניין ולמענך המטופל ועל פי רוח החוק הישראלי; עליך לעשות הטיפול ע"י פסיכולוג/פסיכיאטר המורשה להיפנוט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו..
אירית כהן22/09/2014ראשית, אני מסכימה עם ד"ר הירשפלד בשאלה מי הוא בעל המקצוע המתאים לבצע טיפול-בהיפנוזה בחרדות.
בנוסף, לפני תחילת כל טיפול נוסף רצוי שתהיה הערכה מחדש - ואולי דווקא ע"י פסכולוג קליני - לגבי מהות ההפרעה ממנה אתה סובל. האבחנה "חרדה חברתית" הפכה מאוד פופולארית, כמו גם טיפול cbt, והם לא פעם ניתנים ללא הצדקה.. .
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)