מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי יש לי בעיה אובססיבית אשמח אם אפשר יהיה לעזור ליאנונימית05/09/2016
היי אני בת 21 אני אשמח נורא לעזרה. הייתה לי הפרעת אכילה במשך שנתיים הייתי אובססיבית לאוכל אכלנית כפייתית בולמית עליתי 15 קילו מילדה יחסית רזה.. ניסיתי את כל השיטות והטיפולים הלכתי לפסיכולוגית דיאטנית כלום לא עזר עד שהגעתי למקום שמטפל בהפרעות אכילה ובמקביל הכרתי את החבר שלי לשעבר. כשזה קרה תוך חודשיים הפרעת האכילה נפטרה לחלוטין הפסקתי להתעסק באוכל וירדתי את כל ה-15 קילו המיותרים שלי ללא שום מאמץ שום דיאטה שום ספורט ועכשיו אני רזה. לצערי מסתבר שהאובססיה התחלפה באובססיה לאקס שלי שעשה לי המון רע הייתי איתו שנה הוא שרט לי את המוח הוריד לי את הבטחון אבל הייתי אובססיבית אליו לא הצלחתי להיפרד ממנו לפני 3 חודשים הוא נפרד ממני שמר איתי על קשר חודש עד שקרה מקרה שגרם לו לא לרצות לדבר איתי יותר מאז זה רק הולך ומחמיר הוא סינן אותי חסם אותי ואני לא משחררת הלכתי לפסיכולוגית שהיא גם מהפנטת וזה לא עזר אני מרגישה כלואה אבודה אני כאילו לא מוכנהה ולא רוצה לשחרר ממנו אני לא יודעצ מה לעשות!! חשבתי שהיפנוזה תעזור לי אבל כשהיא היפנטה אותי משהו בי נורא התנגד לא הצלחתי להרפות הרגשתי שאני ערנית וש״עובדים״ עליי ושהכל חארטה לא הרגשתי תחת שום טראנס ושום כלום אני שבורה אני רוצה להחזיר אותו יותר מכל דבר אחר רציתי לפגוע בעצמי כבר כמה פעמים מרוב שאני מרגישה שאני לא יוצאת מהמצב הזה אין לי שמץ של מושג מה לעשות אני מרגישה ששום דבר לא באמת עוזר ואני לא מוכנה להרפות ולקבל את המצב כמו שהוא למרות שאני יודעת שזה מה שצריך לעשות אבל הרצון האמיתי שלי מתנגד לזה אני חייבת עזרה יש דרך להיכנס להיפנוזה למרות ההתנגדות ולהשפיע על כל לגרום לי לא לרצות אותו או לשחרר ממנו ולא לרצות שהוא יחזור זה תוקע לי את החיים אני מתעסקת אך ורק בזה כל היום הראש שלי בזה !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יש לי בעיה אובססיבית אשמח אם אפשר יהיה לעזור לי - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד06/09/2016ב"ה
אנונימית נכבדה;
כמובן, שלפי הבנתך ולאור העובדות את חייבת עזרה נפשית יעילה ובדחיפות.
נראה לי שיהיה נכון לפנות לפסיכיאטר (אם הוא גם מהפנט... זה לא חיסרון!) ולהתחיל עם תרופות כדי לייצב את מצבך.
ההמשך כמובן שיחות עם מטפלים מוסמכים בדרך שתבחרי ושיתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)