היפנוזה ככלי להיזכרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה ככלי להיזכרות
    Einat
    04/11/2015

שלום,
    לפני כמה ימים, עברתי מקרה בו אפשר להגיד כי "נמחק" לי חצי ערב.
    בבוקר שלמחרת מצאתי עצמי במיטה של גבר, שאומנם אני מכירה, אך ללא הבנה איך הגעתי לשם. חוששת ולא בטוחה, כי מדובר בסם ששמו לי במשקה.
    שאלתי היא, האם אפשר לשחזר זיכרונות כאלה ואחרים, גם במצבים כאלה של בלאק אווט מוחלט.
    תודה מראש על ההתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה ככלי להיזכרות

הוספת תגובה

• מה שלא נכנס לזיכרון...

אירית כהן
    05/11/2015

שלום עינת,
    לדעתי, מה שלא נכנס לזיכרון - כי היית במצב 'בלאק אאוט מוחלט ' כדברייך, למעשה 'לא היית שם' אם אמנם שמו לך סם במשקה, או אם שתית עד אובדן ההכרה - גם לא יכול להישלף מהזיכרון.
    [ואם לד"ר הירשפלד דיעה אחרת הוא בוודאי יגיב].

בכל אופן, אני ממליצה לך להיעזר באיש מקצוע, פסיכולוג, כדי להתמודד עם החוויה הבלתי נעימה הזו, בוודאי גם מבהילה.
    בנוסף עולות כאן שאלות שכדאי לך לשאול את עצמך [כגון, כמה שותים.. עם מי שותים...]

הרגישי בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפנוזה ככלי להיזכרות - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    05/11/2015

ב"ה
    עינת נכבדה;
    אכן לדעתי קיימת גם אפשרות אחרת להסביר את האירוע; ייתכן וזה "בלק אאוט" הגנתי לאור אירוע שאת חשה חרטה כלפיו או צורך להסביר איך קרה...
    ללא מודע ייתכן ונח יותר לא לזכור.... תשאירי כך...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו