מכור למין ונסיון גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכור למין ונסיון גמילה
    אייל
    15/05/2017

אני בן 40 וסובל מהתמכרות למין. נסיונות שלי להפסיק באופן עצמאי כשלו למרות שניסיתי פעם ועוד פעם וכך הלאה בסוף נכשלתי . העניין הוא שאני מאוד מופנם ולא יכול לשוחח על זה עם אף אחד. אני צריך הכוונה למטפל העוסק בהפנוזה ומנוסה בטיפול בסוג זה של התמכרות שלהבנתי היא התמכרות קשה בגלל השנים הרבות שזה מלווה אותי. אנ ירוצה מאוד מאוד להשתנות ולחזור להיות אדם נורמלי עם חיים חד פרצופיים. אודה להכוונה שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכור למין ונסיון גמילה

הוספת תגובה

• התמכרות למין

אירית כהן
    15/05/2017

שלום אייל.
    לא תמיד ביכולתנו לשנות את התנהגותנו בכוחות עצמנו, לעתים כל אדם זקוק לעזרה מקצועית. התפקיד הראשון של איש המקצוע היא להגדיר נכון את הרקע לבעייתך - והכתובת המתאימה היא פסיכולוג קליני , שיעשה את האבחון והנדרש ויגדיר איתך את הדרכים לשינוי. חפש אם כן בגוגל, או בדרך אחרת, פסיכולוג קליני באיזור מגוריך. [אתה יכול גם לחפש פסיכולוג קליני באגודה הישראלית להיפנוזה... אך כלל לא ברור שדווקא היפנוזה היא הטיפול המתאים].
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו