דכאון לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון לידה
    יעל
    18/10/2008

כחודש לאחר לידת ביתי היחידה יעל הופיעו אצלי התקפי חרדה,הקאות,חוסר שקט ועצבות הובחנתי בדכאון לידה וטופלתי בסרוקסט 60 מ"ג כאשר הגעתי למינון של 20 מ"ג נקלטתי להריון ועשיתי הפלה בשבוע ה-8 לא יכולתי לשאת את הבחילות והקאות ובמידה מסויימת הייתי בהתקף חרדה ,כך עברתי שני הפלות יזומות ושוב לאחר חצי שנה ללא סרוקסט כלל קמתי בוקר אחד בתחושה שאני בהריון ונכנסתי שוב לחרדה כאשר באמת אני לא בהריון וחזרתי ליטול שוב כדורים שהתאוששתי ממנה לאחר חודש רציתי לציין שלפני כ 10 שנים אבי נפטר ממחלת הסרטן במעי הגס והוא היה נוהג להקיא בבית, אחד התסמינים למחלה, נורא הייתי קשורה לאבי והוא גסס לנגד עיניי עד שנפטר לכן נראה לי שאני לא מסוגלת להתמודד עם בחילות והקאות של ההריון רציתי לדעת א ניתן לטפל בהיפנוזה? האם יש סכנות (יש לי ילדה בת 4)? באתר שלך כתוב שאם זה דכאון זה עלול להחריף? באיזה דרך כדאי לטפל בבעיה? אני מתה לילד ורוצה מאוד להרות אך במידה מסויימת גם מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון לידה

הוספת תגובה

• דכאון לידה

ד``ר אברהם הירשפלד
    20/10/2008

ב"ה
    יעל נכבדה;
    ממש להיפך... ההיפנוזה יכולה לעזור לך משמעותית בהשגת המטרות שלך.
    פני למהפנט מורשה שיטפל בך ו"יפה שעה אחת קודם"...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון לידה

יעל
    21/10/2008

תודה על התייחסותך. מחיפוש באתר של משרד הבריאת לא הגעתי לרשימת מהפנטים מורשים האם יש כאלו באזור הדרום? האם קופ"ח כללית משתתפת בעליות הטיפול? האם אתה מטפל ? במילם אחרות אני מחפשת מישהו ממש מצויין שאכפת לו מהמטופל וינסה להבריא אותו ? מניסיוני עד כה לא היה אחד כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר אברהם הירשפלד
    22/10/2008

ב"ה
    יעל נכבדה;
    איני אחראי על משרד הבריאות.
    אני אחראי על צוות "המרכז להיפנוזה רפואית".
    בשמחה נוכל לנסות לעזור לך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו