מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכור למין ונסיון גמילהאייל15/05/2017
אני בן 40 וסובל מהתמכרות למין. נסיונות שלי להפסיק באופן עצמאי כשלו למרות שניסיתי פעם ועוד פעם וכך הלאה בסוף נכשלתי . העניין הוא שאני מאוד מופנם ולא יכול לשוחח על זה עם אף אחד. אני צריך הכוונה למטפל העוסק בהפנוזה ומנוסה בטיפול בסוג זה של התמכרות שלהבנתי היא התמכרות קשה בגלל השנים הרבות שזה מלווה אותי. אנ ירוצה מאוד מאוד להשתנות ולחזור להיות אדם נורמלי עם חיים חד פרצופיים. אודה להכוונה שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות למין
אירית כהן15/05/2017שלום אייל.
לא תמיד ביכולתנו לשנות את התנהגותנו בכוחות עצמנו, לעתים כל אדם זקוק לעזרה מקצועית. התפקיד הראשון של איש המקצוע היא להגדיר נכון את הרקע לבעייתך - והכתובת המתאימה היא פסיכולוג קליני , שיעשה את האבחון והנדרש ויגדיר איתך את הדרכים לשינוי. חפש אם כן בגוגל, או בדרך אחרת, פסיכולוג קליני באיזור מגוריך. [אתה יכול גם לחפש פסיכולוג קליני באגודה הישראלית להיפנוזה... אך כלל לא ברור שדווקא היפנוזה היא הטיפול המתאים].
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

