השפעה מגלגול קודם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעה מגלגול קודם
    לילך
    10/03/2016

שלום רב,

יש לי תסמונת עייפות כרונית כעשר שנים.

מתקשרת אשר איתה התייעצתי אמרה כי טיפול בהיפנוזה יועיל לי מאד היות וישנם דברים אשר לא נסגרו בגלגולים קודמים אשר קשורים לאמהות, אשר משפיעים עליי.

לא איכפת לי להתנסות בהיפנוזה,רק השאלה היא אם ניתן לעזור לי ללא חווית שיחזור גילגולים קודמים.

אודה לתשובתכם,

לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעה מגלגול קודם

הוספת תגובה

• השפעה מגלגול קודם - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    13/03/2016

ב"ה
    לילך נכבדה;
    את יכולה להיות רגועה!
    שיחזור גלגולים קודמים זו אמונה שגוייה ללא כל בסיס מדעי.
    כמובן שגם אם היית רוצה... ההיפנוזה אינה עוסקת בתחום כה לא נכון וללא ביסוס.
    תסמונת העייפות הכרונית אכן מתאימה לטיפול בעזרת היפנוזה ככלי טיפולי יעיל מאוד.
    נסי ותיווכחי.
    אשמח לנסות לסייע בידך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעה מ'גלגול קודם' ???

אירית כהן
    13/03/2016

שלום לילך,
    כפסיכולוגית קלינית, אין לי מושג בעניין 'גלגולים קודמים'. בנוסף, כחברה באגודה הישראלית להיפנוזה יש להבהיר עמדתה של האגודה, שהיא אגודה מדעית: אין אנו עוסקים במה שנקרא 'שחזור גלגולים'. אלו הם מושגים ואמונות ששייכים לתחום העיסוק של אותה מתקשרת שעימה התייעצת. [ועוד הערה: אם אותה מתקשרת עוסקת בהיפנוזה הרי היא עוברת על החוק הישראלי לעניין השימוש בהיפנוזה! בהיפנוזה עוסקים רק פסיכולוגים ורופאים שלמדו את הנושא, עברו בחינה של משרד הבריאות וקיבלו הרשאה לטפל באמצעות היפנוזה.]

ועכשיו נחזור לעניין ההיפנוזה: בהחלט ייתכן שהיפנוזה עשוייה לעזור לך. אך יש ראשית לאבחן באופן נכון את הרקע לאותה עייפות כרונית. הכתובת שלך היא פסיכולוג קליני או פסיכיאטר, ואם את רוצה להתנסות בהיפנוזה חפשי פסיכולוג קליני או פסיכיאטר שמורשים לעסוק בהיפנוזה. חפשי בגוגל את האגודה הישראלית להיפנוזה, שם תוכלי למצוא איש מקצוע מתאים באיזור מגורייך.

בהצלחה, הרגישי בטוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו