טיפולי שיניים תחת היפנוזה..... יכול להיות הפיתרון בשבילי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי שיניים תחת היפנוזה..... יכול להיות הפיתרון בשבילי?
    שוש
    20/02/2016

שלום הרופא רוצה שאלך לקולגה שלו על מנת לעבור שני טיפולי שורש תחת היפנוזה כי לטענתו אני לא משתפת פעולה... קבעתי תור אבל אני ממש חוששת גם מזה ויש לי כמה שאלות: 1) הדבר שהכי מפחיד אותי אצל רופא שיניים זו ההרדמה, רק אני רואה בזווית עין את המזרק אני נלחצת ובוכה.., לפי מה שהרופא שלי הסביר לי גם בטיפול תחת היפנוזה יהיה חייב להרדים את המקום ע"י זריקה... אז מה עשינו בזה? 2) יש איזשהו תחליף לזריקה הזו? 3) לפי מה שהרופא הסביר לי שאני יהיה בהכרה מלאה אבל אדישה למה שקורה... מעניין אותי איך הולך התהליך? זה נעשה ע"י דיבורים בלבד? מוזר לי שלא יהיה אכפת לי מה קורה סביבי כי במצב רגיל אני עוקבת אחרי כל צעד שהרופא עושה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפולי שיניים תחת היפנוזה..... יכול להיות הפיתרון בשבילי? - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    20/02/2016

ב״ה
    מור נכבדה;
    ממש מומלץ לטפל בחרדה שלך בעזרת היפנוזה.
    ההיפנוזה יכולה להיות כלי טיפולי יעיל מאוד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדעת איך זה הולך

שוש
    20/02/2016

אשמח לדעת איך זה הולך? מהפנטים בדיבורים בלבד או דבר נוסף? האם יש שימוש במחטים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדעת איך זה הולך - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    20/02/2016

ב״ה
    מור נכבדה;
    המטפל מכין אותך לקראת הטיפול של רופא השיניים בעזרת היפנוזה. אין אפשרות בפורום להסביר מה זה היפנוזה.
    טיפול מוצלח משמעותו שתצליחי להיות מטופלת על ידי רופא שיניים. יש גם רופאי שיניים שהם בעצמם המהפנטים.... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו