מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לגיל הרךקרן24/04/2015
שלום ,
אני מנסה לפענח מה עבר עליי בגיל הילדות עקב בעיות שמלוות אותי במשך השנים
לאחרונה אמא שלי זרקה איזה מידע שהיא בקושי הרימה אותי מהעריסה וזכור לי עוד מקרה קיצוני בהתנהגות שלי בגיל 5
האם ניתן להחזיר בהיפנוט לגיל הרך הכוונה - גיל שנה עד 5 אולי ולדעת מה קרה לי ?
- כמה זמן נערך כל היפנוט ? מה הסכנות ?
- איך אוכל לדעת שאני מוגנת פיסית בזמן ההיפנוט?
מה תווך המחירים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לגיל הרך - תגובה
אירית כהן24/04/2015שלום קרן,
אני אפתח ב'סכנות' לגביהן שאלת: כשמבצע את הטיפול-בהיפנוזה איש מקצוע מומחה, מורשה ומיומן הוא זה שאמור לשמור עליך. רגרסיה באמצעות היפנוזה מתאימה לחלק מהאנשים, לא לכל אחד. איש מקצוע מתחום בריאות הנפש [פסיכולוג קליני/פסיכיאטר] , שהוא גם מורשה להיפנוזה, לאחר שייפגש איתך ויקבל רקע אודותייך, ידע להעריך אם מתאימה לך היפנוזה, ומהי דרך העבודה הנכונה עבורך. הרי גם תחת הכותרת 'היפנוזה' יש גישות שונות..
לגבי משך הטיפול - גם את זה יקבע איש המקצוע המתאים לאחר שתיפגשו.
טווח מחירים? זה משתנה..
את יכולה להיכנס לאתר של האגודה הישראלית להיפנוזה, ולחפש באיזור מגורייך פסיכולוג קליני/פסיכיאטר.
[אגב, האם שקלת 'סתם' טיפול פסיכולוגי לצורך התמודדות עם בעיותייך??]
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאירית
קרן24/04/2015תודה אך למעשה לא ענית לי
לא שאלתי אם זה מתאים לכולם , שאלתי אם זה אפשרי בכלל בהיפנוט להחזיר לגילאים כאלה את טוענת שזה לא מתאים לכל אחד אם כך
מה פרמטרים למי זה מתאים ולמי זה לא אני בטוחה שלא לפי צבע העניים שלי
בגלל שכל הנושא הזה נשמע ונראה דימיוני הוא תמיד מעלה חשדות ותהיות במיוחד לתשובות כמו שלך..הכל משאיר חלון של סימני שאלה
אני בתהליך חקירה עצמית על העבר שלי , זה הכל , מסקרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לאירית
קרן24/04/2015וברור שהמפנט הוא זה שיש לו את השליטה עליי ולכך שאלתי איך אני יכולה להיות בטוחה שהוא בעצמו לא יעשה לי כלום
לשאלתי על
תווך מחירים ענית זה זה משתנ ה - זה בדיוק המשמעות של המילה תווך משתנה בן X ל Y ...בן מליון ל 2 מליון ?? ..מה התווך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
קרן24/04/2015שאלתי כמה זמן נערך כל היפנוט ..
פגישת היפנוט אחת
ענית לי שמשך הטיפול יקבע על ידי המטפל
לא ענית לי לכלום
היפנוט הוא 2 דקות ? שעה ? 5 שעות ? יומיים ? ....משהו כיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד24/04/2015ב״ה
קרן נכבדה;
אין כל אפשרות לחזור באמת בגיל.
את לא יכולה לחזור שניה אחת לאחור.
כולנו נמצאים כל הזמן בהווה.
בעזרת היפנוזה יש אפשרות לשחזר עבר או ״לשחזר״ עבר.
לא בהכרח שיחזור העבר הינו גם אמת עובדתית.
לכן; אם ה״זכרון״ עוזר למטופל.... נהדר. אבל הזכרון ההיפנוטי לא קביל למשל בבית משפט ככזה אלא אם כן יהיה סיוע לא היפנוטי לעדות.
בשורה התחתונה יש צורך להבין את מטרתך וחהעריך בהמשך סיכויי הצלחה.
אצלי פגישה היפנוטית נמשכת 30 דקות ועלותה 450₪ כולל מע״מ. כמון משך פגישה אחת והעלויות אינן קרטל ומשתנות ממטפל למטפל.
שבת שלום ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר אברהם הירשפלד
קרן24/04/2015סופסוף תשובה לעניין
עזרת לי מאד
הרבה תודה
ושבת שלום
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר אברהם הירשפלד - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד24/04/2015ב״ה
שוב בהצלחה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)