חלל שלא נסגר עם חברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלל שלא נסגר עם חברה
    יעל
    19/09/2016

שלום רב. לפני 3 שנים אני וחברתי הטובה ביותר (שתינו נשואות באושר עם ילדים)הסיבות ארוכות וזה לא באמת משנה.נשארנו בקשר של סמס ופעם ב.. נפגשנו.
    לצערי הקשר הזה עושה לי רע.גורם לי לצער וכאב. הדבר שאני רוצה זה להתנתק ממנה לחלוטין. לא לסמס לא כלום. אבל כל פעם אני נסחפת בחזרה לקשר היא רוצה לנסות לחזור להיות בקשר .אני יודעת שזה לא נכון עבורי.
    זה מתסכל אותי ברמות קשות. הייתי בטיפול פסיכולוגי להבין מה היא עשתה לי שכל כך מונע ממני לחזור לקשר אמיתי איתה. הייתי בטיפול פסיכותרפי. כלום. זה חוזר כמו דיבוק.
    אני רוצה להבין למה כל כך קשה לי להגיד שלום ולא להתראות? לא לחשוב עלייה 24/7. לזכור אותה רק כחוויה טובה בחיים וזהו.
    האם היפנוזה תעזור לי להגיע לשלווה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלל שלא נסגר עם חברה

הוספת תגובה

• חלל שלא נסגר לאחר ריב עם חברה

יעל
    19/09/2016

נשמטה מילה...אני וחברתי הטובה רבנו ריב קשה מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלל שלא נסגר - תגובה

אירית כהן
    19/09/2016

שלום יעל,
    נשמע שאת משקיעה הרבה - טיפול פסיכולוגי, פסיכותרפיה, ועכשיו את גם חושבת על היפנוזה - רק כדי לשכוח [את החברה]. קצת קשה לשכוח דברים שמשקיעים בהם שוב ושוב, אינך חושבת?
    קשה לי לומר לך אם היפנוזה תביא לך לשלווה. אולי לא מיצית את הטיפול הפסיכולוגי ולכן עדיין אינך מבינה מה 'אוכל' אותך בקשר ההוא, איזה un finished bussiness מסתתר שם והאם הוא בכלל קשור לאותה חברה. או, את יכולה להתייעץ עם איש מקצוע שכבר מכיר אותך [למשל הפסיכולוג/ית] בשאלה אם היפנוזה מתאימה לך.
    או, את יכולה פשוט לפנות לאיש מקצוע בתחום בריאות הנפש - פסיכולוג /ית או פסיכיאטר/ית - שגם מורשה להיפנוט, ובבפגישת אינטייק יוכל להעריך מה יש להיפנוזה לתרום לך.

בהצלחה, הרגישי בטוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלל שלא נסגר

יעל
    20/09/2016

הלכתי לטיפול מכוונה להבין למה נפגעתי כל כך ממנה. ועל מה זה יושב. אבל גם בסוף הטיפול כשכבר הבנתי כמה היא הייתה משמעותית עבורי לא הצלחתי להפסיק להיות אובססיסית לגבי לשמור על קשר מינימלי. אני הבנתי שהיפנוזה טובה כששאר הטיפולים לא מביאים למטרה המיוחלת.ושבעצם בטיפול אולי אשלוף מהתת מודע או משהו את הסיבה האמיתית לזה שאני לא יכולה לשחרר אותה ממני. אני טועה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלל שלא נסגר - תגובה

אירית כהן
    20/09/2016

היפנוזה אינה 'מטה-קסמים'. ותחת המושג הכללי 'היפנוזה' יש למעשה טכניקות עבודה שונות.
    צריך להכיר אותך כדי לקבוע אם היפנוזה יכולה לתרום לך ולשלוותך.
    כפי שהצעתי, פסיכולוג שכבר מכיר אותך, ומבין את הרקע לאותה נטייה אובססיבית שאת חוזרת ומזכירה, יוכל אולי לחוות דיעה אם אמנם זו הדרך הנכונה עבורך, או שיש דרכים עדיפות [עבורך]. לחילופין, פסיכיאטר או פסיכולוג קליני שגם מורשה להיפנוט יוכלו בפגישת אינטייק לקבוע זאת.

הרגישי בטוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו