האם אני יכולה להתאים להיפנוזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני יכולה להתאים להיפנוזה?
    דניאלי
    13/03/2016

שלום,
    מזה כ 4 חודשים סובלת מכאבי גב תחתון המקרינים לרגל. לא נמצאו עד כה ממצאים ורוב האבחנות התגלו כשגויות. האם וייתכן והיפנוזה תעזור לי? או לפחות במידה והטיפול לא יצליח תעזור לי לשלול מקור רגשי לבעיה האורתופדית הזו?
    שנית, האם יש אנשים שאינם מצליחים להגיע למצב של היפנוט? כלומר, לא סוגסטיביים כלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אני יכולה להתאים להיפנוזה? - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    14/03/2016

ב״ה
    דניאלי נכבדה.
    כן ולא.
    המקרה יכול להתאים לטיפול היפנוטי.
    אין אדם בר תקשורת שאינו מתהפנט.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני יכולה להתאים להיפנוזה? - תגובה

אירית כהן
    14/03/2016

שלום דניאלי,
    אנשים רבים סובלים לעתים כאבי גב תחתון שמקרינים לרגליים. זה נובע, כניראה, מהאבולוציה -כלומר מכך שירדנו מהעצים והזדקפנו . "בעייה רגשית?" - ייתכן שבכל כאבינו ותחלואינו יש גם מרכיב נפשי. ובכל אופן, אורתופד מורשה להיפנוט עשוי להיות כתובת מתאימה עבורך. יש אחדים כאלו במסגרת האגודה הישראלית להיפנוזה. חפשי את האגודה בגוגל, התקשרי ובקשי שיתנו לך שמות [אני כאן מנועה מלתת המלצות שמיות].
    לשאלתך השנייה - תחת המושג 'טיפול בהיפנוזה' יש מיגוון גישות. עבור רוב האנשים ניתן למצוא משהו שמתאים, כולנו סוגסטיביליים במידה זו או אחרת.

בהצלחה,
    הרגישי בטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו