ד"ר אברהם היקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר אברהם היקר
    אמילי
    19/08/2008

היי, אני בשנות העשרים המוקדמות לחיי... בגיל 12 אבי נהרג בפיגוע ירי ובגיל 19 חוויתי פרידה מאד קשה מבן זוג. המערכת יחסים עם האקס הייתה קשה, הוא נהג לסנן אותי בטלפון, להתקשר אליי באמצע הלילה, כמעט ולא היינו מתראים.... היה קשר מאד קשה עבורי. כיום אני מנהלת מערכת יחסים, שאינה זוגית לחלוטין סובלת מחרדות אין ספור, בעיקר חרדות שהבחור יעזוב, יתעלם ממני, יסנן אותי... הכל מבוסס על שתי הטראומות. בנעוריי הייתי בטיפול פסיכולוגי ומזה כשנה וחצי חזרתי לטיפול כשב-5 חודשים האחרונים טופלתי אצל פסיכיאטר 4 חודשים סרוקסט. הסרוקסט גרם לי להשמנה ולכן לפני כ-10 ימים הפסקתי איתו והתחלתי עם פרוזק בהחלטת הרופא.בחודש האחרון עם הסרוקסט הרגשתי יציבה ומזה כשבוע החרדות חזרו בעוצמה מוגברת, אני נלחצת כל הזמן, אני סובלת מבילות איומות, שלשולים, כל הזמן אני חווה כאבי בטן מעיקים... אנייודעת שלתרופה החדשה ייקח זמן עד שהיא תשפיע ושאולי זה הכל נוצר מהשינוי.... רציתי לדעת מה היעילות של היפנוזה על חרדה? ניסיתי לפרט כמה שיותר כדי שתוכל לענות על שאלתי... אני רוצה להפסיק לחכות לטלפונים, להפסיק להתקשר אליו מחסוי כי אני מפחדת שכשיראה את שמי יסנן, שלא אראה אותו... כל הזמן פחדים, זה מעסיק אותי כל כך הרבה, אני מוטרדת, אני בוכה המון, אני מתפקדת אבל אני כל הזמן בחרדה... אני ממש רוצה לצאת מזה..תה חושב שאולי ההיפנוזה תעזור לי, אז הלוואי...ן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר אברהם היקר

הוספת תגובה

• חרדות

ד``ר אברהם הירשפלד
    20/08/2008

ב"ה
    אמילי נכבדה;
    תודה עבור שאלתך הדי מפורטת.
    ההיפנוזה אינה קסם טיפולי.
    ההיפנוזה מקצרת מאוד תהליכים טיפוליים ובזה עיקר התועלת.
    אין ספק שיש מקום שתיעזרי בפסיכולוג/מהפנט מורשה - בעל ניסיון.
    בצוות שלנו יש כאלו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו